Wody perfumowane damskie

Calvin Klein Escape EDP

Calvin Klein Escape 100ml woda perfumowana

Nasi użytkownicy zostawili 92 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Ninakat
    20 lipca 2023 o 9:16
    Nie dla każdego
    Zamknięty w prostej , eleganckiej butelce Escape to zapach nie dla każdego . Wśród tysiąca niemal że jednakowych pachnideł jest oryginalny i nie tuzinkowy . Dla mnie , początkowo ziołowy dość mocny , rozwija się w nieco świeższe nuty lżejsze dla nosa czuję moją ulubioną konwalię i goździk , końcowy a zarazem najdłuższy etap bardzo delikatna słodycz wanilii połączona z drzewem sandałowym . Jak wspomniałam nie każdej pani się spodoba , czytałam w innych recenzjach że bardzo przypomina słonecznika Elizabeth Arden. Można z początku przychylić się do tej opinii ale... jest delikatniejszy i bogatszy w składnikach które pięknie się rozwijają w zapach który nie ma wiele wspólnego z Sunflowers .Polecam kobietom które chcą pachnieć inaczej niż tysiące koleżanek
  • 28 lipca 2022 o 15:59
    Ładny, choć nie ulubieniec
    Skusiłam się na nie, ponieważ szukałam czegoś nowego z tej firmy. Zapach jest ładny, ale mocny. Zdecydowanie nie dla każdego. Powiedziałabym, że dla silnych, zdecydowanych, eleganckich kobiet. Czuć połączenie drzewa sandałowego, piżma, rumianku i jaśminu. Perfumy wolę stosować bardziej na wyjścia i wieczorem. Zdecydowanie sprawdzają się w okresie jesienno-zimowym, w letnie dni mam wrażenie, że są za mocne i wręcz duszące. Zapach bez problemu utrzymuje się cały dzień lub cały wieczór, na ubraniach do kolejnego prania. Cenowo wypada okej, szczególnie za 100 ml. Starczy spokojnie na kilka miesięcy codziennego stosowania. Buteleczka dobrze leży w ręce, widać też ile produktu zostało.
    Zalety:
    • Na wyjścia idealny
    • Wygodna buteleczka
    Wady:
    • Nie na dzień
  • 7 stycznia 2021 o 14:39
    Zdecydowanie polubiłam
    Zapach idealny na wieczór lub na codzień do eleganckiego stylu kobiety. Zapach jest "ciężki" w sensie - posiada dużą różnorodność kwiatową, zapach drzewa sandałowego. Jestem zwolenniczką świężych kwiatowych zapachów, ale ten wyjatkowo mi podpasował na wieczorne wyjścia, spotkania z przyjaciółmi czy biznesowe. Zapach długo się utrzymuje. POLECAM
  • 12 grudnia 2020 o 18:27
    Przyjemna woda perfumowana
    Bardzo kobieca woda perfumowana, dodająca pewności siebie. Połączenie wielu nut zapachowych owocowo-kwiatowych. Według mnie idealny na co dzień do pracy czy do szkoły. Mając go na sobie zwracam uwagę wielu osób, które są zachwycone zapachem i tylko pytają co to za perfum. Jak widać trwałość świetna, bo nawet po całym dniu potrafię usłyszeć, "ale ładnie pachniesz!" Ja również go czuję podczas dnia. Na ubraniach czuć go nawet kilka dni! Jestem trochę rozczarowana flakonikiem. Niby prosty, zwykły, dla mnie nijaki. Lubię ładne, eleganckie flakoniki, wiadomo że w raz z tym idzie cena produktu w górę. Mam 100 ml, prawie końcówkę - zapłaciłam niecałe 100 zł, a mam już go kilka miesięcy. Polecam osobom, które lubią takie mocno kwiatowe zapachy. Na pewno zwrócicie nim na siebie uwagę i będziecie zadowolone.
    Zalety:
    • piękny kwiatowo-owocowy zapach
    • trwałość!
    Wady:
    • flakonik
  • 2 kwietnia 2020 o 20:16
    Mocny i wyrazisty
    Tak naprawdę miałam mieszane uczucia co do tego zapachu. Na początku wydawało mi się trochę mocny, duszący. Ale to było tylko wrażenie od razu po popryskaniu się. Kiedy po chwili odczekałam, zapach zmienił tonację, i stał się akurat na codzień. Perfum ten ma bardzo charakterystyczny zapach, który zapada w pamięć. Gorąco polecam