Samoopalacze do ciała

Kolastyna Luxury Bronze, Samoopalająca mgiełka do ciała

Ewix01
    27 grudnia 2020 o 19:03
    Moje cudo!
    Nie lubię się opalać ani na słoneczku ani tym bardziej w solarium ale też nie lubię być blada jak papier tym bardziej że mam bardzo jasną karnacje i zawsze przed użyciem samoopalacza obawiałam się że będę albo pomarańczowa albo zrobię sobie placki na całym ciele. Na szczęście kiedyś trafiłam na tą mgiełkę zazwyczaj używałam balsamów i stwierdziłam że może to będzie lepsza opcja i faktycznie okazała się lepsza. Przedewszystkim zapach nie jak typowy samoopalacz tylko piękna jak by kakaowa woń. Następnie aplikacja szybka i przedwszystkim dokładna bo dotrzemy dzięki atomizerowi w każdy zakątek. Efekt cudowny po pierwszej aplikacji lekka brązowa opalenizna bez smug i plam na łokciach czy kolanach. Po drugim użyciu już miałam satysfakcjonujący mnie efekt który dość długo się utrzymywał bo przy codziennym prysznicu dopiero po około tugodniu zaczęłam blednąć i co najważniejsze nie plackami tylko rownomiernie schodził. Wystarczyło powtórzyć aplikację i znów spokój na kilka dni :) Co ważne to nie wysusza i nie podrażnia nam skóry jest również delikatny dla oczu bo używam go również do twarzy bo lubię po prostu jego efekt na cerze tym bardziej że jest bardzo wydajna i starcza mi na bardzo długo. Serdecznie polecam każdemu tą mgiełkę do stosowania przez cały rok!
    Zalety:
    • nie tworzy smug
    • pięknie pachnie
    • mega wydajna
    • nie wysusza
    • delikatna dla oczu i skóry
    • porządny aplikator
    • nie tworzy placków
    • równomiernie schodzi
    • ładny delikatny odcień brązu
    kamoni7
    2 września 2020 o 18:20
    Spełnia swoje zadanie
    Karnację mam jasną, za opalaniem nie przepadam, ale latem, gdy odkrywa się więcej ciała, lubię na sobie efekt skóry muśniętej słońcem. Zawsze na okres letni zaopatruję się w jakiś samoopalacz. Tym razem w moje ręce wpadła ta oto mgiełka. Mgiełka znajduje się w butelce z twardego plastiku. Całe opakowanie jest utrzymane w brązowych kolorach. Kolor sugeruje, że mamy do czynienia z produktem samoopalającym. Opakowanie jest przezroczyste, więc można kontrolować stopień zużycia produktu. Butelka wyposażona jest w atomizer. Pompka nie zacina się i aplikuje na ciele równomierną warstwę produktu. Mgiełka nie posiada koloru, ale za to ma bardzo intensywny zapach, który przypomina mi trochę zapach kakao, a trochę zapach kawy, ale jednak zalatuje mi chemią. Natomiast na skórze nabiera lekkiego zapaszku, typowego dla samoopalacza. Mgiełka szybko się wchłania i nie zostawia na skórze żadnej warstwy. Dobrze rozprowadzona nie robi smug, ani zacieków. Po jednym użyciu efektu na skórze nie widać. Ale już po drugim czy trzecim razie widać jak skóra nabiera fajnego odcienia złotej opalenizny. Wygląda to dość naturalnie, a schodzi równomiernie i bez plam. Ogólnie jestem z tej mgiełki zadawolona. W pełni spełnia swoje zadanie. Zalety: +daje efekt skóry muśniętej słońcem, +nie zostawia tłustej warstwy, +szybko się wchłania, +nie podrażnia, +aplikacja, +opakowanie, +wydajność, +cena. Wady: -zapach.
  • 11 czerwca 2020 o 23:28
    Typowy produkt samoopalajacy
    Szybki efekt , nałożyłam jednego dnia dwa razy cienka warstwę mgiełki i po kilku godzin widać było lekką opaleniznę . Wygodna aplikacja preparatu. Jedyne co odrzuca w tym produkcie to zapach - na początku przyjemny kakaowy a po kilku godzinach jest nie do zniesienia.
    Zalety:
    • forma mgiełki
    • ładny efekt
  • 8 maja 2020 o 17:58
    Żenada
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kupiłam ten produkt po przeczytaniu pozytywnych opinii. Niby dla każdej skory coś innego ale ten produkt, aż nie chce mi się wierzyć ze by u kogoś inaczej się zachował. Szybko widać efekty ale po pewnym czasie strasznie śmierdzi po prostu samoopalaczem a druga sprawa jest taka ze robi zacieki. Mam zacieki na łokciach a na rękach nie wiedzieć czemu plamy jakbym miała bielactwo. Mam nadzieje ze cholerstwo szybko zejdzie! Nawet ma nogach gdzie ciężko gdziekolwiek się dotknąć mam smugi a kolor jest lekko pomarańczowy. Jak dla mnie dno.
    Zalety:
    • Szybko opala
    Wady:
    • Praktycznie wszystko
    • Zapach samopalacza
    • Smugi
    • Kolor pomarańczowy
    Olenna4
    28 lipca 2019 o 11:24
    Bardzo średnio
    Kupiłam brazer bo był na promocji w jednym z supermarketow i skusila mnie cena. Wcześniej używałam podobnych kosmetyków z innych firm więc miałam porównanie. Okazała się mgiełka bardzo nietrafione. Wszystko zmylo mi się bardzo źle się rozprowadza po ciele. Ogólnie jestem bardzo na nie.
    Zalety:
    • Napewno zapach
    • Konsystencja może byc
    Wady:
    • Rozprowadzanie musi być dokładną bo inaczej wszystko widać