Cienie do powiek

Max Factor Masterpiece Nude Palettes Palety cieni do powiek

E-Glamour.pl
Max Factor MASTERPIECE NUDE PALETTE - Paleta 8 cieni do powiek - 6,5 g - 001 CAPPUCCINO NUDES
Max Factor MASTERPIECE NUDE PALETTE - Paleta 8 cieni do powiek - 6,5 g - 003 ROSE NUDES
Max Factor Masterpiece Nude Palette Eyeshadow Nr 1 Cappucino Nudes 6.5 g
Max Factor Masterpiece Paleta Cieni do Powiek 001 Cappuccino Nudes

Nasi użytkownicy zostawili 52 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 sierpnia 2024 o 21:47
    Piękne kolory dobrze napigmentowanych cieni
    Opakowanie, to paleta zawierająca 8 cieni w bardzo ładnych odcieniach brązów, nude oraz beży.Kilka cieni jest matowych, a kilka mieniących się połyskującymi drobinkami. W opakowaniu znajduje się także dwustronny aplikator ułatwiający aplikację produktu. Cienie są trwałe, nie osypują się. Nadają się do tworzenia makijaży na dzień jak i tych wieczorowych. Cienie nie uczulają, są dobrze napigmentowana, długo się utrzymują na powiekach.Spełniają swoje zadanie. Jestem zadowolona z zakupu i stosowania produktu.zgodne z opisem producenta. Kupię ponownie
    • Bardzo dobra jakość
    • Ładne kolory
    AnnMmz
    22 sierpnia 2024 o 21:48
    Idealna na każdą okazję
    Paletkę zakupiłam z myślą o makijażu na wesele i nie żałuję, ponieważ makijaż oczu wytrzymał całą noc bez poprawek. Kolorystyka jest bardzo uniwersalna, stonowana i stanowi idealną bazę do makijażu oczy zarówno na codzień jak i na specjalne okazje. Cienie nie osypują się w trakcie aplikacji i bardzo ładnie blendują. Bardzo ładnie wykonane i estetyczne opakowanie zewnętrzne dodatkowo cieszy oko
    • Kolory
    • Aplikacja
  • 19 kwietnia 2023 o 17:57
    Cienie idealne na wyjazd
    Dostałam te cienie w ramach testu. Mieszczą się w małej kasetce, która jest bardzo poręczna. Idealnie nadają się na wyjazd bo zajmują mało miejsca. Można stworzyć nią dzienny jak i bardziej wieczorowy makijaż. Cienie dobrze się blendują, mają formę ala masełko. Są dobrze napigmentowane, a błyski są cudowne. Jedynie co odstrasza to cena w drogerii.
    Zalety:
    • dobrze napigmentowane
    • ładnie się blendują
    • idealne na wyjazd
    • do dziennego jak i wieczorowego makijażu
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Onaaa95
    22 sierpnia 2022 o 10:39
    Bardzo dobre cienie
    Mam paletkę w odcieniach nude. Jest idealna do stworzenia dziennego, jak i wieczornego makijażu. Choć mogłaby zawierać więcej matowych cieni w jaśniejszych tonach. Na co dzień używam 4 cieni. Jest kompaktowa dlatego idealnie nadaje się na wyjazdy. Co do trwałości cieni. Bez bazy niestety tworzą się dziury, ale tak się dzieje, ponieważ mam tłuste powieki i w załamaniach cień po prostu znika. Mimo to uważam, że mają fajną pigmentację, cienie są widoczne, można je budować, rozblendować, a także łączyć ze sobą. Raczej więcej się na nią nie skusze, ale to z potrzeby zmian.
  • 25 kwietnia 2022 o 13:23
    Lekkie rozczarowanie
    Mam odcień rose nudes, ponieważ mam zielone oczy i chciałam cieni z lekką nutą fioletu do codziennego makijażu. Niestety, kolory dobrze wyglądają w palecie, ale na powiece niezbyt. Zarzut jest przede wszystkim taki, że kolory są jednowymiarowe, w paletce wyglądają na "bogate" róże, brązy, fiolety, jasne złoto, a na powiece idą w gamę szarości - ciemne kolory w stronę szarości/czerni, jasne do perłowej bieli. Makijaż zaczyna wyglądać smutno i ciężko. Jest to rozczarowujące, bo chciałam uniknąć takich efektów wyszarzenia. Jeżeli ktoś pragnie naturalnych, bogatych kolorów, które współgrają ze skórą, oczami, wyglądają "żywo" - to niestety nie ta paleta :( Jeżeli chodzi o trwałość, to nie ma z tym aż takich problemów, chociaż ja stosuję je na bazę NYX, na której wszystkie cienie trzymają się bdb. Trochę nie wiem, co z tym fantem zrobić. Na pewno nie kupię ponownie. Może niektóre jasne kolory przydadzą się do pojaśniania kącika oka. A może je komuś oddam.
    Zalety:
    Wady:
    • kolory na powiece się wyszarzają i wyglądają nieciekawo
    • marne opakowanie
    • maty pylą
    Drogeria Super-Pharm