Pudry do twarzy

Miss Sporty So Matte, Instant Matte Finish, Super Mattifying Powder Puder transparentny

Mvjaa
    14 maja 2024 o 8:13
    Nie polecam nikomu
    Używałam przez dłuższy czas, nie zrobił na mnie żadnego wrażenia. Uważam że w tej cenie są lepsze pudry. Jak za taką cenę można oczekiwać czegoś więcej tym bardziej że mają w ofercie lepsze pudry.
    Zalety:
    • Matuje
    Wady:
    • Puszek jest okropny, nie da się nim nakładać
    • Trzeba użyć sporo produktu aby było widać cokolwiek
    • Bardzo łatwo jest uszkodzić opakowanie
    saajko
    23 czerwca 2022 o 23:47
    bez szału
    Puder słabo matuje, bieli, a jego opakowanie pozostawia wiele do życzenia, gdyż łatwo się niszczy. Mój puder szybko się pokruszył i nie nadawał się już za bardzo do użytku. Nic specjalnego, ponownie po niego nie sięgnę, istnieją lepsze produkty.
    Didisoo
    9 lutego 2022 o 17:46
    Dobry puder transparentny
    Puder Transparentny od Miss Sporty kupiłam w drogerii Rossmann za nieco mniej niż 20 zł. Bezzapachowy, matowy puder zapewnia mi codziennie wykończenie makijażu. Skóra po zastosowaniu jest matowa, nie błyszczy się, produkt jest wydajny, łatwo dostępny, ponieważ znajduje się na specjalnie przygotowanej półce przeznaczonej na właśnie produkty od tego producenta w drogerii stacjonarnej, można go również zamówić internetowo. Skóra nie błyszczy się przez około 5 godzin.
    Zalety:
    • Matowe wykończenie do 5 godzin według mnie
    • Średnie krycie, nie robi efektu maski
    • Dostępność pudru - stacjonarnie i internetowo
    ksanaru
    2 lipca 2021 o 20:16
    Nie zachwyca.
    Nie jest to typ produktu, który wybieram najchętniej, wpadł w moje ręce trochę z braku laku no i się nie popisał. Nie ma tragedii, spełnia podstawowe zadanie, ale ma też swoje wady. Moja cera jest mieszana w stronę suchej, nie mam problemu z błyszczeniem się, zdecydowanie łatwiej mi zrobić na twarzy pustynię, on tego nie zrobił, więc za to ma plusa. Jest dość lekki, nie robi efektu ciastka ani maski, ale raczej nadaje się do cer mniej wymagających utrwalenia. Trochę bieli, w świetle sztucznym nie wygląda najlepiej. Opakowanie jest bardzo proste, wizualnie nie należy do najpiękniejszych, posiada lusterko, albo chociaż kawałek, nie miałam większych obaw przed wrzuceniem go do torebki.
    Zalety:
    • dostępność, cena
    • lekki
    Wady:
    • nie robi za wiele
    • lekko bieli
  • 2 lipca 2021 o 18:35
    W porządku
    Ten puder nie jest jakimś must-have kosmetykiem, ale nie jest to zły produkt. Kupiłam z myślą, że zrobię nim "baking" pod oczami, a bardziej niż baking chciałam po prostu uzyskać rozjaśnienie (jako, że trudno dostać jasny oddzielny cień do powiek), skusiła mnie niska cena, był akurat na promocji, i niestety do tego nie nadał się, ale nie jest to minus, bo puder do tego nie służy. Niemniej, trochę skórę rozjaśnia, ale nie na tyle, ile chciałam. Dla niektórych może to być minus, dla innych plus. Sam w sobie bardzo ładnie matuje twarz, więc polecam osobom, którzy mają cerę tłustą/mieszaną. Nie jest drogi a robi swoją robotę. Dodatkowo posiada małe lusterko/pół-lusterko, a jak na tani produkt jest to duży plus :) Opakowanie też nie jest słabej jakości, bo mam go już jakieś dwa miesiące, systematycznie przewożę w kosmetyczce i nic się jeszcze nie popsuło.
    Zalety:
    • matuje
    • posiada lusterko
    • opakowanie dobrej jakości
    • trochę rozjaśnia twarz