Płyny do płukania jamy ustnej

Eludril Ortho, Płyn do płukania jamy ustnej

e-ZikoApteka.pl
Avans.pl
ELECTRO.PL
Mediaexpert.pl

• 9 stycznia 2025 o 23:25
    Drogi ale warty swoje ceny
    Stosuję płyn od kilku tygodni i uwielbiam jego konsystencje, ponieważ nie jest rzadki jak woda i jest delikatny i nie podrażnia moich błon śluzowych. Uwielbiam jego delikatny smak, który nie jest zbyt miętowy i nie podrażnia mnie. Podoba mi się to, że jest bezbarwny, przez co nieobawiam się o odbawienia szkliwa.
  • 23 listopada 2024 o 11:01
    Bardzo przyjemny płyn do plukania jamy ustnej
    Bardzo przyjemny delikatny płyn. Lubię go używać daje uczucie czystości bez wysuczenia błony śluzowej .dodaję go do irygatora . Sprawdza się tez po wybielaniu. Płyn jest w butelce 500ml.
    IzzysF
    10 listopada 2024 o 22:12
    Delikatny zapach.
    Używa od:próbka
    Posiada delikatny świeży zapach. Smak jest delikatny ale pozostaje długo w jamie ustnej. Pozostawia świeży oddech. Opakowanie przyciągające uwagę. Doskonały produkt. Na pewno kupię go.
    ola620
    4 listopada 2024 o 16:16
    Świetny płyn!
    Płyn jest dobry w smaku, nie jest za mocny, dobrze się pieni i pozostawia uczucie świeżości w jamie ustnej. Opakowanie jest ładne. Firma jest ogólnie bardzo dobra więc polecam każdemu kto chce zadbać o swoje ząbki :)
  • 3 listopada 2024 o 21:04
    Łagodna formuła pomaga oczyszczać moje zęby i zamki aparatu ortodontycznego.
    Płyn do płukania jamy ustnej ELUDRIL Ortho jest super wydajny. Posiada duże opakowanie, które starcza na długo. Po miesiącu regularnego stosowania ubyło dopiero około pół zawartości opakowania. Płyn posiada formułę o łagodnym świeżym smaku bez zawartości alkoholu. Pomaga oczyszczać moje zęby i zamki aparatu ortodontycznego. Skutecznie chroni zęby przed odkładaniem płytki nazębnej. Płyn nie powoduje podrażnień w jamie ustnej. Jest przyjemny w stosowaniu również ze względu na łagodny smak.