Mgiełki do ciała

Avon Naturals, Sugar Plum & Vanilla, Body Spray (nowa wersja) Mgiełka do ciała `Śliwka i wanilia`

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 marca 2023 o 10:31
    Super! :-)
    Bardzo lubię mgiełki do ciała od marki Avon. Utrzymują się dość długo, kosztują bardzo malutko, a są całkiem wydajne i idealnie sprawdzają się na co dzień. Przetestowałam już wiele z nich i jeszcze nie było takiej, która by mi się nie podobała. Zapach 'Śliwka i wanilia' jest bardzo ładny, intensywny, kobiecy i ani trochę nie przytłaczający. Kojarzy mi się z wczesną jesienią i właśnie na tę porę roku go polecam. :-)
  • 27 stycznia 2023 o 10:45
    Bardzo tęsknię za tym zapachem
    To, co wyróżniało zapach tej mgiełki wśród innych to jej nieoczywistość. Z jednej strony mamy soczystą śliwkę, z drugiej delikatną wanilię. Razem daje nam to połączenie przywodzące na myśl świeżo upieczone ciasto, a korzenna wanilia dodaje kompozycji bożonarodzeniowego twistu. Cała seria (mgiełka, żel, balsam) była jedną z moich ulubionych z Avonu - mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wróci. Lubię trwałość tych mgiełek a także fakt, że nie wysuszają skóry i nie wywołują uczulenia. Jeśli jeszcze kiedyś ta seria pojawi się w katalogu, na pewno kupię kilka sztuk!
    Zalety:
    • przepiękny zapach
    • nie wywołuje uczulenia
    • nie wysusza skóry
    Wady:
    • nieobecność w ofercie Avon
    U konsultantki
  • 24 maja 2022 o 23:07
    Mocniejszy słodki zapach
    Zapach jest bardzo słodki, owocowy, ale już zdecydowanie cięższy, niż inne z tej serii mgiełek. Zapach jest intensywny, nieco trwalszy niż reszta moim zdaniem. Używam go na wieczór w sezonie jesiennym. Kojarzy się on z przetworami owocowymi, bardzo przyjemna kompozycja.
    • intesywność
    U konsultantki
  • 10 maja 2022 o 22:26
    Słodki zapaszek
    Ta mgiełka trafiła do mnie przez zupełny przypadek. Stało się tak ze względu na paczuszkę, która dostałam od drogiej mi przyjaciółki. Buteleczka jest dosyć spora i jest w niej naprawdę dużo mgiełki. Wiem, że jest wiele opcji zapachowych tego produktu, ale do mnie trafił naprawdę słodki zapach. Jest to połączenie wanilii i słodkiej śliwki. Mgiełka wykończona jest atomizerem, którym wygodnie aplikuje się produkt. W nucie zapachowej przebija mi się słodycz śliwki, jest to naprawdę intensywna nuta. Do tego z tyłu czuc cudowny aromat wanilii. To jest to, niczym słodkie ciasteczko. Idealnie nadaje się co ciała ponieważ go nie wysusza, a po jakiejś godzinie zapach staje się już delikatniejszy i bardziej subtelny. Produkt ten jest idealny na zimę w moim przeczuciu. Zapach jest słodki i mocny co sprawia że lepiej sprawdza mi się właśnie o tej porze roku. Na wakacje wolę cytrusowe nuty, które mnie odświeża.
    Zalety:
    • Duża ilość produktu
    • Ładny zapach
    • Idealna do ciała
  • 4 listopada 2021 o 23:48
    Mgiełka Avon
    + słodki zapach + niska cena + wydajność + wygodne opakowanie z atomizerem + wygodna aplikacja + zapach idealny na jesien - niska dostępność - brak trwałości - zapach nie jest intensywny

Zobacz także inne Mgiełki do ciała