Cienie do powiek

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Fortune Favours The Brave, Eyeshadow Palette Paleta 30 cieni do oczu

Nasi użytkownicy zostawili 90 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 maja 2024 o 8:18
    bardzo lubię
    Od kilku już lat moja ulubiona paleta na co dzień ze względu na kolory i możliwości jakie daje. Ma tak właściwie wszystko - beże, róże, brązy, trochę matu, trochę błysku, a dodatkowo resztę kolorów w razie potrzeby (choć po nie sięgam rzadziej). Trwałość jest ok, może i daleko jej do mega profesjonalnych palet, ale dla takiego laika jak ja, do nałożenia na powiekę, żeby coś tam podkreślić na co dzień jest jak najbardziej w porządku. Ma wystarczające napigmentowanie, cienie dobrze się rozprowadzają, nie osypują. Opakowanie bardzo ładne, choć po dłuższym czasie zawiasy się mocno nadwyrężają i potrafią pękać. Duży plus za ogromne lusterko. Największy i moim zdaniem jedyny minus - pędzelek dołączony do palety - nadaje się jedynie do kosza.
  • 30 czerwca 2023 o 0:00
    Kiepska jakość
    Paleta jest spora i ma wiele cieni , to jest plus. Ale na tym się raczej kończy, sama pigmentacja jest średnia. W tej cenie możemy otrzymać paletę z mniekszą iloscią cieni a jednak z wiele lepszą jakoscią, pigmentacją. Opakowanie jest standardowe. Dość trwałe , nie przepadam za papierowymi a to nie jest papierowe. Cienie nie chcą zbytnio że sobą współgrać, nie skreślam jej do koncs jednak teraz mam tak świetnie palety że już po tę w ogóle nie sięgam.
  • 26 kwietnia 2023 o 22:16
    Zawiedziona
    Paletkę posiadam ok dwóch lat. Kupiłam ją ze względu na stonowane kolory, które nadadzą się nie tylko do makijażu do pracy ale również na ważne wydarzenia. Paletka wizualnie jest ładna. Z wierzchu jest podatna na zarysowania. W środku paletki znajduje się duże lusterko, 30 cieni oraz dwustronny pędzelek. W paletce znajdują się m. in. odcienie beżu, złota, brązu, granatu, zieleni, fioletów i czerni. Kolory są zarówno matowe jak i błyszczące. Co do jakości paletki mam podzielne zdanie z racji tego, że niektóre cienie są naprawdę w porządku. Nie obsypują się, długo się utrzymują i są dość napigmentowane. Inne zaś zupełnie na odwrót są bardzo mało napigmentowane, potrzeba wiele warstw by wydobyć głębię koloru, słabo się blendują, obsypują się podczas aplikacji i krótko wytrzymują na powiece w nienaruszonym stanie. Na rynku można znaleźć lepsze produkty w podobnej bądź niższej cenie.
    Yo_asya
    22 marca 2023 o 7:50
    Średnia paleta
    Paletę kupiłam dawno temu, kiedy jeszcze jedyną rzeczą, na którą zwracałam uwagę przy wyborze kolorówki, był po prostu kolor. Gama od nudziaków, przez fiolety, przytłumione zielenie, po intensywne granaty i czerń, czyli w zasadzie bardzo szeroka, dająca wiele możliwości do kombinowania z makijażem oczu. Na początku urzekło mnie opakowanie, plastikowa paletka ze sporym lusterkiem wyglądała na dość solidną, jednak już po kilku użyciach pękły mi "zawiasy" i został dwuczęściowy koszmarek. Do cieni dodano dwustronny pędzelek- jedna strona do nakładania cienia, druga- do blendowania. Co prawda jest on słabej jakości, ale u mnie znalazł zastosowanie zupełnie gdzie indziej, niż przy makijażu oczu. Ciężko określić jakość całościowo, bo niektóre cienie są naprawdę fajne i dobrze się nimi pracuje, ale są również średnie i fatalne. Jasnymi błyskami pracowało mi się bardzo dobrze, wykorzystałam je niemal do zera, nie obsypywały się, na powiece wyglądały dobrze, podobnego zdania jestem co do odcieni granatu, choć tych aż tak często nie używam, ale dobrze się je nakłada, nie sypią się, a do tego mają naprawdę fajny pigment, bardzo intensywne. Jednak brązy z drobinkami już nie są tak zachwycające, sypią się potwornie, na powiece też nie wytrzymują długo, zdecydowanie je omijam, bo się nie polubiłam z tymi kolorami. Z matami mam mieszane uczucia- pigment jest słabszy, szczególnie przy ciemnych kolorach, przede wszystkim brąz, którego trzeba dołożyć naprawdę sporo, żeby w ogóle był widoczny, no i czerń, która też czernią zaczyna być po dołożeniu cienia po raz drugi, a nawet trzeci. Jeśli umie się pracować z kosmetykami to nawet ta paletka się sprawdzi, jednak ja na pewno nie będę kupować jej ponownie, bo za taką cenę jest wiele lepszych produktów.
    Zalety:
    • Ilość kolorów
    • Lusterko
    Wady:
    • Słabe wykonanie opakowania
    • Słaby pigment w dużej części cieni
  • 5 sierpnia 2022 o 14:18
    Najlepsza paletka ever
    Trwałość tych cieni, ich napigmentowanie i...kolory to dla mnie złoto! Z budżetowych paletek to tę bardzo pokochałam. Za kolory, za to jak się je nakłada i jak ładnie się trzymają nawet na moich tłustych powiekach. Zdecydowanie to moja ulubiona paletka, którą już mam bardzo długo
    Zalety:
    • Trwałość, kolory, napigmentowanie
    Wady:
    • Duży wybór kolorów, więc nie każdy jeden używam