O'Herbal Szampon z ekstraktem z mięty do włosów przetłuszczających się

OHerbal Szampon Do Włosów Przetłuszczających Się Ekstrakt z Mięty 500ml

• 29 lipca 2021 o 11:27
    Nigdy więcej !
    Okazało się, że szampon nie dał rady z moimi włosami, a wręcz pogorszył ich stan, ale może wszystko od początku: Zapach ma prześliczny, konsystencja gęsta, która bardzo dobrze się pieniła. Po umyciu była tragedia. Włosy były poplątane, szorstkie i oklapnięte. szampon mi je niestety obciążał na dodatek po umyciu włosy były matowe, bez blasku i ciężko było je rozczesać.. nie kupię ponownie
  • 19 kwietnia 2021 o 14:54
    słaby
    Chciałam zacząć używać szamponów z fajnym składem.. Dużo oczekiwałam od tego szamponu i klapa! Włosy są po nim dalej nieświeże, do wieczora wygladają koszmarnie, skóra głowy swędzi i włosy są jakby wysuszone.. widocznie nie jest on dla mnie
    Zalety:
    • skład
    Wady:
    • nieskuteczny, nie myje dobrze włosów
    • wysusza włosy
    • skóra głowy po nim swędzi
  • 21 stycznia 2021 o 20:38
    Kiedyś tak, dzisiaj nie
    Był taki czas, że przez cały rok używałam tylko tego szamponu. Później przeszłam w ogóle na SLS-y, bo odczuwałam takie niedomycie. Teraz slsy zaczynają znowu podrażniać mi skórę głowy, więc uznałam, że czas na powrót do czegoś sprawdzonego. Produkt dostępny niemal w każdym Rossmannie, ale w cenie zawyżonej- kosztuje około 20 złotych. W internecie można go spotkać z podaną stawką tych 14-15 złotych. Ma proste, wytrzymałe, poręczne opakowanie. Przeszkadzał na początku mi sam zapach- jest mocny, miętowy, trochę zbyt nachalny. Szampon dobrze się pieni i starcza naprawdę na długo. Byłam w tym szamponie zakochana, ale obecnie mam do niego coraz więcej zastrzeżeń. Może to moje włosy tak bardzo się zmieniły. Szampon naprawdę oczyszcza, ale jednocześnie nie powoduje u mnie żadnych podrażnień. Nie zauważyłam większego wpływu na przetłuszczanie, ale niestety bardzo mocno je przesusza. Robią się matowe, trochę szorstkie w dotyku i takie sianowate. Nie obciąża ich u nasady, nawet delikatnie podnosi, co przy moich cienkich włosach jest naprawdę zbawienne. Niestety, oprócz tego okropnie je plącze. Nigdy nie miałam z tym większych problemów, a teraz czesanie to prawdziwa męka. No nie. Chciałam wrócić do sprawdzonego produktu, ale zawiódł on moje oczekiwania- może trochę zmienił się skład, może moje włosy, nie wiem. W każdym razie nie wrócę do niego.
    Zalety:
    • Dostępność.
    • Wydajność.
    • Proste, wytrzymałe opakowanie.
    • Dobrze się pieni.
    • Oczyszcza.
    • Nie podrażnia skóry głowy.
    Wady:
    • Zbyt mocny zapach.
    • Przesusza włosy.
    • Nie wpływa na przetłuszczanie.
    • Włosy stają się szorstkie i matowe.
    • Plącze.
  • 29 grudnia 2020 o 20:42
    Polubiłam go
    Szampon jest delikatny dla włosów. Dba o ich nawilżenie jednocześnie ich nie przetłuszczając. Ma ładny zapach. Lekko wyczuwalna jest mięta. Bardzo dobrze się pieni. Opakowanie wystarcza na bardzo długo. Szampon jest bezbarwny i ma dosyć prosty skład. Nie spowodował łupieżu ani swędzenia skóry. Włosy po umyciu dobrze się rozczesują. Pachną po umyciu. Fajnie, że szampon nie śmierdzi.
  • 5 listopada 2020 o 13:22
    Jest dobry
    Udało mi się przejść z codziennego mycia na co dwa dni. Włosy mniej się przetłuszczają, ale na końcówkach są wysuszone. Gdy użyje do niego odżywkę garniera hair food to jest dobrze, włosy są nawilżone a u nasady nie przetłuszczone. Dobry efekt.
    • działanie
    Wady:
    • nie wyczuwalny zapach
    • wysusza końcówki