Serum do twarzy

Christian Dior One Essential, Intense Skin Detoxifying Booster Serum Serum pobudzające skórę (nowa wersja)

Krem Christian Dior One Essential Intense Skin Detoxifying Booster detoksykujące na dzień 30ml

• 10 listopada 2022 o 10:13
    Nie warto
    Kupiłam ten produkt przez zachwalającą go ekspedientkę w Douglasie i szybko pożałowałam wydanych pieniędzy. Produkt jest tak słaby że zraził mnie do całej marki Diora. Poza ekskluzywnym opakowaniem, brandem i ceną nic sobą nie reprezentuje. Omijać szerokim łukiem
    Zalety:
    • BRAK
    Wady:
    • Nie działa
    • Cena absurdalnie wysoka
  • 6 grudnia 2015 o 23:45
    Nie.
    To piękne, ekskluzywne opakowanie, skrywa produkt zupełnie nie wart swojej ceny. Serum stosowałam bardzo cierpliwie przez dokładnie pół roku. One Essential nie wyrządził mojej skórze żadnej szkody, pożytku również nie. Jest to jeden z produktów wysokopółkowych i niestety "nic nie robiących". Nie zauważyłam jakiegokolwiek działania: żadnego nawilżenia, rozświetlenia czy regeneracji. Przeżyłam niemiłą niespodziankę, rzadko żeby produkty tej marki kiedykolwiek mnie zawodły. Używam tego produktu od: pół roku. Ilość zużytych opakowań: jedno.