Konturówki do ust

Bell Describe Me Lip Pencil Wodoodporna konturówka do ust

• 16 marca 2025 o 19:44
    CUDO
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    codziennie uzywam konturowek. na tą natknęłam się przez przypadek w biedronce. jest wykrecana i ma bardzo wygodne opakowanie, które na dodatek ładnie wygląda. szukałam idealnego koloru a ten okazal się strzałem w dziesiątkę. jest wodoodporna tak jak piszę producent, utrzymuje się cały dzień na ustach pomimo jedzenia i picia.
    Zalety:
    • utrzymuje się cały dzień
    • łatwa w używaniu
    Wady:
    • nie zauważyłam wad
  • 15 marca 2025 o 23:15
    Śpiesz się by kupić ją
    Świetna konturówką od marki Bell. To nie pierwszy produkt od nich i na pewno nie ostatni. Polska marka ceny niskie i jakość nie odbiegająca od tych za 100 czy 200zl. Mam odcień 01 i jest to piękny codzienny kolor taki basic wśród konturówek. Trzeba szybko pracować z nią bo zastyga szybko. Trwała i pięknie prezentuje się na ustach. Jest dostępna na stronie właśnie marki oraz w Biedronce. Udało mi się kupić podczas promocji 1+1 więc niewiele zapłaciłam. Opakowanie to wykręcana konturówka, i to moja ulubiona forma. Nie trzeba się bawić w struganie kredek które często się topią i łamią. Warto kupić i samemu się przekonać widziałam że jeszcze jest dostępna ta kolekcja walentynkowa w sklepie.
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Trzeba szybko z nią pracować
  • 15 marca 2025 o 20:32
    uwielbiam
    Naprawdę świetna konturówka, ma bardzo wygodne opakowanie oraz sa dostepne super odcienie dla kazdego. Swoja precyzja pieknie podkresla ksztalt ust. Dodatkowo jest bardzo trwala (nawet podczas jedzenia i picia pozostaje na ustach). Szczerze mozna ja polecic kazdemu.
    Zalety:
    • zdecydowanie opakowanie i formula
  • 14 marca 2025 o 12:01
    Ładnie wygląda
    Konturówka do ust pięknie się prezentuje, ma ładne odcienie do wyboru, podkresla usta , optymalnie je powiększa, podczas picia fajnie sie trzyma. Cena jest dość niska a dostępność jest w rossmanie
  • 13 marca 2025 o 10:13
    Mam i bardzo się z tego cieszę
    Och, mam milion produktów do ust, ale tych konturówek używam ciągle i stale. Rozprowadzają się jak masełko, mają doskonałe krycie, daje je często na całe usta. Rzeczywiście mają super trwałość - jedzenie i picie przetrzymują około 4-5 h bez żadnych poprawek. Kolor piękny, będzie pasował do wielu twarzy :)