Maski do włosów

OnlyBio Hair in Balance, Maska do laminacji włosów (różne zapachy)

Nasi użytkownicy zostawili 51 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

agi1234
    17 kwietnia 2025 o 15:18
    U mnie niewiele z tej laminacji
    Maseczka ma zgrabny słoiczek, jest niewielkich rozmiarów, porecznie można stosować produkt do ostatniego grama. Maska jest biała, gęsta, nie spływa z włosów. Zapach ma owocowy, ale to kwestia indywidualnych upodobań. Wg mnie nie zostaje długo na włosach. Maska ładnie się rozprowadza na całej długości. Łatwo ją spłukać i nie przeciąża włosów. Niestety u mnie nie widać efekty laminacji, tafli i blasku. Owszem włosy są delikatne nawilżone, przyjemne, ale to robi każda odżywka. Wydajność też nie jest wysoka, ale opakowanie zawiera niewiele produktu. Liczyłam na więcej po tej masce.
    Zalety:
    • Poręczne opakowanie
    • Nie spływa z włosów
    • Dobrze się spłukuje
    Wady:
    • Nie laminuje
    • Nie spełnia podstawowej obietnicy producenta
    • Wg mnie to przeciętna odżywka do włosów
  • 14 marca 2025 o 22:08
    Jest ok, ale nie rozumiem zachwytów tą maską
    Kupiłam chwilę po tym jak się pojawiła, jak na włosomaniaczkę przystało. Przy moich długich, dość suchych, naturalnych włosach sprawdziła się tak sobie. Trochę nawilżyła, były nieco przyjemniejsze w dotyku niż bez użycia maski, aczkolwiek nie sprawiła, że włosy były wyjątkowo wygładzone, nie zrobiła z nich tafli. Kompletnie nie było tu efektu wow. Pojemność stosunkowo mała jak na taki produkt. Ogólnie oceniam, że to mega słaby produkt nie warty swojej ceny.
    Wady:
    • nie wygładza włosów
    • nie działa zgodnie z obietnicami producenta
    • pojemność mała jak na taki produkt
  • 3 lutego 2025 o 20:56
    Mega
    Maska dobrze odżywia wlosy.W polaczeniu z plukanka tez z onlybio cudo.Wlosy sa miekkie,odzywione i pachna oblednie.Moje wlosy ja uwielbiaja ale uwazam ze cena powinna byc odrobinę mniejsza lub wiecej produktu.
  • 31 stycznia 2025 o 7:10
    Obłędny zapach i działanie !
    uwielbiam only bio ! mam już tyle ich kosmetyków do włosów i nie tylko a na dodatek wracam do nich za każdym razem od kiedy pierwszy raz je sprawdziłam głownie na swoich włosach. Mam maskę do laminacji włosów z wersji tymbark o zapachu jabłko i mięta - malutkie poręczne u bardzo ładne pudełeczko o obłędnym zapachu kultowego napoju jednak nie o zapach tu najbardziej chodzi . Maska jest umiarkowanie gęsta , nakładka na włosy na ok 20 min i trzymam pod folią aby włosy faktycznie się „zalaminowaly”. Maski używam średnio raz w tyg więc pomimo 200 ml mam już ją parę miesięcy a mam długie i gęste włosy !! maska nie spływa z włosów bardzo dobrze się ją nakłada i szybko wchłania się we włosy , cały czas pięknie pachnie i dzięki niej łatwo włosy się rozczesują. po 30 min zmywam i suszę , włosy po wysuszeniu dalej pięknie pachną co jest niesamowite !! są widocznie odświeżone i co najważniejsze nawilżone , pięknie się układają , łatwiej i szybciej prostują , są po prostu zdrowe efekt jak od fryzjera , no uwielbiam i ten zapach utrzymujący się długo po jej użyciu na maxa polecam :)
  • 7 stycznia 2025 o 20:08
    Średni efekt
    Mam włosy dość mocno przetłuszczające się u nasady, suche, matowe po długości z tendencją do puszenia. Miałam nadzieję, że ta maska ujarzmi moje włosy lecz efekt nie jest dość zadowalający. Maska ma przepiękny zapach (mam wersję czekoladową), wygodne opakowanie i odpowiednią konsystencję. Po użyciu włosy są lekko dociążone i wygładzone. Niestety w moim przypadku ten efekt nie pozostaje na długo, a w przypadku wiatru, deszczu lub padającego śniegi włosy zaraz się puszą i zaczynają żyć własnym życiem. Może to nie jest produkt dla mnie.