Maseczki klasyczne

Yves Rocher Serum Vegetal, Wrinkles & Lifting, V Shaping Mask Maska liftingująca

• 8 grudnia 2022 o 19:24
    Co to był za masaż
    Co to była za maseczka… Ładnie pachniała. A ten pędzelek, bardzo pobijał walory aplikacyjne kosmetyku. Mocnego działania liftingującego nie widziałam, ale wygładzenie i napięcie skóry tak. Do tego nawilżała skórę. Nie podrażniła i nie uczuliła. Polecam!
  • 28 kwietnia 2020 o 15:34
    Była dobra
    Stosowałam tę maseczkę jakiś czas temu. Ma żelową konsystencję, łatwo się rozprowadza, można się posługiwać specjalnym zakończeniem, które to ułatwia. Maska ma za zadanie wesprzeć dojrzałą cerę, unieść owal twarzy. Faktycznie działa liftingująco, skóra była napięta i odmłodzona.
    Zalety:
    • Skład
    • Efekt działania
    • Konsystencja
  • 23 kwietnia 2020 o 10:29
    Ciekawy produkt
    Naprawdę ciekawy produkt, chociażby ze względu na sposób aplikacji. Tubka ma wbudowaną jakby żelową szpatułkę z której po naciśnięciu na opakowanie wydobywa się żel. Raczej bez zapachu. Bardzo fajnie się go rozprowadza, zwłaszcza po konturze twarzy. Dodatkowo masujemy skórę i ją podciągamy. Chyba nie widziałam jeszcze takiego rozwiązania. Cena jak cena, ale można spokojnie znaleźć na promocji. Na pewno plus za innowacje.
    Zalety:
    • dobra forma masażu
    • szpatułka
    • ujędrnia
    Anetss
    28 marca 2019 o 21:02
    Nie za bardzo
    Serum w maseczce. Szybki zastrzyk energii dla zmęczonej skóry. Na mnie nie działa ani trochę, wręcz powiedziałabym że pod koniec kiedy używałam bardziej regularnie (mniej więcej co 3 dni), skóra była szorstkawa. Szkoda czasu i pieniędzy.
    Zalety:
    • Opakowanie.
    • Zapach.
    • Galaretkowata formuła, łatwa do starcia/zmycia z twarzy.
    Wady:
    • Nie nawilża, nie robi nic.
    • Przy regularnym używaniu pogorszenie stanu skóry.
    cora
    15 sierpnia 2016 o 16:28
    Bardzo dobra maseczka
    Pachnie owocami, taki kwaśny zapach, ale do zniesienia. Jak się nakłada i czy jest dobrze/praktycznie i szybko. Sposób aplikacji jest bardzo wygodny, pędzelek wbudowany w opakowanie daje możliwość aplikacji idealnej ilości kosmetyku, ten pędzel jest świetny do rozprowadzania maseczki po twarzy (i szyi!), gwarantuje nałożenie idealnej ilości nie za mało nie za dużo, tak więc produkt jest w miarę ekonomiczny. Nakładanie maski pędzelkiem jest proste i szybkie, 8-10 minut wystarczy aby składniki zadziałały, wtedy usuwam nadmiar chusteczką papierową i mogę nakładać tonik i krem, czasem serum (ale ta maska zapewnia efekty, o których nam się nie śniło, więc serum po prostu już po niej nie nakładam). Idealna maska na jakieś wyjście, albo rano przed pracą, jeśli chcemy wyglądać lepiej. Właśnie, działanie. Zauważyłam skutki pozytywne, działanie napinające, wypełniające (?), zobaczyłam odświeżone rysy twarzy, nawilżenie prawdopodobnie też. Piszę "prawdopodobnie", bo w tej masce jest chyba wszystko co chciałby człowiek mieć, a nawilżanie idzie z tym wszystkim niejako w parze. Byłam z tej maseczki bardzo zadowolona. Mimo jej wysokiej ceny, warto kupić, ja rozglądam się przede wszystkim po promocjach, kiedy pojawiam się np. w salonach YR, ta maska jest naprawdę ciekawym produktem, jak na YR to super (różnie z tymi Yves Roch. bywa, ale tu jest całkiem ok). Kupię jeszcze.