Korektory pod oczy

L.A. Girl HD PRO Conceal Korektor kryjący

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Ixip11
    2 czerwca 2024 o 11:45
    korketor
    Zakupiłam różne odcienie tego produktu, zamawiając je za granicą, ponieważ swojego czasu nie były dostępne w Polsce. Produkt ma aplikator w formie pędzelka co dla mnie jest dość nie higieniczne. Sam produkt ma super konsystencje, jest dość lekki i płynny a ma bardzo dobre krycie. Polecam np. pod okolice oczu bardzo dobrze się sprawdza
    • krycie
    • różnorodność odcieni
    Wady:
    • mała dostępność
    • aplikator
    caveira
    25 grudnia 2018 o 13:10
    Dobrze neutralizuje cienie
    Ja mam kolor Light Yellow, który służy mi do neutralizacji fioletowych cieni pod oczami. W tej roli sprawdza się dobrze; można go także używać do zażólcania podkładów. Tubka jest wygodna, wszędzie się zmieści, aplikator w formie pędzelka jest w porządku. Korektor ma jasny, żółty kolor bez pomarańczowych podtonów.
  • 8 sierpnia 2018 o 21:13
    Korektor
    Korektor jest mi ciężko ocenić pod względem krycia gdyż kupiłam go głównie z polecenia do konturowania twarzy. Mam odcień GC996 Highlighter i GC987 Beautiful Bronze i niestety w tym przypadku nie spisał się tak jakbym tego chciała. Rozświetlacz oprócz mnóstwa świecących drobinek daje słaby efekt rozświetlenia natomiast dobrze się nim pracuje, aczkolwiek po chwili wygląda jakbyśmy nałożyli na siebie mnóstwo brokatu. Kolor ciemniejszy dosłownie po chwili zasycha i jego rozprowadzanie jest naprawdę ciężkie, aczkolwiek jest matowy, bez żadnego świecenia i odcień bardzo ładny, jeśli się nie pospieszymy, może pozostawić plamy. Jeśli ktoś umie pracować na takich produktach myślę że spokojnie sobie poradzi i będzie z nich zadowolony. Opakowanie na plus i wydajność również.
    Zalety:
    • Gama kolorystyczna
    Wady:
    • W rozświetlaczu mnóstwo świecących drobinek
    • Ciężkie rozprowadzanie
    • Pozostawia plamy
    missi13
    13 lipca 2018 o 15:13
    polecam
    korektor jest długotrwały, idealnie maskuje niedoskonałości nie wysuszając cery, dostępny jest az w 8 kolorach, każdy dobierze idealny dla swojej karnacji, korektor super radzi sobie z cieniami pod oczami, w miare dobrze z nowymi krostami i bardzo dobrze z rozowymi bliznami. wyrownuje kolory skory, nie wysusza
    Zalety:
    • 8 odcieni
    • maskuje cienie
  • 1 listopada 2017 o 22:09
    Nowa miłość
    Kiedyś byłam niezadowolona z tego produktu, ale od kilku lat to mój hit + śliczny kolor (mi pasuje porcelain) + dobra trwałość + ładnie się nim konturuje + bardzo dobre krycie + dobra cena za granicą (ja je kupowałam za 2$) - aplikator nie sprawdza się, ponieważ raz wyciska za mało, raz za dużo, a raz wybucha korektorem - ciężko go dostać - cena w Polsce jest wygórowana, produkt jest dobry, ale nie widzę sensu przepłacać

Zobacz także inne Korektory pod oczy