Ziaja Aloesowa, Krem BIO aloes (stara wersja)

Stara wersja produktu

Bodyland.pl
Ziaja Krem Bio Aloesowy Krem do twarzy nieperfumowany cera normalna i sucha 50ml
Krem ziaja Bio Aloesowa DELIKATNY

AMNJ93
    20 listopada 2020 o 10:47
    Na ten moment jest to mój ulubiony krem do twarzy
    Jestem przed trzydziestką i aktualnie nie mam dużych problemów ze skórą na twarzy - jest normalna (ale podczas upałów lubi wydzielać trochę więcej sebum), bez trądziku, bez zmarszczek. Szukałam kremu do twarzy, który: - nawilży moją twarz, ale nie przetluści oraz nie zapacha - nie wysuszy, - będzie wydajny i w miarę tani, - będzie w słoiczku (możliwość zużycia do końca), - szybko się wchłonie, - będzie dobry pod makijaż. Taki właśnie jest ten krem! Na ten moment jestem z niego zadowolona, chociaż w przyszłości będę pewnie szukać jeszcze czegoś lepszego.
    Zalety:
    • opakowanie - można zużyć do ostatniego mililitra
    • nie zapycha
    • szybko się wchłania
    • dobry pod makijaż
    • nawilża
    • nie wysusza
    • nie ma po nim efektu tłustej skóry
    • ładny zapach
  • 18 listopada 2020 o 22:25
    Świetny
    Krem do twarzy za 5 ziko? No pewnie! Wersja aloesowa ekstra nawilża, skóra wchłania krem niczym gąbka wodę, po wchłonięciu czuję przyjemne nawilżenie. Krem dobrze nadaje się pod makijaż, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu na twarzy. Nie zatyka porów, nie podrażnia, praktycznie jest bezzapachowy. Mi przypadł do gustu, spróbuj może i Tobie się spodoba ;)
  • 22 września 2020 o 17:08
    Średniak
    Typowy krem jakich wiele na rynku. Moim zdaniem nie nadaje się dla cery suchej, ponieważ w żadnym stopniu nie poprawia jej kondycji poprzez nawilżenie. Przyjemnie pachnie, jest wydajny i lekki. Szybko się wchłania i fajnie sprawdza się jako baza pod makijaż. Jest tani i łatwo dostępny.
  • 4 sierpnia 2020 o 21:05
    bardzo dobry :))
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem ziaja jest u mnie strzałem w 10! kupiłam go za nie cale 8 zł po prostu nie spakowałam mojego kremu na wyjazd a ten jako pierwszy wpadł mi w ręce w markecie w którym akurat byłam , nie spodziewałam sie cudów zwłaszcza że cena jest tak niska, a tuuuu zdecydowane zdziwienie i szok !Krem na prawdę dobry szybko sie wchłania jest leciutki cera jest nawilżona doskonale, a twarz sie nie świeci jak przy niektórych kremach które po prostu bym nazwala ciężkimi. Krem cudowny dla alergików , łagodzi również podrażnienia jest delikatny i wpływa łagodząco na cere :)
    • szybko sie wchłania
    • wygodne podręczne opakowanie
    • nawilża
    • łagodzi podrażnienia
    • idealny dla alergików
    • leciutki twarz sie nie błyszczy
    • łatwo dostępny
    • skład kremu :)
    Vardzia
    2 czerwca 2020 o 17:36
    Tani ratunek
    W momencie gdy kupię jakiś krem, który się u mnie nie do końca sprawdza, ten przychodzi z odsieczą. Pierwszy raz kupiłam go jakieś pół roku temu, gdy wysuszyłam cerę i pomógł. Nawilżył, nie podrażnił, podreperował co miał. Jego jedynym minusem jest to, że pozostawia delikatny tłustą warstwę na skórze, jeśli nałoży się go odrobinę za dużo.
    • Dostępność
    • Efekt nawilżenia
    • Brak podrażnień
    Wady:
    • Jeśli zastosuje się go odrobinę za dużo, pozostawia tłustą warstwę