Samoopalacze do ciała

b.tan I Want The Darkest Possible, 1h Self Tan Mousse Pianka samoopalająca w 1h

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 lutego 2025 o 9:47
    Opalenizna jak po wakacjach
    Pianka b. tan mieści się w czarnej tubie z wygodnym dyspenserem. Pianka ma zielony kolor, ale na szczęście na skórze zostawia piękną opaleniznę. Nie brudzi ubrań, chociaż na początku jest uczucie lepkości. Pomimo mojej jasnej skóry bardzo fajnie nadaje jej złoto-brązowy odcień. Nadaje się nie tylko do reszty ciała ale również do twarzy- nie osadza się na włosach i brwiach. Ja potrafię go trzymać nawet i całą noc, chociaż producent zapewnia opaleniznę w godzinę, robiąc sesję codziennie możemy naprawdę być jak po tropikach. Nie robi plam, po prostu jest best of the best.
    Zalety:
    • kolor opalenizny
    • równomierne wypłukiwanie
    • nie brudzi
    nibys
    4 czerwca 2024 o 0:13
    Daje brązową opalenizne
    Największą zaletą tego samoopalacza jest kolor opalenizny, który daje - brązowa, niepomarańczowa jak inne, i to na mojej jasnej skórze. Pianka ma kolor zielony, więc po nałożeniu widać ją nałożyłyśmy, a gdzie nie. Dlatego też świetnie nadaje się do konturowania twarzy samoopalaczem, bo po prostu widać co robimy. Przy jednej warstwie daje bardzo fajny efekt, ale potrzeba więcej czasu niż 1h, przy ciemniejszym kolorze warto stosować na przemian lub przynajmniej raz na jakiś czas "klasyczny pomarańczowy" samoopalacz, aby opalenizna nie wyszła zbyt szaro/zielona. W ten sposób udało mi się zbudować naprawdę ciemną naturalnie wyglądającą opaleniznę, niepomarańczową i nieszarą. Warto też przed użyciem wykonać peeling i nakładać rękawicą. Nie wiem, czy jest warta swojej regularnej ceny, ale warto polować na nią w promocji, wtedy jest w 100% warta swojej ceny. Pachnie ja samoopalacz, ale nie spotkałam jeszcze takiego, który by tak nie pachnął, mimo że próbowałam tych, które były zachwalane jako takie.
    Zalety:
    • kolor opalenizny
    • zielony kolor produktu, ułatwia używanie do konturowania twarzy
    • wygodne opakowanie
    • brudzi
    • potrzeba więcej niż 1h
    • trwałość opalenizny
  • 16 kwietnia 2024 o 0:33
    Ekstra na pierwszy samoopalacz
    Bardzo lubię być opalona, ale przestałam lubić leżenie plackiem na słońcu, zwłaszcza, że średnio to działa na skórę. Postanowiłam, więc zaryzykować z samoopalaczem po poleceniu koleżanki :) Mega bałam się plam, ale nic takiego się nie wydarzyło. Dzień wcześniej zrobiłam dokładny peeling i depilację, a raczej golenie, bo robię to po prostu maszynka ;) nawilzylam mocno ciało i poszłam spać. Następnego dnia wieczorem - prysznic, dokładne osuszenie i aplikacja samoopalacza. Zrobiłam trochę inaczej niż zaleca producent, bo po dokładnym rozprowadzeniu na całe ciało rękawica poczekałam ok 2/3h aż do zmycia. W tym czasie czułam lekki zapach spalonego kurczaka i przez pierwsze 15min delikatne lepienie, ale później już było okej, oprócz zapachu, który utrzymuje się aż do zmycia. Kolor bardzo fajny, absolutnie nie wpada w pomarańcz, dość naturalna brązowa opalenizna, ale mi i koleżance było mało, więc postanowiliśmy zaryzykować i od razu na następny dzień dołożyć samoopalacza. Wow, ale bylysmy opalone ???????? jak po długich wakacjach na Malediwach! Nie wpłynęło to negatywnie na schodzenie samoopalacza, nie zauważyłam żadnych plam. Ładnie i równomiernie kolor się wymywał. Z tym samoopalaczem miałam jeszcze jeden eksperyment - zostawiłam go na całą noc. Efekt również był fajny, nie pobrudził piżamy ani pościeli i również nie wpłynęło to na jego późniejsze wymywanie się. Jak najbardziej polecam, ale pamiętajcie, że bardzo ważny jest dokładny peeling i mega nawilżenie dzień przed :)
  • 9 marca 2024 o 22:27
    Świetny samoopalacz dla kobiet w ciąży
    Został mi polecony kilka miesięcy temu , kiedy jeszcze byłam w ciazy i chciałam się trochę „zarumienić” przed ślubem. Nie śmierdzi takim typowym samoopalaczem ani spalonym kurczakiem , nie wysusza jakoś nadmiernie skóry. Nakładałam w sumie go 2 krotnie na krótszy czas niż zalecał producent z obawy przed pomarańczową skórą ale ku mojemu zaskoczeniu dał ładnie brązowy odcień . Ciało wyglądało po jego użyciu jakby było na fajnych, słonecznych wakacjach . Ucieszyłam się , że nie brudziłam po nim ubrań a zwłaszcza białej sukni . Schodzi stopniowo nie zostawiając plam na ciele. Co istotne - nakładałam go rękawicą również z tej samej marki i przed pierwszą aplikacją dokładnie peelingowalam ciało . Kosmetyk jest w formie pianki i naprawdę bardzo mała ilość wystarczy , żeby zauważyć już fajne efekty ale mogła nałożyć go więcej albo budować dzień po dniu by nadać zadowalający odcień
    • Brak przykrego zapachu samoopalacza
    • Atrakcyjna cena
    • Konsystencja pianki
    • Wygodny aplikator
  • 13 września 2022 o 17:15
    Za bardzo zielony i niezbyt trwały
    Jeśli chcemy uzyskać jakikolwiek efekt napewno godzina nie wystarczy, minimum 5 godzin a efekt nie utrzymuje się zbyt długo. Ma zielony ton przez co za dużo tego produktu i skończymy wyglądając jak shrek. Cena jest nieadekwatna, za 60 mozna dostać o wiele lepsze samoopalacze.
    Zalety:
    • Nie śmierdzi
    • Dobrze się rozprowadza
    • Dostępność
    Wady:
    • Za dużo zielonego pigmentu
    • Nienaturalny efekt
    • Zostawia plamy kiedy schodzi