Wody toaletowe damskie

Gucci Envy Me EDT

Gucci Envy Me Woman Woda toaletowa 50ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 170 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 lutego 2021 o 14:23
    rześki i energetyczny
    Po zużyciu 1 flakonu było mi mało tego zapachu i kupiłam następny. Zapach jest przemiły i uwielbiam, kiedy unosi się z ciepłem mojego ciała i kiedy ciągnie się za mną ten zpachowy ogon. Twórca kompozycji zapachowej - Karine Dubreuil zamknęła w nutach głowy: Piwonię, Różowy pieprz, Ananas, Jaśmin, Mango, Brzoskwinię i Liść czarnej porzeczki; Nutami serca są Piwonia, Liczi, Róża, Granat, Piżmo, Biała herbata i Jaśmin; Nutami bazy są Piżmo, Tytoń, Drzewo tekowe, Drzewo sandałowe i Fasolka tonka. Z kompozycji zapachowej emanuje duch młodej, energetycznej kobiety, któa cieszy się życiem. Tak bym go mogła opisać. Flakon - podłóżna wieża w logo domu mody, w kolorze różowym. Zakończona koreczkiem, bardzo gustownym, zachowana w bieli i różu. Trwałość zapachu - mimo, że jest to świeży zapach jest bardzo trwały i intensywny. Przuroczy Czy kupię ponownie? Obecnie jest tyle wspaniałych zapachów a Gucci Envy me 2 miał już swoje 5 minut. Gdybym jednak otrzymała je w prezencie przyjmę z wielką radością :D, bo są piękne
    Zalety:
    • kompozycja zapachowa
    • flakon
    • trwałość
  • 10 lutego 2019 o 9:46
    Zawsze chciałam go mieć
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Jest to zapach , który chodzi za mną od kilku lat- ciągle mam w planach go kupić.... ale zawsze cos innego wpada mi w ręce, jednak wiem , że nastąpi taka chwila , że stanie na mojej toaletce. Zapach jest wspaniały- bardzo kobiecy, letni ,wesoły energetyczny. Kwiatowy- z wyczuwalnym ananasem. Czuć w nim klasę i elegancję. Dla mnie to bardzo udany zapach. Raczej dla młodej kobiety. Kojarzy mi się z wakacjami jednak uważam , że jest to zapach który sprawdzi się w każdej sytuacji i jako dzienny zapach i na wieczorne wyjcie. Myślę, że także każdą porą roku będzie odpowiedni (no może z wyjątkiem mroźnej zimy). Flakon-dla mnie ok. Nie jest to jakieś arcydzieło jednak jest wygodny w użyciu, przezroczysty wiec widać ile płynu pozostało.
    dori7
    13 maja 2018 o 12:29
    Przyjemny i wiosenny
    Mam flakon 30 ml, który dostałam w prezencie. Jest to pogodny, kwiatowy i młodzieńczy zapach, idealny na dzień na wiosnę. Leży blisko ciała, więc można używać do pracy. Czuję w nim mocne nuty kwiatowe, przede wszystkim piwonię, mimo wielu innych nut, ta przebija się najbardziej, co mnie bardzo cieszy, bo lubię tę nutę, a typowo piwoniowe perfumy z kolei na mnie nieładnie pachną (np. dawna piwonia Yves Rocher czy piwonia od Penhaligon's). Te układają się bardzo ładnie. Stosowałam w życiu wiele zapachów, ale ten jest jedynym z najbardziej zbierających komplementy od obu płci.
    Zalety:
    • Zbiera mnóstwo komplementów
    Wady:
    • niska trwałość
  • 16 listopada 2016 o 13:54
    Zazdrościsz mi?
    Pamiętam ten dzień jak dziś. On, szczupły i wysoki brunet. Ja drobna i niewinna blondynka. Poznaliśmy się jak wiele innych par, na imprezie. Wiosną, w maju. Oboje w dobrych humorach, bo wakacje za pasem. I koniec szkoły. I stało się, trafiło w nas piorunem z jasnego nieba. Oboje bardzo mocno przeżyliśmy jego wyjazd. Do pracy, na wakacje. Lecz rozstania na początku miłości, bywają rozstaniami na zawsze. Zazdrościsz mi? Tak w skrócie mogę opisać historię tego zapachu. Jest różowy i słodki. Wydaje się, że niczego mu do szczęścia nie potrzeba, że złapał Boga za nogi. Tymczasem jest w nim jakiś smutek i gorycz. Życie to nie tylko róże piwonie i jaśmin, ananas, herbata i liczi, to także pieprz. Jakże wyraźny. Jakże dosłowny. Zapach jest trwały. Pudrowo- owocowy, Czuję frezje, piwonię i różę. Soczyste nuty liczi, granata i ananasa łagodzą nieco pudrowość zapachu. Pieprz dodaje charakteru.
  • 10 sierpnia 2016 o 11:29
    Hmm.
    Zapach jest ładny. Lekko słodki, kwiatowy. Typowo kobiecy. Jednak jest nietrwały i tutaj jest duży minus. Opakowanie ładne, solidne. Jak za tę cenę, nie wiem, czy było warto. Używałam ponad rok, ale do zapachu już nie wrócę.