Maski do włosów

Dove Advanced Hair Series, maska do włosów Regenerate Nourishment Regenerująca maska do włosów

• 13 czerwca 2017 o 17:42
    Bardzo dobra
    Kupiłam przypadkiem zachęcona niską ceną i jestem pozytywnie zaskoczona. Maska przywróciła moim włosom formę po sezonie czapkowym. Serdecznie ją wszystkim polecam, bo naprawdę potrafi zregenerować włosy i je zdyscyplinować. Mam mieszane i nie obciąża ich zbytnio, uff!
    Zalety:
    • konsystencja (idealna!! nie oblepiająca, ale nie lejąca!)
    • działanie: odżywienie i nawilżenie moich napuszonych i sianowatych włosów
    • nie elektryzują się włosy
    • ułatwia rozczesywanie włosów
    • ładnie pachnie
    • jest wydajna
    Drogeria Super-Pharm
  • 5 listopada 2016 o 21:13
    Wielkie TAK!
    Moje włosy są bardzo wymagające. Wypadają, puszą się, są wysokoporowate i przetłuszczające z rozdwojonymi końcówkami. Same wady - nie polecam.. ale żyć z nimi trzeba. Bardzo upodobałam sobie maski do włosów, jednak potrzebuję mocnych produktów, które poradzą sobie z moimi włosami. Dove radzi sobie doskonale. Piękny zapach, włosy gładkie i błyszczące! Polecam :)
  • 4 listopada 2016 o 17:42
    Polecam!
    Maska Dove regenerująca jest bardzo wydajna. Maska ta doskonale spełnia swoją funkcję. Nie spływa z włosów, dobrze się wchłania, włosy po niej stają się lejące i miękkie w dotyku. Maska jest bardzo wydajna i starcza naprawdę na długo.Po dłuższym stosowaniu można zauważyć wyraźna poprawę kondycji włosa. Minusem jest zapach tej maski. Lubię gdy pachną ładnie, a ta niestety pachnie lekko chemicznie co nie każdemu może się podobać. Jednak oprócz zapachu maska ma również działać.
  • 3 listopada 2016 o 23:02
    Czysta regeneracja
    Bardzo wygodna w nakładaniu (słoik odkręcany, więc można nakładać całą dłonią) Świetne działanie - włosy lśniące, lekkie i pachnące. Wygodna konsystencja - maska jest gęsta i łatwo się rozprowadza. Proste spłukiwanie.
    Alafik
    3 listopada 2016 o 16:57
    Polecam!
    Jestem zadowolona z maski: odżywia i nie obciąża. Włosy nie elektryzują się i lepiej układają. Wydajna, ładny zapach. Duże opakowanie sprawia, że odżywki wystarcza na długo. Dobra cena>