Kremy na dzień

Dermika Hydralogiq, Krem hydra - rewitalizujący na dzień do cery normalnej i suchej 30+

domkep
    28 sierpnia 2020 o 5:55
    Niezły
    Krem jest niezły, ale nie super. Krem nawilża skórę i ją wygładza, nie spektakularnie ale gładzi. Jednocześnie jednak zapycha pory i powoduje zaskórniaki. Dla mojej skóry jest za ciężki, nie skończyłam słoiczka w zastosowaniu kremu na twarz. Delikatnie pachnie i jest wydajny.
    Zalety:
    • Nawilża.
    Wady:
    • Zapycha pory.
  • 15 kwietnia 2020 o 17:25
    Dobry krem
    Krem bardzo dobrej jakości. Już po kilku dniach stosowania widać poprawę wyglądu skóry. Wspaniale nawilża i napina, co ważne również nie uczula wrażliwej skóry. Jest kremem dużo lepszym od innych bardzo intensywnie reklamowanych w mediach. Polecam do wypróbowania i stosowania innym paniom. Krem dobrze się u mnie sprawdza. Pozostawiony na całą noc pozostawia skórę gładką i zregenerowaną. Nie uczula , fajna cera po nim. Wiadomo, że cudów nie uczyni:):):)
    Zalety:
    • Wymieniłam wyżej
    Wady:
    • Wymieniłam wyżej
  • 1 kwietnia 2020 o 12:07
    Krem idealny na dzień
    Krem o bardzo lekkiej formule która bardzo szybko wchłania się w skórę. Posiada przyjemny delikatny zapach. Przy dłuższym stosowaniu maja cera była super nawilżona i rozświetlona. Nadawał się idealnie pod makijaż. Dodatkowym plusem jest szklany słoiczek z którego możemy wydobyć krem do samego końca.
  • 1 lutego 2019 o 8:19
    bardzo dobry krem
    Tak jak w tytule ,bardzo dobry krem! właściwie poza cena ma same plusy,bardzo lekka ale treściwa konsystencja puszystego ,,musu''. Krem bardzo fajnie się wchłania ,nie roluje się nie pozostawia nieprzyjemnej warstwy,dobrze nawilża,kiedy go stosowałam nie miałam żadnych suchych skórek, ale co najważniejsze mam wrażenie że wygładził trochę moje zmarszczki na czole!właśnie kończę pełnowymiarowe opakowanie,na razie zrobię sobie przerwę bo nie lubię cały czas stosować tego samego ale na pewno do niego wrócę.To jest mój 3 krem z firmy Dermika i powiem szczerze że ze wszystkich byłam zadowolona.Maja na prawdę dobre kremy. jedynie cena mogłaby być trochę niższa.
    Zalety:
    • nawilża
    • wygładza zmarszczki
    • ma cudowną konsystencję
  • 11 listopada 2016 o 18:59
    Bardzo mi służy
    Nie będę ukrywać, że pracuje w drogerii i krem dostałam jako nagrodę za konkurs sprzedażowy. Jego cena regularna to 70zł, ale Dermika często bywa na promocjach, koniecznie więc polujcie na promocje rzędu 30%, a parę razy do roku nawet 40-50%. Wtedy cena staję się do przełknięcia, a stosunek jakości do ceny wręcz korzystny. Z racji na brak filtrów używałam i rano i wieczorem. Aktualnie kończę drugi słoiczek. Używałam w sezonie letnim, aż do teraz, niezmiennie zadowolona. Krem ma dosyć treściwą, ale jednocześnie lekką konsystencję. Tzn - nie jest tłusty, nie lepi się, ale zostawia na skórze subtelną otoczkę. Pięknie wygładza - mam tu na myśli długofalowe efekty, bo skóra staje się widocznie i odczuwalnie gładsza, ale też natychmiastowe wrażenie gładkiej skóry (dzięki silikonom zapewne), stanowiące idealną bazę pod makijaż. Bardzo służył mojej cerze, zdarzało się, że testowałam jakieś inne kremy, próbki. Jednak z podkulonym ogonem wracałam ciągle do Dermiki. Odnoszę wrażenie, że cera po tym kremie jest faktycznie trochę doczyszczona, gładsza, bardziej miękka i promienna. Jednocześnie odpowiada mi poziom nawilżenia i regeneracji jaką oferuję nam linia Hydralogiq. Nie ma tu mowy o obciążeniu czy tłustości, skóra jest komfortowo nawilżona, dobrze prezentuje się w makijażu. Bardzo rzadko zdarzają się suche skórki, wycisza też nieco istniejące niedoskonałości i nie powoduje powstawania nowych. Zabrzmi trochę jak tania reklama, ale tak mi podpasował ten krem, że mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że z nim moja cera dawno nie była w tak dobrej kondycji. Niestety muszę coś zmienić w pielęgnacji, bo ostatnio zaczął mi doskwierać rumień, dlatego będę kierunkować się na ten problem. Będę więc odstawiać Dermikę, czego już żałuję - być może jeszcze do niej wrócę, bo służyła mi niesamowicie.