Chusteczki do higieny intymnej

Alouette Feuchte Tücher mit Aloe Vera Chusteczki nawilżane

• 29 października 2020 o 11:58
    Szału nie robią !
    Na sam początek opakowanie tragiczne ileż trzeba się namęczyć zeby te chusteczki wyciągnąć ze srodka , a nawet jak na się uda to i tak po wyciągnieciu chusteczki się urywają i tzraba je zakładać jeszcze raz. Zapach no jest dość ładny i da się go wytrzymać ale z pewnoscią bardzo chemiczny i nie przypadł mi do gustu. Nawilżone są odpowiednio, a czasem nawet aż zabardzo gyż nawet się z nich leje. Spełniją swoją rolę używam ich do czynności higienicznych oraz jak każdy nawet do przetarcia blatu są wtedy ok ale jako do makijażu odpadają. Kupiłam raz gdyż były na promocji w dobrej cenie i spodobało mi sie opakowanie poręczne i wgl. ale niestety był to niewypał. Nie kupie ponownie.
  • 15 lutego 2020 o 19:02
    spełniają swoją funkcję
    Jeśli chodzi o nawilżane chusteczki, to głównie interesuje mnie ich cena i liczba. Nie używam ich absolutnie do demakijażu tylko do utrzymania higieny ciała w ciężkich warunkach. Do tego nadają się idealnie. Wady: -są trochę za cienkie -nie wolno ich spuszczać w toalecie Zalety: -dobrze nawilżone -wydajne -tanie -wygodnie opakowanie -nie kleją się
  • 30 stycznia 2020 o 12:32
    Najgorsze chusteczki
    Wszystko jeśli chodzi o ten produkt jest na „nie” opakowanie to męka, bardzo ciężko wyciągać chusteczki. Chusteczki są małe, bardzo cienkie jakby papierowe powinny się nazywać serwetki, nieprzyjemne w dotyku chemiczny zapach. Bardzo często kupuje chusteczki nawilżane i te nie są podobne do żadnych Dotychczas kupowanych zupełnie inny produkt.
    ksanaru
    23 maja 2018 o 14:20
    U mnie się sprawdziły!
    Kupiłam je zachęcona jak chyba większość - opakowaniem. Nie powiem, wyciągnięcie pierwszej partii do łatwych nie należy, ale później jest już tylko lepiej. Opakowanie - Pudełko, które na początku stwarza duże problemy - chusteczki wcale nie jest łatwo wyciągnąć. Później są już same plusy. Chusteczki rozrywają się na zasadzie papieru toaletowego, są dosyć niewielkie, średnio nasączone, ale to mi akurat pasuje. 'Działanie' - same chusteczki sprawdzają się bardzo fajnie. Idealne do wrzucenia do torebki ( opakowanie wcale nie jest duże ) , samochodu, czy do użytku domowego. Chusteczki radzą sobie ze swatchami kosmetyków, czy innymi zabrudzeniem. W żaden sposób nie podrażniły, ani nie wysuszyły mojej skóry. Cena nie jest wysoka, a produkt jest w porządku, odejmuje punkt za początkowe trudności, ale całokształt oceniam bardzo pozytywnie. :)
    Zalety:
    • rozmiar chusteczek
    • praktyczność opakowania
    • chusteczki dobrze sobie radzą - lekkie zabrudzenia, kosmetyki, odswieżenie
    Wady:
    • opakowanie na początku wykazuje małą chęć współpracy
  • 29 stycznia 2018 o 14:40
    Przegralam z opakowaniem
    Nie wiem czy tylko ja jestem jakaś inna, czy to "lewe" pudełko. Czuję się nieco zazenowana ale faktycznie poleglam z kretesem. Leżę ma macie z wykrecona ręką... Cholerne pudełko! Nie umiem wyjąć chusteczek z pudełka.... Śmieszne? Nie sądzę :) Nie ukrywam, że same w sobie chusteczki są zbyt delikatne, bardzo szybko się rozrywają i może to sprawia taki problem z wydostaniem ich z opakowania. Za dużo nerwów, śmiechu i przekleństw powodują te chusteczki. Nie podoba mi się to, co już wyrwalam. Są małe, średnio delikatne w dotyku o specyficznym zapachu. Opakowanie, które wydawało mi się genialne jest bublem "wszechczasow ". Nie zauważam żadnych plusów... Żadnych "zodnych" :) I nie mówię tak, tylko dlatego, że innowacyjne technologicznie opakowanie wykonczyło Panią magister