Serum do twarzy

Sidmool Min Jung Gi [Volufiline Ampoule] Wypełniacz bez wstrzykiwania

• 20 stycznia 2024 o 22:28
    Działa i efekty widać
    Stosuję ten produkt z różnie motywowanymi "przerwami" od około roku i naprawdę mogę polecić go wszystkim którzy chcą powiększyć objętość tkanki tłuszczowej w aplikowanym miejscu. Ja stosuję go głównie na usta i wszyscy którzy mnie znają potwierdzają efekty. Zdjęć niestety nie załączam przez "drobne" kompleksy ;)
  • 13 maja 2021 o 21:43
    Placebo
    Po 4 miesiącach systematycznego stosowania rano i wieczorem, z przykrością muszę stwierdzić, że nie działa. By sprawdzić skuteczność kosmetyku robiłam zdjęcia - w różnym oświetleniu, o rożnych porach dnia czasem codziennie, czasem co parę dni. Wszystkie z podkręconym kontrastem, czarno białe z tylnej kamerki telefonu. Zdjęcie z dnia "0" jest praktycznie takie samo jak z dnia "120" . Szkoda kasy i wysiłku. Nawet sprawdzałam czy po gwałtownym przytyciu się coś zmieni (katowałam obszar nad wewnętrznym kącikiem oka). Nie zmieniło. Na mój gust to drogie placebo... Po cichu jednak liczę, że ktoś mi udowodni, że się mylę. Edit: po 7 miesiącach nadal nic. Eksperyment skończony.
    Zalety:
    • poczucie kontroli nad swoją twarzą
    Wady:
    • brak efektów
  • 18 grudnia 2016 o 1:03
    Po początkowym rozczarowaniu, niespodzianka !
    Produkt kupiłam w celu nieinwazyjnego skorygowania doliny łez, która mimo wieku (trochę przed 30 -stką) jest już u mnie bardzo widoczna. Zachęcona pozytywną opinią na blogu Azjatycki Cukier kupiłam na ichniejszym azjatyckim bazarze tego oto sidmoola. Pełna nadziei zaaplikowałam go już pierwszego wieczoru po otrzymaniu paczki - jaki poczułam żal i rozczarowanie kiedy rano okolica oka była zaczerwieniona i sędząca ,a w miejscu na policzku gdzie olejek samowolnie się przemieścił pojawił się syfek... (produkt generalnie niezdyscyplinowany - bardzo migruje - trzeba uważać z ilością). Odstawiłam, zaponmiałam. Po jakimś czasie koleżanka opowiadała mi że stosuje inny produkt, ale również oparty na volufilinie na usta - by je uwydatnić. Wargę górną mam dość trochę węższą od dolnej więc mnie zaciekawiła tematem :P. Spróbowałam i ja z moim sidmoolem... Po 2 miesiącach stosowania muszę przyznać że jest efekt ! Oczywiście nie taki jak po zabiegu w gabinecie medycyny estetycznej...raczej subtelny (co w sumie sobie cenię), ale dla mnie zauważalny ! Koniec końców jestem zadowolona. Produkt bardzo wydajny !
    U konsultantki

Zobacz także inne Serum do twarzy