Woski do brwi

Inglot Modelujący tusz do brwi

Ejvaaa
    3 października 2022 o 8:33
    Za taką cenę nie tego się spodziewałam! ;/
    Zazwyczaj używam żeli do brei z Benefit lub GR . - oba sprawdzają mi się świetnie! Co do tego gagatka - zacznę od tego, że swoje brwi mam dość "ładne "? Otrzymuje wiele komplementów- są gęste i ciemne , a tego typu produktów używam jedynie do ich ujarzmienia . Tak też było i tym razem -pomimo, że nie mogę narzekać na brak włosków, jakichś prześwitach czy ,że mam mało napigmentiwane brwi tak no umówmy się nie rosną one wszysykie (mam na myśli włoski;)) w jednym i spójnym kierunku. Muszę się wspomagać:) Ten produkt kupiłam stacjonarnie w sklepie marki . Cena ,fakt odstrasza ,bo za 4ml produktu płacimy 40 zł. Sporo . Co mam robić ten gagatek ? A no producent obiecuje nam utrwalenie na mur beton naszych niesfornych włosków- u mnie kompletnie on nie wypalił- brwi pomimo utrwalenia, gdy tylko niechcący dotknę dłonią ( bo się zapomnę) to się rozmazują - dosłownie robi się kleks w środku brwi . Co do nadania koloru -nie w tym celu kupiłam ten produkt . Chciałam spróbować czegoś nowego, ale- z podkulonym ogonem wracam do moich ukochanych żeli do brwi z GR i Benefit . Nie polecam !
    Zalety:
    • opakowanie i tylko to
    Wady:
    • wysoka cena
    • Nie robi tego co ma robić, brak utrwalenia
    • tworzy nieestetycznie kleksy na brwiach
  • 3 października 2022 o 7:57
    Nie.
    Jak bardzo lubię markę Inglot, tak ten kosmetyk bardzo mnie rozczarował. Sprzedawca w sklepie stacjonarnym zapewniał mnie że kosmetyk jest super, strasznie go zachwalał. Ale już nie wspomniała że tusz rozmazuje się przy najmniejszym dotknięciu. Nie modeluje także, jedynie co z nimi robi to daje kolor. Za każdym razem ze szczoteczki trzeba było ściągać nadmiar produktu, ponieważ brwi wyglądały strasznie. Nigdy więcej go nie kupię.
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Jakość
  • 31 stycznia 2022 o 1:08
    Jako samodzielny kosmetyk do podkreślania brwi kompletnie nie da rady, natomiast w polączeniu z kredką efekt jest calkiem fajny.
    Moje brwi sa dosyć rzadkie i cienkie. Na codzień używam kredki do brwi, jednak często wspomagam się też tuszami w celu utrwalenia. I w tym przypadku ten produkt się nawet sprawdza. Gdybym miała go jednak używać jao samodzielny produkt do podkreslania brwi- kompletnie by się nie spisał. Po pierwsze apliacja jest bardzo trudna i precyzyjne nałożenie tuszu na brwi nie nalezy do najlatwiejszych. Duzo latwiej by bylo gdyby dołączona byla cieniutki aplikator- tego bardzo mi brauje. Po drugie daje dosyć jasny, naturalny efekt,. Jednak gdy podkreslę brwi moja ulubiona kredką i nastepnie uzyję tego tuszu efekt jest całkiem ok. Brwi są ladnie wymodelowane, włoski świetnie ułożone za pomocą małej zgrabnej, twardej szczoteczki. Co najwazniejsze wygląda to całkiem naturalnie. Kolejna rzecza do której moglabym się przyczepić to trwałość, która nie jest super mocna tak jak np w przypadku mojego ulubionego tuszu Rimmela. Szkoda, ten tusz niestety ma tendencję do ścierania i bardzo dlugo schnie.. a i tak mam wrażenie że nie zastyga do końca. Żużyję go od końca, jednak więcej nie kupię.
    Zalety:
    • ladnie ujarzmia włoski, modeluje brwi
    • daje naturalny , nieprzerysowany efekt
    Wady:
    • trudna apliacja (samą szczoteczką)
    • brakuje mi dodatkowego cieniutkiego aplikatora
    • dlugo schnie, a wręcz nie zastyga do konca
    • rozmazuje się przy dotknięciu
  • 5 stycznia 2021 o 13:39
    Taki sobie
    Żel do brwi chciałam kupić głównie w celu ujarzmienia moich brwi - doradziła mi kosmetyczka, ponieważ moje brwi naturalnie są odrobine oklapniete, włoski opadają w dół - chciałam, żeby żel przytrzymał je uniesione, w jednym miejscu. I cóż, nie sprawdził się. W ogóle nie utrzymuje włosków w ryzach. Mogę je wyczesac i nadać kształt, nic to nie daje bo żel zwyczajnie ich nie utrzymuje. Co do zabarwienia włosków, w ogóle nie kupowałam go w tym celu - używam pomady z Inglota która akurat jest rewelacyjna - ale jakbym miała oceniać to tez raczej średnio. Ciężko szczoteczka jakos sensownie rozprowadzić produkt, kończy się tak, ze w jednym miejscu jest go dużo a w drugim wcale, rozmazuje się i barwi skore naokoło. Niestety nie polecam.
    • kolor
    Wady:
    • nie utrzymuje brwi
    • ciężko nim nadać kształt
  • 3 maja 2019 o 1:05
    Przynajmniej szczoteczkę ma fajną...
    Używałam koloru nr 3 który mimo to, że był najcieplejszy z całej gamy (aż 3 kolorów) to dalej miał zbyt chłodny odcień. Próbując pomalować włoski barwił nie tylko je ale również skórę wokoło. Nie dawał naturalnego efektu i dla mnie były zbyt oblepione produktem, a niekiedy i grudkami. Na utrwalenie kształtu nie ma co liczyć bo tego nie robi. Niestety ale bardzo się zawiodłam na tym produkcie ale zostawiłam po nim szczoteczkę. Nigdy więcej go nie kupię.
    Zalety:
    • świetna szczoteczka
    Wady:
    • barwi włoski i wszystko obok
    • kruszy się gdy dotkniemy brwi
    • nie podtrzymuje kształtu