Cienie do powiek

Max Factor Masterpiece Nude Palettes Palety cieni do powiek

E-Glamour.pl
Max Factor MASTERPIECE NUDE PALETTE - Paleta 8 cieni do powiek - 6,5 g - 003 ROSE NUDES
Max Factor Masterpiece Paleta Cieni do Powiek 001 Cappuccino Nudes
notino.pl
Max Factor Masterpiece Nude Palette Contouring Eye Shadows cienie do powiek 01 Cappuccino Nudes 65g

Nasi użytkownicy zostawili 52 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 sierpnia 2024 o 21:47
    Piękne kolory dobrze napigmentowanych cieni
    Opakowanie, to paleta zawierająca 8 cieni w bardzo ładnych odcieniach brązów, nude oraz beży.Kilka cieni jest matowych, a kilka mieniących się połyskującymi drobinkami. W opakowaniu znajduje się także dwustronny aplikator ułatwiający aplikację produktu. Cienie są trwałe, nie osypują się. Nadają się do tworzenia makijaży na dzień jak i tych wieczorowych. Cienie nie uczulają, są dobrze napigmentowana, długo się utrzymują na powiekach.Spełniają swoje zadanie. Jestem zadowolona z zakupu i stosowania produktu.zgodne z opisem producenta. Kupię ponownie
    • Bardzo dobra jakość
    • Ładne kolory
    AnnMmz
    22 sierpnia 2024 o 21:48
    Idealna na każdą okazję
    Paletkę zakupiłam z myślą o makijażu na wesele i nie żałuję, ponieważ makijaż oczu wytrzymał całą noc bez poprawek. Kolorystyka jest bardzo uniwersalna, stonowana i stanowi idealną bazę do makijażu oczy zarówno na codzień jak i na specjalne okazje. Cienie nie osypują się w trakcie aplikacji i bardzo ładnie blendują. Bardzo ładnie wykonane i estetyczne opakowanie zewnętrzne dodatkowo cieszy oko
    • Kolory
    • Aplikacja
  • 19 kwietnia 2023 o 17:57
    Cienie idealne na wyjazd
    Dostałam te cienie w ramach testu. Mieszczą się w małej kasetce, która jest bardzo poręczna. Idealnie nadają się na wyjazd bo zajmują mało miejsca. Można stworzyć nią dzienny jak i bardziej wieczorowy makijaż. Cienie dobrze się blendują, mają formę ala masełko. Są dobrze napigmentowane, a błyski są cudowne. Jedynie co odstrasza to cena w drogerii.
    Zalety:
    • dobrze napigmentowane
    • ładnie się blendują
    • idealne na wyjazd
    • do dziennego jak i wieczorowego makijażu
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Onaaa95
    22 sierpnia 2022 o 10:39
    Bardzo dobre cienie
    Mam paletkę w odcieniach nude. Jest idealna do stworzenia dziennego, jak i wieczornego makijażu. Choć mogłaby zawierać więcej matowych cieni w jaśniejszych tonach. Na co dzień używam 4 cieni. Jest kompaktowa dlatego idealnie nadaje się na wyjazdy. Co do trwałości cieni. Bez bazy niestety tworzą się dziury, ale tak się dzieje, ponieważ mam tłuste powieki i w załamaniach cień po prostu znika. Mimo to uważam, że mają fajną pigmentację, cienie są widoczne, można je budować, rozblendować, a także łączyć ze sobą. Raczej więcej się na nią nie skusze, ale to z potrzeby zmian.
  • 25 kwietnia 2022 o 13:23
    Lekkie rozczarowanie
    Mam odcień rose nudes, ponieważ mam zielone oczy i chciałam cieni z lekką nutą fioletu do codziennego makijażu. Niestety, kolory dobrze wyglądają w palecie, ale na powiece niezbyt. Zarzut jest przede wszystkim taki, że kolory są jednowymiarowe, w paletce wyglądają na "bogate" róże, brązy, fiolety, jasne złoto, a na powiece idą w gamę szarości - ciemne kolory w stronę szarości/czerni, jasne do perłowej bieli. Makijaż zaczyna wyglądać smutno i ciężko. Jest to rozczarowujące, bo chciałam uniknąć takich efektów wyszarzenia. Jeżeli ktoś pragnie naturalnych, bogatych kolorów, które współgrają ze skórą, oczami, wyglądają "żywo" - to niestety nie ta paleta :( Jeżeli chodzi o trwałość, to nie ma z tym aż takich problemów, chociaż ja stosuję je na bazę NYX, na której wszystkie cienie trzymają się bdb. Trochę nie wiem, co z tym fantem zrobić. Na pewno nie kupię ponownie. Może niektóre jasne kolory przydadzą się do pojaśniania kącika oka. A może je komuś oddam.
    Zalety:
    Wady:
    • kolory na powiece się wyszarzają i wyglądają nieciekawo
    • marne opakowanie
    • maty pylą
    Drogeria Super-Pharm