Suche szampony

Balea Trocken Shampoo fur helles Haar Suchy szampon dla blondynek

• 10 maja 2023 o 14:39
    Dorównuje mojemu ulubiencowi
    Zapach w porządku to po pierwsze. Mam długie cienkie włosy, po szampony tego typu sięgam dość często nawet tylko po to aby odbić je od nasady po jednym dniu od mycia, ale i ratują mnie w sytuacjach awaryjnych. Ten dorównuje mojemu ulubieńców, a nawet nie wiem czy nie jest lepszy. Wydajny i świetnie działa odbija włosy od nasady zapach utrzymuje się długo nie wysusza ich i nie podraznia skóry głowy. Dla mnie rewelacja no i zaleta to cena niska napewno kupie nie raz no i zawsze mam w zapasie
  • 17 sierpnia 2020 o 18:25
    Nie do końca przypadł mi do gustu
    Jak dla mnie nazywanie tego szamponu dla blondynek nie ma sensu, bo i tak bieli i jest jasny. Więc aspektu "dla blondynek" w ogóle nie uwzględniam - nie było go. Szampon ma sporą butelkę, ładnie wyglądającą. Sprawdził się dosyć dobrze, ale nie jest to na pewno mój nr 1. Musiałam dosyć sporo go użyć aby fryzura jako tako wyglądała. Więcej się nie skuszę.
    Zalety:
    Wady:
    • Średnie działanie
  • 1 stycznia 2018 o 22:59
    Strzał w dziesiątkę
    Dla mnie jest to najlepszy suchy szampon z jakim miałam styczność i bije na głowę Batiste. Nie dość, że jest o wiele bardziej wydajny niż inne suche szampony, to szybko działa i nie trzeba długo się z nim bawić żeby odświeżyć włosy - a głównie na czasie mi zależy, gdy sięgam po suchy szampon. Dodatkowo ładnie wczesuje się we włosy, już po chwili nie ma śladu po jasnym proszku. Ładnie pachnie i ma estetyczną butelkę. Nic tylko używać ;)
  • 7 marca 2017 o 14:21
    Do wersji blond
    Dobry produkt. Wypróbowałam już Batiste, jednak wbrew tylu pozytywnym opiniom, nie zadziałał jak trzeba na moją czuprynę, tak jak kilka innych marek. Ten jednak rzeczywiście umożliwia delikatne odświeżenie włosów, a jednocześnie ułatwia stylizację i zwiększa nieco objętość włosów. Nie jest to efekt wow, stąd jedna gwiazdka mniej, niemniej jednak spośród znanych mi dostępnych produktów ten spełnia swoje zadanie najlepiej.
  • 12 grudnia 2016 o 1:23
    Dobry produkt z niskiej półki
    Odkryłam firmę Balea podczas tegorocznego wyjazdu za granicę. Jestem mile zaskoczona, jak wiele dobrych i tanich produktów można tam kupić. Nie jest może tak dobry jak Batiste, ale spełnia swoje zadania. Ten suchy szampon używałam niemal codziennie i kupiłam od razu kilka opakowań na wyjazd. Jest idealny dla blondynek, Na włosach nie zostaje biały proszek, tylko wszystko ładnie wtapia się we włosy. Jak na taką cenę jakość jest bardzo, bardzo dobra. ZALETY: +duża pojemność, nie ma mniejszej +bardzo niska cena +ładne opakowanie +na głowie nie zostaje biały proszek +włosy łatwo się rozczesują +odświeża skórę głowy za na cały dzień. +przyjemny, właściwie neutralny zapach WADY: -brak dostępności w polskich drogeriach

Zobacz także inne Suche szampony