Maski do ust

Sephora Rose, Lip Mask Maseczka do ust

• 9 czerwca 2020 o 13:25
    Nic nie daje.
    Strata pieniędzy. Maska ta od Sephory nie robi nic. Ładnie pachnie . Wygodna jest, ale zsuwa się z ust.Trzeba ją trzymać, wiec nie ma mowy o relaksie. Zauważyłam tylko,ze delikatnie nawilża i zmiękcza usta. Ale ten efekt jest tylko na chwile. Później znów wracają do stanu przed maski a nawet gorszego. Nie wiem co więcej napisać. Nie robi nic o czym zapewnia producent.
    AnulaQa
    21 grudnia 2018 o 16:40
    Zbędny gadżet.
    Używa od:próbka
    Mnie ona nie uwiodła, chociaż nie można powiedzieć, że nie robi nic. Usta faktycznie są wypełnione, jędrniejsze, delikatnie powiększone, aczkolwiek efekt utrzymuje się maksymalnie pół godziny. Maska ma postać dość sztywnego płatu raczej słabo nasączonego, który z trudnością przykleja się do skóry. Szczerze? To miałam problem z wyborem, czy ochronka to produkt właściwy czy to pod nią? Obie warstwy tak samo sztywne. Wolę jednak albo formy żelowe (tańszy Pilaten na żelowej podstawie jest o wiele lepszy) albo płaty cieniutkie. Ten jest dość sztywny, jak fragment chusteczki peelingująco-nawilżającej. Trudno przykleić go do ust, często się zsuwa odstaje, konieczne jest poprawianie. Smak, który niewątpliwie dostanie nam się do ust jest wybitnie nieprzyjemny, gorzki jak " lek który najlepiej leczy". Na ustach odczuwalne jest delikatne mrowienie. Efekty są, ale krótkotrwałe. Mało tego mam wrażenie, że po użyciu maseczki moje usta wołają zwiększonej dawki nawilżenia. Fajny gadżet na wypróbowanie, ale to tyle. Na raz.
    Zalety:
    • wygląd
    • działa, choć efekt jest krótkotrwały
    Wady:
    • nie przylega do ust
    • okropny smak
    • wysoka cena jak na działanie i jednorazowy użytek
  • 16 września 2018 o 14:43
    Nie uratuje suchych ust
    Kupiłam tą maseczkę do ust zachęcona przez Panią sprzedawczynię. Był to akurat okres zimowy, więc wiele z Nas boryka się z wtedy z wysuszonymi ustami. Lekkie nawilżenie utrzymało mi się do następnego dnia (nakładana na wieczór). Ta maseczka może byłaby dobra zapobiegawczo, ale na pewno nie podratuje już suchych ust.
    Zalety:
    • całkiem przyzwoita cena
    Wady:
    • nawilża na kilka godzin po czym usta wracają do poprzedniego stanu
  • 29 czerwca 2018 o 23:14
    Nic, zero!
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Rzadko kiedy piszę negatywne opinie, ale w tym przypadku jestem zmuszona. Maseczka zwyczajnie nie ma żadnych właściwości. Po prostu nie robi nic. Dlatego szkoda na nią pieniędzy. Odradzam zakupu bo na pewno nie zadziała na Wasze usta. Do tego opakowanie niewygodne, zapachu praktycznie nie czułam, a w smaku była okropna. Niestety nie znajdę nic pozytywnego w tym produkcie. Zalety: - BRAK! Wady: - nie działa, - nie nawilża, - nie robi nic, - niewygodne opakowanie, - niedobra w smaku, - nie pachnie. - cena.
  • 10 lutego 2018 o 23:06
    Okropna
    -uważam ten produkt za całkiem spory bubel, maseczka zachęciła mnie w Sephorze, bo brakowało mi czegoś, żeby skorzystać z promocji, totalnie nie trafiłam, a na domiar złego wzięłam jeszcze drugą wersję, -maska nie robi kompletnie niczego, żeby było śmiesznie to mam wrażenie, że przesuszyła mi usta, -wyjęcie z opakowanie nie jest takie proste, trzeba coś tam oddzierać, płyn wylewa się wszędzie, nieprzyjemne to, -maska zasysa się na usta, nie można z nią mówić, ogólnie pod koniec tych zalecanych 15 minut wyschła już totalnie i tylko czekałam, żeby ją zdjąć, -na pewno nie jest to maska, która pomoże nam w domowym spa, bo zwyczajnie powoduje dyskomfort, -po zdjęciu moje usta mrowią, zupełnie jak po kosmetykach powiększających do ust, -kiedy płyn dostanie się do środka ust, smak jest okropny, bleeeee, chemiczny, -nie wygląda się w tym jakoś ładnie, -to ja już wolę azjatycką maskę Pilaten, -lepiej działa jakikolwiek balsam do ust, -produkt praktycznie nie pachnie, +niedroga, +nie ma problemu z dostępnością, +ładna szata graficzna

Zobacz także inne Maski do ust