Konturówki do ust

Miss Sporty Matte To Last Lip Liner Matowa kredka do ust

MISS SPORTY Matte To Last 24H Lip Cream pomadka do ust 510 Beige 1,2g
Miss Sporty Matte To Last Konturówka do Ust 300 Red

Nasi użytkownicy zostawili 206 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

missi13
    13 września 2024 o 11:29
    Moja ulubiona
    Jest to jedna z moich ulubionych kredek z niższego przedziału cenowego. Kredka w porównaniu do swojej ceny ma mega jakość! Kupiłam ją w drogerii,.oczywiście skuszona fajna cena. Od samego początku kredka skradła moje serce Już na półce w drogerii miałam ogromny wybór kolorystyczny- wzięłam kolor ciemniejszy i jasniejszy brąz Kredka jest fajnie napigmentowaną Na ustach trzyma się idealnie. Nie ściera się, zostaje na miejscu bez rozmazywania. Używając jej można zauważyć bardzo jak pięknie podkreśla usta, uwydatniając ja Z pomadka z tej serii tworzy mega duet ! Kredka nie ściera się, jest wydajna, delikatna. Polecam
    Zalety:
    • fajna kolorystyka
    • dobre napigmentowanie
    • trwałość
  • 6 sierpnia 2024 o 3:20
    Miss Sporty Matte To Last Lip Liner jest zdecydowanie warta swojej ceny!
    Miss Sporty Matte To Last Lip Liner to konturówka, która zdecydowanie wyróżnia się na tle innych produktów do makijażu ust. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że jest to produkt, który łączy w sobie zarówno wysoką jakość, jak i przystępną cenę. Kredka prezentuje się elegancko, a jej kremowa tekstura jest wyczuwalna już przy pierwszym kontakcie. Aplikacja kredki jest wyjątkowo prosta i przyjemna, dzięki jej kremowej konsystencji. Wystarczy kilka pociągnięć, aby uzyskać precyzyjny kontur, który utrzymuje się przez cały dzień. Co więcej, wykończenie jest matowe, co nadaje ustom elegancki, nowoczesny wygląd. Kredka świetnie sprawdza się zarówno w codziennym, naturalnym makijażu, jak i w bardziej wyrafinowanych, wieczorowych stylizacjach. Jednym z największych atutów Miss Sporty Matte To Last Lip Liner jest aksamitne, matowe wykończenie. Usta wyglądają perfekcyjnie i są dobrze podkreślone, co sprawia, że makijaż staje się kompletny i zadbany. Kremowa tekstura zapewnia komfort noszenia i nie przesusza delikatnej skóry ust, co jest istotne, szczególnie podczas długotrwałego noszenia. Miss Sporty Matte To Last Lip Liner to doskonały wybór dla każdego, kto szuka trwałej, precyzyjnej kredki do ust, która zapewnia matowe wykończenie i komfort noszenia. Jej kremowa tekstura, trwała formuła i eleganckie wykończenie czynią ją idealnym wyborem zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce cieszyć się perfekcyjnym makijażem ust przez cały dzień!
  • 18 czerwca 2024 o 8:22
    Polecam
    Dobra jakość za małe pieniądze! Matte To Last Lip Liner od Miss Sporty, jest to kredka do ust, którą możemy precyzyjnie i pięknie zaznaczyć obrys swoich ust. Ładnie się trzyma. Nie ściera się szybko. Kolory są ciekawe i każdy znajdzie odpowiedni dla siebie.
  • 24 maja 2024 o 22:48
    Idealne podkreślenie ust
    Konturówka świetnie sprawdza się w przypadku mocnego makijażu ust. idealnie można obrysować kontur, trwałość jest zaskakująca! Nakładam na nią błyszczyk i efekt jest piękny.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 23 maja 2024 o 18:58
    Konturówka jest wygodna w aplikacji, długo się utrzymuje i nie wysusza ust. Intensywne kolory i komfort noszenia sprawiają, że jest godna polecenia.
    Miss Sporty Matte To Last Lip Liner to matowa konturówka do ust, która zapewnia precyzyjne obrysowanie i długotrwały kolor. Dzięki kremowej konsystencji, łatwo się aplikuje i nie wysusza ust.Gładko się rozprowadza i nie łamie się.Moje usta mają tendencję do przesuszania, ale ta konturówka ich nie wysusza i utrzymuje się na nich przez wiele godzin. Kolory są intensywne i dobrze się komponują z matowymi pomadkami. Jest to świetna opcja dla osób, które szukają trwałego i komfortowego w noszeniu produktu do ust. Klasyczne opakowanie,niczym się nie wyróżniające.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl