Wody toaletowe damskie

Chloe Chloe (1975) EDT

Lagerfeld Chloe Woman Woda toaletowa 50ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 listopada 2021 o 12:18
    polecam!
    zdecydowanie króluje na codzień, dodaje kobiecości, delikatny słodki zapach ciężko wybrać mi perfumy, do tej pory nie miałam ulubionych, aż do momentu, gdy zaczelam uzywac wlasnie tych recenzowanych. Są megaaaaa!
    Zalety:
    • zapach, opakowanie, wydajność
    Wady:
    • Flakon
    W perfumerii
  • 22 maja 2018 o 8:56
    Ciekawy
    Zrobiłam niezłe kółko w poszukiwaniu swoich idealnych perfum i nadal takich nie znalazłam. Chloe jest moją kolejna próbą. Nie oczekiwałam po nich zbyt wiele zatem i dzięku temu - nie zawiodłam się a jestem uroczo nimi zaciekawiona. Są w moim odczuciu ciepłe, piżmowe, korzenne - jakby przydymiony świecą atłasowy szlafrok po upojnej nocy. Intrygujący. Nie czuję sie w nich staro, chociaż lekkie nuty dawnych lat zdecydowanie wyczuwalne. Bedą nosić te perfumy z przyjemnością.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie zauważam
    • Flakon
    W perfumerii
    sowaa5
    19 października 2014 o 21:19
    narazie 2 gwiazdki
    Oddaje temu zapachowi 2 gwiazdki, podejrzewam że w którąś stronę będę edytować, bo rzadko kiedy miewam letnie uczucia do zapachów, w tym przypadku albo czarne albo białe. Zacznę od tego jak je nabyłam. Przypadkiem ostatni flakon 50 ml. Moją wadą, jakąś marketingową słabością jest to, że jak kilka produktów danej marki mi spasują to już określam całą resztę jako dobrą, zupełnie tak samo jest w drugą stronę. Niestety, nie raz i nie dwa przejechałam się na tym. Nie chce pisać że tak samo jest z tym zapachem. Narazie pachnie dla mnie jak coś. Nie wiem co, coś co kiedyś już wąchałam, znałam i może nawet miałam. Napewno jest w stylu starym, klasycznych zapachów, do które nie jestem jeszcze gotowa, na które mam jeszcze czas. Napewno nie będą to perfumy na codzień, nie sądze też że będą mnie określały. Zgadzam się z tym, że takich zapachów teraz jest mało. Teraz tak, ale dawniej chyba niezupełnie. Zalatują mi Kobako... Nie mam też sił na Coco 5, która mam już chyba 10 lat nieruszaną,a z nią też mi się kojarzą. Pachną czymś starym, przeszłością nieodzyskaną, jakąś historią. Nie wiem na jaką porę dnia mogłabym je używać. Narazie pryskam je po domu i zastanawiam się jak się w nich czuje, kiedy się w nie ubrać i czy one sa moje. Nie są moje, może się staną moją miłością i mną po prostu. Są ciężkie bardzo, 2 gwiazdki za: Chloe, trwałość..wybacz Chloe... Używam tego produktu od: 1 mca Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    carol81
    30 sierpnia 2014 o 11:19
    starodawnie przyjemny
    Któraś z wizażanek napisała, że takich zapachów już się nie robi i ja się z tym zgadzam. W żadnej perfumerii nie znajdzie się już takiej mieszanki zapachów, o której mówi się babcina, ciocina albo starodawna. Coś w tym jest, ale dzięki temu zapach wymyka się z obowiązującego obecnie trendu nijako-cukierkowo-świeżego. Jest ciepły, otulający, świdrujący i na pewno nie dla każdego. Czy się kojarzy z luksusem? Dla mnie zdecydowanie nie, nie wiem skąd takie skojarzenie. Myślę że dałabym więcej, gdyby nie trwałość - na mnie fatalna, wytrzymuje może z godzinę na ciele, na ubraniach odrobinę dłużej. Jestem tym rozczarowana, zwłaszcza że w komentarzach poniżej to trwałość jest podnoszona jako jedna z zalet. Butelka mnie się podoba, lubię takie opakowania - proste, eleganckie i ładnie wyglądają na toaletce. Niepokojąco ostry kolor perfum może niepokoić pozostawianiem śladów, zapewniam, nic podobnego :-) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie
  • 29 sierpnia 2014 o 7:42
    ciepły,pudrowy,klasyk
    Wczoraj zakupiłam wodę toaletową i jestem zachwycona!Mam już w swojej kolekcji sporo perfum a ten będzie jednym z moich ulubionych!Kolor wody już sugeruje zapach ciepły i przyjemny:)Ja wyczuwam w nim nuty pudrowe,kojarzy mi się z latami 80-tymi..klasyk bez udziwnień,zmieniający się pod wpływem ciepła i zapachu skóry.Bardzo ciekawy,dawno nie miałam takiego zapachu na sobie,na jesienne dni będzie idealny:) Używam tego produktu od: jednego dnia:) Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego