Samoopalacze do ciała

DAX SUN Chusteczka Samoopalająca Aruba

• 21 października 2024 o 19:56
    Nie dla mnie
    Używa od:próbka
    Nie wiem co sobie myślałam kupując saszetkę zawierającą chusteczkę samoopalającą która miała dodać mojej skórze efektu naturalnej opalenizny w mgnieniu oka a pozostawiła nienaturalny i wręcz brudny odcień kiedy podobny efekt można uzyskać stosując podkłady gorszego gatunku ale które można łatwo zmyć i pozbyć się od razu a nie czekać aż zniknie niekorzystny w moim odczuciu efekt.Lubię od czasu do czasu stosować samoopalacze w formie balsamu bądź mgiełki ale na partiach ciała które powinny w niektórych okazjach być ładnie opalone i muśnięte brązem ale twarz gdy zostanie nieodpowiednio potraktowana kosmetykami opalającymi może wyglądać karykaturalnie i taki efekt niestety daje w moim przypadku ta chusteczka,ma ona skład bogaty o wyciągi naturalne które podczas aplikacji wchłaniają się w skórę twarzy i ją nawilżają więc jest to plus ale sądzę że moja cera nie jest przystosowana do tego typu produktów bo mam już swoje lata i używałam wiele różnych kosmetyków do pielęgnacji ale takich jak ta chusteczka raczej już nie będę więcej stosować bo nie wyglądam korzystnie po jej użyciu i moja opinia będzie niezbyt pozytywna, ale to moje zdanie.
    Zalety:
    • Ma skład bogaty o wyciąg z lilii który nawilża
    Wady:
    • Efekt jaki uzyskałam nie jest odpowiedni dla mojej twarzy,jest nienaturalny i niekorzystny
  • 7 stycznia 2024 o 21:11
    Taki sobie
    Produkt znajduje się w saszetce, która ma z jednej strony lekkie rozcięcie co bez żadnego problemu idzie rozerwać. Z tyłu są zawarte najpotrzebniejsze informacje. Odrazu po otwarciu czuć taki jak by chemiczny zapach chusteczki. Co do aplikacji, to jest bardzo prościutka wystarczy parę razy delikatnie przetrzeć w tych miejscach gdzie chcemy mieć opaleniznę. Po jakiejś godzinie zauważyłam taki pomarańczowy odcień którego bardzo ciężko było zmyć. Raczej już do tych chusteczek nie wrócę, ale kto wie może za jakiś czas znowu kupię.
  • 25 czerwca 2022 o 11:42
    Dla bladziochów się nie nadaje...
    Używa od:próbka
    Skuszona namową koleżanki spróbowałam i żałuję... Zapach chusteczki jest sztuczny/chemiczny. Aplikacja niby prosta wystarczy delikatnie przetrzeć wybrana partię ciała i odczekać godzinę na pokazanie się koloru...a tu niespodzianka i to niemiła...smugi i pomarańczowy odcień skóry...brrrr...ciężko to później szybko i sprawnie zmyć... Bladym osobą takim jak ja odradzam zakup i zastosowanie.
    • niska cena
    • poręczna mała saszetka z jedną chusteczką
    Wady:
    • dziwny sztuczny/chemiczny zapach
    • robi plamy i smugi
    • ciężko zmyć produkt
    EMIKAMI
    22 lutego 2022 o 23:29
    Bardzo lubię
    Używam do twarzy, szyi, dekoltu. Jak dla mnie super efekt. Nie jestem pomarańczowa, nie zapychają, pozostawiają ładny zapach. Odkąd je odkryłam wolę używać chusteczek niż samoopalacza w emulsji.
    • Skuteczność
  • 26 stycznia 2022 o 13:38
    Rozczarowała mnie
    Niestety u mnie chusteczka nie zdała egzaminu. Po rozpakowaniu szybko wysycha i nie starcza na zbyt duży obszar skóry. Może i nie zostawia smug, ale powstają jakieś dziwne plamy. Myślałam, że różnica koloru po zastosowaniu będzie bardziej widoczna, a tu rozczarowanie pod każdym względem. Niestety ja nie mogę polecić tego produktu choć zapowiadało się ciekawie.