Wody toaletowe damskie

Trussardi Python for Women EDT

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 czerwca 2011 o 19:12
    za delikatny
    Zapach piękny, szkoda tylko że trzeba się wwąchiwać, żeby cokolwiek poczuć. Na początku troszkę staroświecki, ale potem rozwija się w słodką tajemniczą i subtelną smużkę. Niedosłowny, złożony, elegancki. Kojarzy się z wdziękiem, prostotą i subtelnością i do takich kobiet pasuje. Troszkę taki intymny ;) gdyby nie ta słaba wyczywalność dałabym pięć gwiazdek. Używam tego produktu od: test Ilość zużytych opakowań: próbka
    LillyS
    21 czerwca 2011 o 11:11
    Cola, śliwka, czekolada, a skojarzenia mam z Organzą
    Trochę się rozczarowałam akurat tym Trussardim... Miałam chyba nadzieję na więcej kardamonu :D a dostałam coś w stylu Organzy. Python ma w sobie gryzącą nutkę, dlatego nazwa jest dobrze dobrana do zapachu. Z początku rzuca się na człowieka (ostry wstęp!), potem się wycisza, ale wciąż jest trochę niebezpieczny... Pyton jest już nienajmłodszy, ale choć stary, to jeszcze potrafi zapolować na ofiarę ;) Co wyczuwam: za mało kardamonu, jak już napisałam ;) , coś jakby bardzo dojrzałe śliwki, niejadalną czekoladę, trochę kwiecia, a wszystko z gryzącą nutką w stylu Organzy. Kto Organzę lubi, może być zadowolony, ja jej akurat nie lubię nosić. Kolorek po rozpyleniu na nadgarstku też taki Organzowaty ;) Dobrze, że Trussardi stworzył piękne 2 zapachy: Inside i Inside Delight oraz zachwycające Jeans :) Używam tego produktu od: dziś Ilość zużytych opakowań: kilka psiknięć
    Tapioka
    28 listopada 2009 o 13:33
    Pani, ten wąż to niejadowity..
    musi:) Zapach ładny i układny. Full blast a la Poison na wejściu na szczęście dla mnie wyparowuje dość szybko. To co pozostaje, jest ciepłe, przyjemne, podręcznikowo orientalno-żywnościowe. Całkiem dużo, ale jak to mówią, spodziewałam się okrętu... Niezły, ale nie doskonały, mało zapadający w pamięć. Będę używać z przyjemnością, ale zastanowię się 4 razy przed kupnem następnej butelki. Używam tego produktu od: trzech dni Ilość zużytych opakowań: zaczęłam pierwszą butelkę
  • 6 grudnia 2008 o 16:35
    przyjemny
    Czekolada, przyprawy, słodka wanilia. Zapach jest trwały, otulający. Zapach orientalny Jest to zapach raczej na wieczór. hmm......myślę, że brakuje mu pazurka.... Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: było kiedyś 50 ml
  • 15 sierpnia 2008 o 20:13
    Bezzębny pyton
    Czekolada w składzie perfum działa na mnie jak lep na muchy ;) Hm, albo jaskrawa koszulka na jakieś tam inne owady ;) No i w Pythonie rzeczywiście naszemu nosowi ukazać się może czekolada. Co prawda jest to gatunek raczej niezbyt dosłowny oraz niespecjalnie spożywczy, ale fakt faktem, że pod neutralną, w sumie nijaką powłoką przebłyskuje zachęcająco coś, co w bliższym kontakcie okazuje się być czymś czekoladopodobnym. Jest w tym zapachu również coś agresywnie jadowitego i gryzącego, stanowiącego niemiły akcent. Pojawiają się też łagodzące atmosferę kwiaty podejmujące próbę sprowadzenia zapachu na jakieś miłe tory ;) Całokształt pomimo tylu ścierających się nut okazuje się neutralny, niezwracający uwagi i dość sztampowy. Dziwny ten pyton ;) Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: ...