Pasty do zębów

Marvis Whitening Mint, Pasta do zębów o działaniu wybielającym

Marvis Whitening Mint Pasta do zębów 85 ml
Mediaexpert.pl
Wybielająca pasta do zębów z ksylitolem - Whitening Mint + Xylitol Wybielająca pasta do zębów z ksylitolem - Whitening Mint + Xylitol
ELECTRO.PL
Marvis Whitening Mint

• 12 października 2024 o 13:41
    Pasta do zębów Marvis
    Pasta jest w zapachu mocno miętowa, lecz zapach taki długo się nie utrzymuje w buzi, w porównaniu z innymi pastami innych firm. Efekt wybielający jest delikatny, na pewno jeśli chodzi o pasty wybielające to ta jest najlepsza, ale wiaodmo najlepiej pójść do denstysty i wybielić. Opakowanie bardzo ładne, wygląda drogo.
  • 30 maja 2024 o 13:07
    Polecam przetestować
    Pasta ma mocno miętowy zapach i dosyć gęstą konsystencję, więc może nie odpowiadać każdemu. Ale mi się sprawdziła. Mimo, że raczej nie zauważyłam wybielającego efektu, chociaż chyba po żadnej paście go nie widziałam, to jestem zadowolona z jej działania. Na pewno pozostawia odświeżający efekt. Nie podrażnia. A zęby pozostawia śliskie i czyste. Dla mnie to dobry wybór, dla zębów i dziąseł bez większych wymagań.
    Zalety:
    • retro opakowanie
    • pozostawia efekt czystości i orzeźwienia
    • wystarcza na długo
    Wady:
    • raczej nie wybiela
    mkvili
    16 listopada 2022 o 0:07
    Pasta o działaniu niewybielającym
    Pasta ma stosunkowo delikatny, przyjemny miętowy smak, lekko się pieni. Efektu wybielenia nie uświadczyłam, moje podejście do wybielających past jest raczej sceptyczne. Ponadto uczucie świeżości w ustach jest krótsze niż po użyciu konkurencyjnych produktów.
  • 30 czerwca 2016 o 22:26
    Skuteczna pasta
    Kilka past tego producenta (wybielajaca, aquatic, strong mint, lukrecję, cynamon i imbir ) kupiłam w internetowej perfumerii iperfumy.pl. Pasty nie są tanie i ogólnodostępne. Pozostaje internet. Opakowanie w stylu retro, fajnie prezentuje się na półce w łazience. Pasta jest gęsta, kremowa, nie trzeba jej wiele do umycia zębów, dobrze się pieni. Kolor biały. Pasta ma ostry smak chłodnej mięty, odświeża oddech. Po dłuższym stosowaniu widać wyraźne wybielenie zębów. Pasty używam codziennie, nie podrażnia dziąseł, jest bardzo delikatna, a mimo to wybiela zęby w znaczącym stopniu. Polecam.