Serum do twarzy

Synchroline Terproline, Face Cream Uelastyczniający krem do skóry twarzy (nowa wersja)

e-ZikoApteka.pl
SYNCHROLINE Terproline Face krem przeciwzmarszczkowy do twarzy, 50 ml
SYNCHROLINE Terproline Face cream Uelastyczniający krem do skóry twarzy 50ml

milywaz
    18 marca 2023 o 11:59
    Bardzo dobry
    Używałam razem z kremem pod oczy z tej serii, po poleceniu koleżanki. Krem uelastycznia skórę, pozostawia ją nawilżoną. Nadaje się zarówno na dzień, jak i na noc. Dobrze współgra z podkładem, podkład się na nim nie roluje ani nie waży.
    Zalety:
    • Działanie zgodne z opisem producenta,
    • Możliwość stosowania na dzień i na noc
  • 7 lipca 2021 o 13:06
    Ulubiony
    Mam cerę dojrzała z tendencja do suchej. Krem rewelacyjny, dobrze się wchłania, bardzo dobrze nawilża, uelastycznia, skora po nim wyglada lepiej, nie szczypie w oczy. Skora pod oczami tez wyglada lepiej, wiadomo ze krem zmarszczek nie wymaże ale dzięki temu ze krem dobrze nawilża są mniej widoczne. Wadą może być zapach, mój nos po dwóch opakowaniach już się przyzwyczaił i mi nie przeszkadza. Opakowanie, tubka również mi odpowiada, łatwo wyjąc resztki przecinając ja na pol. Naprwde fajny krem.
  • 8 maja 2020 o 12:52
    Ulubiony krem
    Jest to jeden z lepszych kremów, które stosowałam. Bardzo przyjemna konsystencja, bardzo dobrze się wchłania, nie zapycha. Mam cerę mieszaną, skłonną do powstawania zaskórników otwartych lecz ten krem nie spowodował żadnego wysypu. Jest bardzo pomocny podczas terapii kwasami gdyż przyspiesza regenerację. Uwielbiam go ja i zarówno mój partner, który ma bardzo suchą skórę.
    Zalety:
    • Zalety:
    • bogaty skład
    • szybko się wchłania
    • poprawia elastyczność skóry
    • nie zapycha
    • skóra po nim ma śliczny glow
    • sprawdza się pod makijaż
    Wady:
    • Brak wad
  • 17 kwietnia 2020 o 11:11
    Średniak
    Z kremem wiązałam wiele nadziei - bo czytając recenzje, ulotkę i opinie w internecie wydawał się być rewelacyjny. Niestety uważam go za bardzo przeciętny krem. Nie zauważyłam podczas stosowania (regularnego!) efektów nieuplastyczniających. Owszem odżywia, skóra nie jest ściągnięta ale to wszystko co krem mi oferuje. Chwalę sobie jego wydajność ale moim zdaniem za te pieniądze to za mało :)
    Zalety:
    • nawilża
  • 2 kwietnia 2020 o 15:59
    zadowolona z działania
    mam bardzo chimeryczną cerę, w strefie T mega tłusta, policzki z tendencją do odwodnienia, do tego początek łzs, rumień w środkowej części twarzy, no i pierwsze zmarszczki, utrata jędrności (na tyle na ile można utracić w wieku 38 lat), bardzo ciężko jest mi znaleźć krem, który nie zapcha i nie zaostrzy łzs, a nawilży skórę na wszystkich partiach twarzy (nie lubię nakładać na każdy cm kwadratowy twarzy innego mazidła), krem terproline kupiłam, bo poszukiwałam czegoś co poprawi napięcie skóry i w tej kwestii jak najbardziej się sprawdził, po miesiącu codziennego wklepywania twarz jest zdecydowanie bardziej napięta, nawilżona, a przy tym niezapchana, niepodrażniona, krem po aplikacji pozostawia taką przyjemną wilgotną powłokę, daje taki efekt glow, który mimo tłustych partii bardzo lubię, na czoło i nos nakładam odrobię, ale muszę uważać, bo mimo iż nie zapycha to przyśpiesza przetłuszczanie, u mnie pod minerały spisuje się średnio, przy aplikacji na sucho kolistymi ruchami, podkład osiada nierównomiernie i tworzą się smugi, lepszy efekt uzyskuję stemplując ściętym pędzlem, krem polecam w celu ujędrnienia i nawilżenia skóry
    Zalety:
    • faktycznie czuć ujędrnienie i nawilżenie,
    • nie zapycha,
    • daje na skórze taki przyjemny efekt glow,
    • wydajny,
    Wady:
    • cena,
    • zapach (mnie się kojarzy z zepsutym jabłkiem).

Zobacz także inne Serum do twarzy