Wody toaletowe damskie

Paco Rabanne Olympea Aqua EDT

• 17 lutego 2020 o 14:12
    Paco Rabanne Olympéa woda perfumowana dla kobiet
    Po prostu piękna: świeże radosne pełne optymizmu nuty. Będą dobrym rozwiązaniem na każdą porę roku zarówno do pracy, na co dzień jak i na wyjście. Bardzo elegancki i ozdobny flakonik daje wiele radości w użytkowaniu
    • piękny zapach
    Wady:
  • 23 grudnia 2018 o 20:39
    Śliczny
    Używa od:próbka
    Na początku wyczuwam nuty cytrusowe, szczególnie grejpfrut, oraz nuty wodne. Później dołączają do nich jaśmin i lekko wyczuwalna brzoskwinia. Wszystko na puchatej i otulającej bazie z wanilii, soli i drzewa kaszmirowego. Połączenie tych wszystkich nut (oraz paru innych) sprawia, że zapach ten jest słodki, słony, i leciutko pieprzny. Wanilia, cytrusy i nuty wodne ładnie tutaj współgrają, tworząc efekt słodko-orzeźwiający. Trwałość i projekcja na poziomie wysokim. Perfumy te pasują mi do wszystkich pór roku i dnia. Są naprawdę piękne. Do tego uroczy flakonik idealnie pasujący do zawartości. Polecam.
    Mikmal
    8 lipca 2018 o 10:45
    MÓJ PIERWSZY FAKON WODY TOALETOWEJ PACO RABANNE NA POCZĄTEK OSTRO ZACZĄŁ NA TYM KONIEC NIE BĘDZIE...
    Perfumy, zapachy wszelkiego rodzaju kompozycje- krótko mówiąc mam fisia na tym punkcie. Wszystko czego się dotknę muszę wąchać. Wszelkiego rodzaju wycieczki, wyprawy w moim wydaniu polegają na obwąchiwaniu sprawy… Brzmi dość komicznie jednak inaczej określić tego nie potrafię. Każdy kto mnie zna dobrze wie jak to wygląda…  Wyprawa do perfumerii w moim towarzystwie dzień wycięty z kalendarza… Wszystko muszę wziąć w swoje ręce dokładnie wyglądać, obwąchać po czym od nowa rozpocząć mój rytuał z tym wyjątkiem, że odrzucam wówczas zapachy, które nie przypadły mi do gustu. Ufff… O tyle jest krócej  Wracając do zapachu Paco Rabanne Olympia Adua EDP Legere woda toaletowa, którą kupiłam dosłownie w ciemno. Naczytałam się opinii o tym zapachu, dodatkowo sam flakon zachęcał do zakupu i wrzuciłam do koszyka. Z ogromną niecierpliwością oczekiwałam na dotarcie paczki. Po odpakowaniu moim oczom ukazał się piękny klasyczny flakonik. Nawiązujący swoim wyglądem do greckich flakonów na wodę…. Taki subtelny szklany towarzysz stojący z gracją na wąskiej nóżce. Wspaniale prezentuje się na mojej toaletce…. Kompozycja uzależniająca, zmysłowa, kwiatowo-wodna. Łączy świeżość cytrusów –kocham cytrusy pod wszelaką postacią… Kwiaty drzewa kaszmirowego z niespotykanie intensywną nutą SŁONEJ wanilii podkreślonej akordem szarej ambry <3 Wspaniała subtelna, niespotykana kompozycja dla aktywnych babeczek. Idealna na letnie dni. Dodatkowo wspaniale wyczuwalna w ciągu dnia. Każda złotówka wydana na ten perfum- uważam za dobrą inwestycję we własny bardzo dobry nastrój, który woda toaletowa nam gwarantuje 
    Zalety:
    • piękny flakon
    • wspaniała trwałość
    • idealna kompozycja na lato
  • 6 maja 2018 o 18:52
    Piękny zapach, długo się utrzymuje
    Moje ulubione perfumy :) zapach zarówno trochę słodki jak i świeży :)Piękny flakonik cieszy dodatkowo oczy. Perfumy bardzo długo się utrzymują i naprawdę warte są swojej ceny. Polecam!
    • piękny flakonik
  • 21 marca 2018 o 17:38
    rozwodniony klasyk- szkoda zachodu
    Nawet mnie nie dziwi , że zrobiony wiosenny flankier- tylko czemu go niczym nie wzbogacili i wsypali tonę chemii- tego to nawet Krzysiu Ibisz nie wie pewnie Flakon jest ładny , delikatnie zdobiony , poręczny. Jednak nie dla flakonu przecież kupujemy perfumy Ogółem na mojej skórze ten flankier nawet nie ma różnych faz. Wszystkie nuty zbierają się w jedną i nie jest to niestety nic specjalnego. Bardzo dużo tutaj nuty wodnej , nie wyszło to na dobre gdyż bergamotka przez to nie pachnie właściwie wcale. Momentami majaczy imbir , ale bardzo suchy , moim zdaniem ten akord jest bardzo chemiczny i nie pasuje do lekko tytoniowej mocnej wanilii , która w połączeniu z ambrą nie ma prawa przecież wypaść źle Szkoda- wiadomo , że flankiery zazwyczaj są oparte na pierwowzorze jednak są przypadki , gdy flankier jest dużo ładniejszy bądz też faktycznie inny niż jego ''matka'' Tutaj wyszło słabo za plastikowo i za wodnisto. Dodatkowo trwałość to około 5 godzin. W tej cenie można kupić coś o wiele ładniejszego i trwałego :)
    Zalety:
    • flakon
    Wady:
    • słaba trwałość
    • rozwodniona kompozycja- nie moje nuty