Wody perfumowane damskie

khy
    15 listopada 2021 o 11:30
    Bardzo przecietny
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Grzeczniejsza wersja klasycznej Euphorii. Wersja Essenca jest lagodniejsza, mniej pazurzasta, o wiele mniej trwala. Nosi sie ja dosc przyjemnie, ale jest to przyjemnosc najprzecietniejsza w swiecie - ot, przecietnie ladny zapach, ktory sie nie wyroznia niczym szczegolnym wsrod setek podobnych. Czytam nuty - i tak, na czolo wysuwa sie tu malina i jezyna, rozowy pieprz nie dodaje zadziornosci, bo go niemal nie czuc. Sa tez kwiatki, jest konwaliowo i jasminowo w wersji banalnej. Tych slodkosci w bazie nie wyczuwam wlasciwie wcale, na mnie zapach jest znikajacy. Generalnie jest bardzo przecietnie.
  • 31 marca 2020 o 22:44
    Essence moc pieprzu
    Ciekawe perfumy. Na pewno rzadko spotykane "na ulicy". Początkowa nuta jest cudowna, po chwili jednak czuć jak zapach się rozwija do ostrego pieprzowego. Nie jestem do końca chyba fanką aż tak intensywnej nuty pieprzowej. Gdyby został sam początek pewnie ponowiłabym zakup. Buteleczka ładna, cena przyzwoita. Trwałość no tu się można przyczepić.
    Zalety:
    • poczatkowa nuta
    Wady:
    • nuta pieprzu zbyt ostra
    W perfumerii
  • 24 października 2019 o 20:30
    Moj ukochany zapach
    Żadne inne perfumy mnie tak nie urzekły. Czuć jeżynę i malinę w kwaśnym wykonaniu, które przyprawione są pieprzem. Zapach nie jest ani zbyt słodki ani zbyt orzeźwiający, jest przyjemnie ciepły i otulający, idealny na jesień i zimę, chociaż ja i tak używam ich przez cały rok. Pomimo tego, że perfumy są głównie owocowe, są naprawdę bardzo eleganckie i mają "pudrowe zakończenie". Używałam wcześniej klasycznej Euphorii, która była dla mnie zbyt ciężka. Essence ma w sobie coś, co nawiązuje do klasycznej wersji, ale jest o wiele delikatniejsza, mniej dusząca i bardziej świeża, przy czym jednocześnie dalej ma pazur. Długo szukałam godnego konkurenta, ale Euphoria Essence to moja perfumowa miłość.
    Zalety:
    • zapach nie jest popularny i ciężko znaleźć osobę, która ich używa, co jest plusem, bo są oryginalne.
    Wady:
    • mogłyby być trwalsze, chociaż z tym nie jest najgorzej,
    • ciężko dostępne, teraz jedynie przez internet.
    W perfumerii
    MCH18
    22 sierpnia 2018 o 15:31
    Świetny zapach
    Odkąd poznałam ten zapach, a od tego czasu minęło około 2 lat, zakochałam się w nim. Jest moim numerem jeden, jeśli chodzi o używane perfumy. Nie jest za słodki, ani duszący, odpowiada również ludziom w moim otoczeniu, często nawet zaczepiają mnie i pytają się o perfumy których używam, gdy mam go na sobie. Mogę go nosić dzień w dzień i mi się nie nudzi. Nie znalazłam jeszcze żadnego zapachu, który by przebijał wonią Euphorię Essence.
    Zalety:
    • Kompozycja zapachowa, długość utrzymywania się zapachu.
    Wady:
    • Uczula, dlatego nie stosuję go bezpośrednio na skórę, a raczej na włosy, czy ubrania (jeśli są ciemniejsze).
    W strefie wolnocłowej
    kama_m1
    9 czerwca 2018 o 13:59
    Bardzo ładne :)
    Dostałam perfumy w prezencie i już od pierwszego użycia mnie urzekły. Mają przepiękny kwiatowy zapach, który długo utrzymuje się na skórze. Są poręczne, wydajne i mają ładną, niezwykłą buteleczkę. Nadają się na każdą okazję jak również do stosowania na co dzień. Warto w nie zainwestować, bo starczają na prawdę na długo. Polecam!
    Zalety:
    • idealne na każdą okazje
    • wydajne
    • eleganckie

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie