WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Suche szampony

Wella Wellaflex, 10-in-1 Sweet Sensation Dry Shampoo Suchy szampon do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 lipca 2023 o 13:23
    Zapach ładny , brak białych śladów i to tyle
    Niestety wedle mojej opinii ten szampon nie robi tego co powinien, a mianowicie nie odświeża mi włosów. Suchy szampon stoi zawsze w mojej łazience. Mam swojego ulubieńca, ale akurat traf chciał, że nie był dostępny w moim sklepie kupiłam w Ross ten gdyż była na niego promocja. Jego normalna cena w moim odczuciu jest mocno zawyżona zważywszy na fakt , że jego działanie jak dla mnie jest wątpliwe. 10 w 1 to już kompletna przesada. Odniosę się do tych pierwszych punktów najważniejszych moim zdaniem.Według mnie nie zapewnia natychmiastowej świeżości włosów a co za tym idzie nie zapewnia uczucie czystych włosów i również nie pochłania nadmiar sebum i innych zanieczyszczeń. Moje włosy po aplikacji od razu jeszcze jakoś wyglądają, ale po chwili , wystarczy ,że dotrę do pracy sprawiają wrażenie ,że są w gorszej kondycji niż były. Lekko zlepione, bardziej jakby przetłuszczone. On rzeczywiście nie bieli, ale tym samym według mnie za mało skutecznie absorbuje sebum . Na moje włosy no po prostu nie działa . Nie zwiększa tym samym ich objętości niestety. Rzeczywiście nie przesusza ich , a wręcz wzmaga przetłuszczanie u mnie. Nie podrażnił skóry głowy , ale tego nie uczynił żaden z szamponów suchych , które używałam . Nie jest wydajny gdyż psikam i psikam żeby zadziałał i tak wypsikałam cały. Aerozol sprawny. Czy chroni przed promieniowaniem..? Nie wiem. Ktoś wie jak to sprawdzić..?;) Pachnie , ale na pewno nie tak długo poza tym stan moich włosów po użyciu tego szamponu powoduje ,że mam nieustającą potrzebę ich umycia także na plus bym dodała mu ,że motywuje tylko do tego aby umyć głowę a nie ratować się półśrodkami:P) Za drogi i nie spełnia podstawowego swego zadania. Nie wrócę i nie polecam.
    anna_ab
    26 lipca 2023 o 12:55
    Miłe zaskoczenie
    Ten produkt miło mnie zaskoczył. Szukałam dry shampoo na lato, żeby ładnie pachniał oraz nie sklejał włosów. Ten zapach zdecydowanie mi się spodobał. Jest słodki, ale nie przytłacza. Ładnie się rozprowadza i nie tworzy białego pyłu na włosach. A przy tym jest łatwo dostępny i za naprawdę rozsądną cenę. Na pewno wypróbuję też inne zapachy z tej serii <3.
    Zalety:
    • Zapach, nie klei włosów, dobrze się rozprowadza. Bardzo dobra cena. Szeroko dostępny (nawet w Biedronce).
    Wady:
    • Nie byłam w stanie ocenić zapachu po opisie Sweet Sensation, ale i tak spełnił moje oczekiwania.
  • 27 grudnia 2022 o 18:36
    Słodycz, która towarzyszy nam przez cały dzień
    Używa od:próbka
    Szampon pachnie przepięknie, a jego zapach pozostał ze mną przez cały dzień. ❤️ Bardzo dobrze odświeża włosy i dodaje im objętości. Poza tym, to chyba jedyny suchy szampon, który chroni przed szkodliwym działaniem promieni UV.
  • 27 grudnia 2022 o 14:27
    Must have każdych włosów!
    Używa od:próbka
    W dzisiejszych zabieganych czasach, Wellaflex przychodzi z ratunkiem. Wtedy kiedy nie masz czasu na mycie a czeka Cię wyjście, ważne spotkanie lub jakaś niezapowiedziana wizyta. Każda z nas chce wyglądać dobrze, a włosy są nasza wizytówka. Suchy szampon to ratunek. Bardzo wydajny, pięknie pachnie, odświeża, dając poczucie czystych włosów. Nie obciąża, podnosi u nasady i zapewnia świeży wygląd przez cały dzień.
  • 26 grudnia 2022 o 21:39
    Brak białych śladów
    Szampon Wellaflex 10-w-1 spełnił moje oczekiwania, ponieważ przede wszystkim nie pozostawia białych śladów na włosach. Używam go rano, a efekt wchłaniania sebum oraz nieprzyjemnych zapachów utrzymuje się cały dzień. Drugą ważną zaletą jest uniesienie włosów u nasady, przy czym nie wygląda to sztucznie, ponieważ efekt nie jest bardzo mocny. Zapach jest bardzo ładny, słodki, lecz nie mdli. Szampon Wellaflex 10-w-1 w odróżnieniu od innych tego typu produktów i wysusza włosów oraz nie swędzi mnie skóra głowy. Szampon jest na prawdę bardzo delikatny przy czym efekt jest w 100% zadowalający. Opakowanie jest wygodne w użyciu a rozpylacz nie podaje za dużo produktu oraz nie lecą duże krople. Podsumowując, producent szamponu Wellaflex 10-w-1 spełnił wszystkie obietnice - nie pozostawia białych śladów, ma ładny słodki zapach, unosi włosy u nasady oraz ich nie przesusza.

Zobacz także inne Suche szampony