Woski do brwi

Golden Rose Eyebrow Styling Kit Zestaw do stylizacji brwi

Golden Rose Zestaw do Stylizacji Brwi 01

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 marca 2024 o 16:36
    świetny dla ciemnych blondynek
    Kolory są świetnie dobrane. Nie są za ciepłe, ani za chłodne. Jedynie ten wosk nie sprawdził mi się, nie dawał żadnego efektu na moich brwiach. Jednak myślę, że nawet dla samych cieni warto kupić ten produkt.
    Zalety:
    • ładne neutralne kolory, dobra trwałość cieni
    Wady:
    • słaby wosk do brwi
    Drogeria Cocolita.pl
  • 31 marca 2022 o 22:29
    Mój ulubieniec
    Przetestowałam różne pomady i żele do brwi lecz ten od GR jest moim nr 1 i tak już chyba zostanie???? zestaw zamknięty w odpornym na wszelkie upadki opakowaniu z lusterkiem tak spadł mi już kilkanaście razy a ciebie i żel pozostały nietknięte tak jak lusterko. Zestaw zawiera żel oraz 2 ciebie jaśniejszy j ciemniejszy idealny do konturowania brwi. Dołączona jest również bardzo precyzyjna i skośną pęsetą oraz szczoteczka do nakładania produktu. Cienie są super napigmentowane używam już ponad rok i nie widać śladu zużycia. Ten mały niepozorny zestaw zawsze ratuje mnie kiedy nie chce mi się robić henny. Jest idealny zawsze zabieram go na wyjazdy.
    • Jakość i trwałość produktu
  • 10 stycznia 2021 o 11:51
    Fajny sprawa
    Produkt wysokiej jakości, bardzo trwały, zestaw kolorystyczny będzie pasował każdemu. Spiralka załączona do opakowania nie jest zbyt przydatna, najlepiej od razu zainwestować w jakiś bardziej precyzyjny pędzelek do nakładania cieni do rzęs. Całość bardzo wydajna, stosuję dosyć często a po roku nadal mam większość produktu.
    Zalety:
    • uniwersalna gama kolorystyczna
    • dobra trwałość
    • dobra jakość i napigmentowanie
    • produkt wydajny
    Wady:
    • nieprzydatna spiralka
  • 1 września 2020 o 9:56
    Ideollo
    produkt idealny! Odstawiłam wszelakie kredki, pomady i inne cuda. Zostawiłam tylko ten zestaw. W zestawie mamy: dwa odcienie cieni. jeden ciemniejszy, drugi jaśniejszy by ładnie nadać efekt ombre. Pastę ala żel - najsłabsze ogniwo w tym zestawie. uzywałam trochę ale to moim zdaniem zbyteczny element, pęsetkę! i szczoteczkę do brwiz aplikatorem skośńym. To wszystko zamknięte w malutkiej paletce z lusterkiem. Czego chcieć więcej. Cienie nakładają się z łatwością, są dość trwałe. Ladne odcienie. Produkt jest niesamowicie wydajny, używam go gruubo ponad pół roku dzień w dzień i lekko widac wgłebienie na cieniach. Polecam z czystym sumieniem
    Zalety:
    • komplet , ktorym zrobimy pełna stylizacje brwi
    • trwałośc
    • łatwośc nakładania
    • wydajność!
    • lustereczko
    Wady:
    • to nie wada, ale ten żel jest w mojej ocenie zbyteczny
  • 7 sierpnia 2020 o 14:12
    Całkiem ciekawy cień do brwi.
    Zdecydowanie są te cienie lepsze od Kobo,nie tylko pod kontem koloru,ale i też jeśli chodzi o konsystencje,wcale się nie pylą i utrzymują się przez cały dzień.Do tego kolor 02 Ash idealnie pasuje na nasze słowiańskie urody.