Cienie do powiek

Zoeva Matte Palette, Eyeshadow Palette Paleta 10 matowych cieni

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 lipca 2023 o 9:34
    Bardzo fajna paletka!
    Naprawdę bardzo lubię tą paletę. W końcu znalazłam matową paletę bez błysków w ciepłej kolorystyce. Dla mnie idealna do makijażu wieczorowego, dziennego i biznesowego. Bardzo doceniam to, że w tej palecie cienie beżowe są matowe, bez grama drobinek, w dodatku w dwóch odcieniach. Jaśniejszym i ciemniejszym. Wydajność palety to jej jedna z większych zalet. Mam ją 2/3 lata i jeszcze ponad połowa cieni została, a naprawdę ją męczę. Prędzej będę musiała wyrzucić ją ze starości. Jakość cieni jest rewelacyjna. Nie skłamałabym, gdybym powiedziała, że same się blendują. Dobrze się łączą. Są bardzo dobrze napigmnetowana, ale nie robi przy tym plam. Ich konsystencja jest przyjemna, miękka. Cienie nie są suche. Absolutnie jakość powala. Miałam paletkę wysokopółkową z ABH i dużo przyjemniej użytkowało mi się właśnie tych cieni. Cienie nie ścierają się. Są trwałe. Opakowanie kartonikowe, bardzo łatwe w czyszczeniu. Szata graficzna mi się do końca nie podoba. Minusem może też być brak lusterka. Podsumowując. Bardzo polecam, jeżeli ktoś szuka matowej palety w ciepłej tonacji. Moja ulubiona i mój hit.
    Zalety:
    • trwałość
    • łatwo się pigmentuje
    • kolorystyka
    • napigmentowanie
    magdds7
    29 marca 2023 o 20:55
    Na codzień
    Palety cieni używa na codzien. Kolory są idealnie dopasowane, aby można było używać ich codziennie. Są super napigmentowane i blendują się jak masełko. Ciężko zrobić sobie plamę. Uwielbiam produkty tej marki. Spośród kilku paletek zawsze wybieram tą.
    kimka76
    19 stycznia 2023 o 11:28
    Doskonałość wśród palet
    Cudo, długa trwałość, nawet do 8h, kolory piękne żywe, wspaniała pigmentacja. Nie obsypują się, sprawdzą się u poczatkujących osób z makijażem. Kolory pasujące do makijażu dziennego i wieczorowego, dla osób odważnych i chcących mieć dyskretny makijaż. Bardzo polecam do nich bazę pod cienie Zoeva. Na minus opakowanie, papierowe, bez zamknięcia. Do tego dostępność jest kiepska.
    Dafne19
    21 sierpnia 2021 o 17:04
    Jak dla mnie rewelacja.
    No jak dla mnie paleta jest fenomenalna. Pomalowałam się nią już jakieś 3x i nie mogę oprzeć się wrażenia, że jest lepsza nawet od HUDA beauty new nude. Zoeva jest wyłącznie matowa. Nie ma tu ani pereł, ani błysków, ale myślę że taki był właśnie zamysł, czyli makijaż dzienny. Zaczynając od początku: OPAKOWANIE: jest tekturowe, wyczuwalnie bardzo porządne, napis "Matte" świeci w ciemności. Środek jest bardzo estetyczny i myślę, że nie będzie problemu z utrzymaniem go w czystości, bo do tej pory nie zdarzyło mi się ubrudzić tektury cieniami. Jedyny minus jest taki, że nie ma lusterka, ale żadna paleta zoevy, którą mam go nie ma. Kolor opakowania to ołówkowy grafit, podobny jak cień "two cloks". CIENIE: są utrzymane w chłodnej tonacji. Kolory są bardzo zachowawcze. Szału tu nie ma i nie ma co spodziewać się palety różnych barw. Mamy tu wszystko co potrzebne do zrobienia szybkiego makijażu, czyli jasne, bazowe, przejściowe, akcent wyrazisty, czyli cztery cienie utrzymane w kolorystyce pomarańczowej "through the windows", czerwień "chat late at night" - mój ulubiony, fiolet "lonely city", ceglasty brąz "cheap bar". Jest również ciemny, dedykowany na zewnętrzny kącik oka "two cloks", o którym wspomniałam już wcześniej. Cienie są niesamowicie trwałe, pasują do siebie idealnie i można zrobić z nich każdy, dzienny makijaż. Są mocno napigmentowane, więc niewprawiona ręka może zrobić sobie nimi krzywdę, a poprawka może być trudna, bo cienie są bardzo trwałe, a tę trwałość potwierdza ich pobyt na oku ok. 15 godzin w temperaturze ok. 31 stopni, a później w deszczu. CENA: Cena regularna to 119 zł w Sephora, natomiast ja akurat nie tam ją kupiłam, tylko w innej drogerii za 43 zł i to była cena promocyjna. Myślę, że jakość jest warta tej ceny, natomiast nie sądzę abym zdecydowała się na kupno tej palety w cenie normalnej, a to dlatego że te cienie można znaleźć w innych paletach zoevy. Nie są to unikaty. Reasumując: paleta jest warta uwagi i warta swojej ceny, natomiast nie polecę jej osobom początkującym. Jest to paleta profesjonalna i najmniejszy błąd może kosztować zmycie całego oka i makijaż od początku.
    Zalety:
    • Opakowanie, trwałość, jakość, kolory, cena
    Wady:
    • Cena regularna
  • 27 marca 2020 o 13:28
    jest świetna
    Jest to bardzo dobrej jakości paleta, która nie ma wygórowanej ceny. Blenduje się dobrze, cienie są dobrze napigmentowane. Najbardziej lubię burgund z tej palety, pięknie podbija tęczówkę oka. Dostałam ją w prezencie i bardzo lubię sięgać po nią. Ma ładne kolory przejściowe.
    Zalety:
    • kolorystyka
    • pigmentacja
    • trwałość