Wody toaletowe damskie

Chloe L`Eau de Chloe EDT

Chloe L'Eau de Chloe Woda toaletowa 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

ElaOl
    10 września 2021 o 10:15
    specyficzny
    Jako zakochana w Chloe mam różne zapachy tej marki, ten akurat kupiłam w małej drogerii bo była końcówka serii i w sumie, miałam go gratis do balsamu perfumowanego. O ile balsam był cudowny to ten zapach uważam za jeden najsłabszy ze wszystkich chloe. Jest dość specyficzny, taki uniseks trochę. Długo się trzyma, ale nie jest to moja ulubiona linia zapachowa. Używam rzadko i chyba szybko go nie zużyję. Na pewno nie jest to nuta dla każdego, ale o gustach się nie dyskutuje.
    Zalety:
    • trwałość
    Wady:
    • specyficzny zapach
    Dinulka
    6 września 2021 o 15:05
    Zaskoczenie
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Trwały, ogoniasty, wyczuwalny przez wiele godzin. Super wybór na lato, orzeźwiający, ale z klasą. Nie jest super oryginalny, trochę kojarzy mi się z innymi zapachami, które znam, jakbym już gdzieś to czuła, ale i tak jest przyjemnie, poza tym ta trwałość jest dla mnie ogromną zaletą. Trochę kojarzy mi się z letnim z mandarin basilic, ale prócz cytrusów i ziół, wyczuwam tu elegancję. A najmocniej kojarzy mi się z Coco Mademoiselle, tylko z lepszą projekcją :) Na wiosnę/lato do sukienki idealny.
  • 21 lipca 2019 o 21:30
    To jest to.!
    Uwielbiam te perfumy.! Chodź pod koniec butelki żałowałam ze nie wybrałam wersji klasycznej nieco lżejszej. Perfumy w pięknym gustownym flakonie. Zapach perfum mocny pieprzowy. Utrzymuje się cały dzień na ubraniach. Te perfumy maja taki pazur i napewno nie jest to zapach dla wszystkich bo są naprawdę mocne trochę taki muchozol. Ale dla mnie zapach genialny wyjątkowy.!
  • 28 stycznia 2019 o 10:01
    My Kind Of Chloe
    Tej zielonej butelki nie zobaczymy już na półkach. Tak naprawdę mało brakowało, a nigdy nie poznałabym zapachu, który od ponad roku uważam za swój olofaktoryczny avatar. Listopad 2017. Gorączka Czarnego Piątku. Wszyscy biegają po perfumerii. Ja stoję z ostatnim 100 ml w ręku. Szczęśliwa. Zacznę od butelki. Nie jestem kimś, kto zakochuje się w butelkach, pudełkach, etui etc. Traktuję to jak dodatek. Są wyjątki. Ta butelka jest jak cała marka. Jak torebki Marcie czy Faye. Teoretycznie flakon Nomade przypomina je bardziej. Dla mnie ten flakon będzie pierwszym, który zobaczę, kiedy pomyślę Chloe. Zapach jest...no właśnie powiedzieć świeży to uprościć. Jest w nim dziewczęca świeżość. Nie ma nic sportowego, stereotypowo świeżego, plażowo letniego. Jest połączenie świeżości czyli chłodu z ciepłem. I to jest najlepsze takie połączenie, jakie spotkałam. Chyba to jest magia perfum - łączenie przeciwieństw, ucieczka od schematów. Bo Chloe od schematów ucieka na wybiegach i w tym flakonie. Dziewczęcość nie musi być różowa i polukrowana. Przy porze roku, na którą polecam Chloe, wpisałam „wiosna”. Ale tak naprawdę nosiłam te perfumy o każdej porze roku. W upały były dokładnie tym czego potrzebowałam w upały. W zimę były zapachową wizualizacją zimy idealnej. Uważam je za trwałe, chociaż oczywiście należą do perfum bez ogona. Były zapachową najlepszą wersją mnie. Odkładałam je tylko, żeby dać szansę Roses de Chloe (co byłoby kolejną nieszczęśliwą miłością, bo też nie ma ich już w sprzedaży) i klasykowi.
  • 21 maja 2017 o 10:47
    świeżutki
    Ja posiadam co prawda 20 ml ale wystarczy go naprawdę odrobinka żeby pachnieć przez kilka godzin.Zapach jest cudowny świeżutki,delikatny a przy tym niesamowicie trwały,myślę że spodoba się kobiecie w każdym wieku.Różni się zdecydowanie od Love Store bo tym zapachu przebija się zapach różany pomieszany z delikatną limonką ale ta mieszanka jest jak najbardziej na plus.Pokochałam ten zapach od pierwszego psiknięcia i przyznam się szczerze że nie wiem czy bardziej podoba mi się ten zapach czy Love story który był dotąd moim ulubieńcem.U mnie dostaje 5 z plusem <3