Samoopalacze do ciała

Kolastyna Luxury Bronze, Samoopalający krem do ciała

• 27 czerwca 2024 o 9:11
    Piękna opalenizna
    Serdecznie polecam ten produkt. Z samoopalaczami mam styczność cały czas, ciągle testuję nowe. Ten jednak przyciągnął moją szczególną uwagę. Efekt jest bardzo szybki i wyraźny. Polecam wybrać ten do karnacji ciemnej, nawet jeśli takiej nie mamy. Ja dzięki temu uzyskałam oczekiwany przeze mnie efekt mocnej, wyraźniej i szybkiej opalenizny. Sam produkt pachnie w zasadzie jak większość samoopalaczy, lecz tutaj na plus, bo mniej wyraźnie i nie śmierdzi. Produkt należy reaplikować co kilka dni.
    Zalety:
    • Ekspresowy efekt bez plam.
  • 1 kwietnia 2024 o 7:32
    Hmmmm…
    Krem samoopalający od Kolastyny kupiłam pierwszy raz około 2 lata temu. Był dla mnie hitem przy pierwszych aplikacjach. Problem pojawiał się jak produkt „zaczął schodzić” ze skóry. Zazwyczaj objawiało się to brzydkimi plamami, kolorem pomarańczowym, w zgięciach np. Łokci totalny brak produktu. Nie wiem czy to kwestia złego nałożenia? Ale próbowałam na wiele sposobów. Być może aplikuje niepoprawnie tego typu produkty bo jeszcze nie wpłaciłam na „ten jedyny” a baaaardzo chciałabym używać kremów czy balsamów koloryzujących..
  • 6 października 2023 o 12:52
    Świetny
    Produkt kupiłam w drogerii internetowej, bo niestety nigdzie nie jest dostępny stacjonarnie. Według mnie jest to najlepszy produkt bronzujący tej firmy, a powiem nawet więcej, według mnie jest najlepszy na rynku. Produkt jest w plastikowej tubie na klik. Jest biały i bardzo szybko się wchłania, co niestety nie ułatwia nam aplikacji, bo nie widzimy, gdzie nałożyłyśmy już produkt, przez co mogą nam zostać nieestetyczne plamy w miejscach, w których niedostatecznie dokładnie nałożyłyśmy produkt, bądź w miejscach, w których po prostu go nie nałożyłyśmy. Myślę jednak, że wprawiona i świadoma "samoopalaczara", nie będzie mieć z tym większego problemu. Ja zazwyczaj używałam produktu na noc, bo mimo, że zapach przy nakładaniu jest przyjemny, po kilku godzinach pojawia się ten charakterystyczny smrodek samoopalacza i łatwiej to znieść po prostu śpiąc. Zapach znika po około dwóch dniach od aplikacji i możemy się cieszyć piękną opalenizną. Nie jest to jeden z balsamów z tej samej serii, jest to krem i trzeba uważać przy zakupie, żeby wybrać odpowiedni, bo przy balsamach efekt jest znikomy, natomiast ten produkt naprawdę robi robotę. Produkt bardzo szybko się wchłania, dlatego możemy go spokojnie zaaplikować i iść spać. Trzeba uważać, kiedy mamy przesuszone ręce i stopy, bo produkt w przesuszonych miejscach będzie ciemniejszy i sugerowałabym nakładać na inny balsam, bądź też mniejszą ilość produktu. Produkt jest bardzo wydajny, wystarczył mi na całe wakacje, chociaż nie stosowałam go bardzo regularnie. Wspomagałam efekt balsamem brązującym z tej samej firmy. Dlaczego uważam, że jest to najlepszy produkt na rynku? Dlatego że jest w kremie i ma właściwości nawilżające. Jak wszyscy wiemy samoopalacze bardzo wysuszają naszą skórę i powodują jej szybsze złuszczanie i powstawanie plam, czy nieestetycznego wyglądu starej, jakby piegowatej skóry, szczególnie w przypadku skóry suchej. W przypadku tego produktu prawie nie miałam tego problemu. I to jest główny powód, tego, że uważam, że ten produkt jest najlepszy. Produkt nie uczulił i nie powoduje swędzenia, szczególnie w okolicach kostek, co miało miejsce w przypadku niemal każdej pianki samoopalającej. Cena produktu jest bardzo przystępna w porównaniu z innymi produktami samoopalającymi, a to kolejny plus. Tani, wydajny i nawilzający. Czego chcieć więcej.
    Zalety:
    • nie powoduje swędzenia i łuszczenia
    • ładny, ciemny kolor
    • nie wysusza jak inne produkty samoopalające
    • Kremowa konsystencja
    • wydajny
    • Przystępna cena
    Wady:
    • Po jakimś czasie pojawia się charakterystyczny smrodek
    werberx
    28 lipca 2023 o 12:37
    Bardzo dobry produkt
    Balsam kupiłam z polecania koleżanki. Ma bardzo ładny zapach i nie robi żadnych plam, fajnie tez nawilża. Za tą cenę jest do naprawdę dobry samoopalajacy krem do ciała.
  • 4 lutego 2023 o 12:39
    Świetny i ta cena
    To już moje drugie opakowanie. Z natury jestem blada, moje nogi są natomiast jeszcze jaśniejsze niż reszta ciała i nie łapią latem słońca. Używam balsamu, żeby delikatnie przyciemnić nogi. Bardzo go lubię, delikatnie opala, ale nie daje efektu użycia typowego samoopalacza, co jest bardzo korzystne przy bladej cerze. Łatwo się rozprowadza, nie pozostawia smug jak standardowy samoopalacz, fajnie nawilża - po goleniu skóra nie potrzebuje dodatkowego balsamu. Jeśli ktoś chce mocniejszy efekt, wystarczy używać go częściej i opali bardziej. Ja używam raz na tydzień, ale tak jak mówiłam, jestem blada i chcę jedynie, żeby delikatnie poprawił kolor skóry. Kolor jaki daje nie jest pomarańczowy, co też jest jego zaletą. Jest też bardzo wydajny. Cena jest fantastyczna, ostatnie opakowanie kupiłam w promocji za całe 5zł :) Jedyny minus to zapach, używam tylko na nogi, ale mimo wszystko czuć na drugi dzień zapach samoopalacza.
    Zalety:
    • Delikatnie opala
    • Ładny kolor opalenizny
    • Dobrze nawilża
    • Nie zostawia smug
    • Łatwo się rozprowadza
    • Wydajny
    • Tani
    Wady:
    • Ma zapach typowego samoopalacza