Serum do twarzy

Estee Lauder Advanced Night Repair, Synchronized Recovery Complex II Serum naprawcze

Estee Lauder Advanced Night Repair Serum do Twarzy 30ml
Estee Lauder Estee Lauder Advanced Night Repair serum 30ml
Sephora
Estée Lauder - Advanced Night Repair Synchronized Multi-recovery Complex - Serum Naprawcze - Anr Recovery Complex - Dla Kobiet

• 1 lutego 2025 o 12:03
    Moje najdroższe serum
    Na wstępie opiszę jedyny minus tego serum - cena . Jeju jaki ten kosmetyk jest drogi. Jego Składniki aktywne to Kompleks Chronolux Power Signal, kwas hialuronowy i antyoksydanty, które wspierają regenerację skóry podczas snu. Faktycznie nałożony na noc robi efekt wow kiedy się budzę . Skóra jest bardziej uelastyczniona . Serum jest Bezzapachowe i odpowiednie dla wrażliwej skóry jaką właśnie posiadam. Czasem używam go także Pod makijaż - Mimo że przeznaczone na noc, może być tak stosowane dla dodatkowego nawilżeni. Można je dostać w drogerii douglasa czy Sephora , ja dostałam je w prezencie z listy mikołajowej :) Opakowanie to mega Luksusowa szklana butelka z pipetą.
    Zalety:
    • Widocznie uelastycznia skórę
    • Minimalizuje drobne zmarszczki
    • Długotrwale nawilża
    • Idealny dla osób z wrażliwą cerą
    • Mega luksusowe opakowanie
    Wady:
    • Cena - serum kosztuje ponad 400 zł
  • 22 listopada 2024 o 9:31
    Najdroższy bubel jaki miałam
    Otrzymałam w prezencie świątecznym zestaw : pełnowymiarowe serum, miniaturę kremu i jeszcze mniejszą miniaturę kremu pod oczy.... Myślę sobie ... WOW ! W końcu coś wysokopółkowego , co tak wszyscy chwalą i się zachwycają .... Zaczęłam używać.... każdego dnia ... Owszem jest wydajne .... ALE .... Nie zrobiło TOTALNIE nic .... ani nie ujędrniło nawet w minimalnym stopniu, nie odzywało a już napewno nie odmłodziło mojej skóry.... Wiadomo , nie liczyłam że wyprasuje mi wszustkie zmarszczki.... Ale nawet nie spłyciło tych najdelikatniejszych.... I jedyny plus Ti, że nie kupiłam tej przereklamowanej drożyzny sama .... Pozbywalam się pustych opakowań bez grama smutku ... wręcz z radością wykończyłam to co zostało.... Skóra ani nie napięta, ani nawilżona i odżywiona..... NO WIELKIE NIE i raz jeszcze NIE .... Tak jak w tytule opinii .... to jeden z najgorszych kosmetyków jakie w życiu stosowałam .... a ta cena .... cóż... płacimy za markę, za reklamę i ja nie wkem jak można to określić kosmetykiem cudem .... cudem jest to ,że przy tej ilości sztuczności w składzie, moja skóra nie zamieniła się w syntetyczną twarz .... w dodatku ma coś takiego w składzie ( ale przepraszam że nie przeanalizowałam co to mogli być) co delikatnie wręcz zapychało .... ładne opakowanie I NIC więcej....
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • Brak jakichkolwiek efektów, przereklamowane
    mallib
    19 listopada 2024 o 0:32
    Jest w nim coś magicznego
    Zawsze mam mieszane uczucia czy kupić tak drogie serum. Przeważnie decyduję się na nie w okolicach świąt - taki trochę prezent sama dla siebie. Faktycznie skóra po przebudzeniu jest taka bardziej promienna, ale mam wrażenie że po jakimś czasie ten efekt znika i najlepiej zrobić przerwę. Właśnie jedzie do mnie kolejna buteleczka ;)
  • 2 września 2024 o 13:22
    super
    Mój ulubieniec wieczorową porą.. absolutnie jestem zakochana w tym serum. Użyłam już sama nie wiem ile opakowań, bo nie da się po prostu odpuścić ;) Buzia po nocy jest idealnie wypoczęta, nawilżona i promienna. Dodatkowo serum jest bardzo wydajne i naprawdę niewielka ilość wystarcza. Świetnie się sprawdza również w ciągu dnia. Polecam całym sercem.
  • 23 czerwca 2024 o 10:46
    Cudowne serum
    Serum działa przeciwzmarszkowo i uelastycznia skórę twarzy szyi i dekoltu. Nałożone samodzielnie na oczyszczoną skórę twarzy na noc działa cuda. Rano budzę się z promienną i uelastycznioną skórą. Zmarszczki mimiczne wokół ust zostały widocznie zniwelowane a skóra nabrała promiennego blasku i witalności. Serum na stałe zawitało w mojej codziennej pielęgnacji.