Samoopalacze do twarzy

Clarins Eau Lactee Auto - Bronzante [Liquid Bronze Self Tanning] Emulsja samoopalająca do twarzy i dekoltu

Clarins Samoopalacz do twarzy i dekoltu Liquid Bronze Self Tanning Face Decollete 125 ml

• 21 stycznia 2020 o 0:41
    To jest to
    Konsystencja jak mleczko. Aplikacja jest szybka i prosta. Szybko wysycha, nadaje naturalną i równomierną i opaleniznę. Nie zapycha. Opakowanie jest ok. Duży plus za to że widać ile jeszcze jest produktu. Używam do twarzy, szyi i dekoltu. Niestety zapach nie jest przyjemny.
  • 25 lipca 2018 o 11:50
    Najlepszy :)
    Po prostu ideał. Delikatnie przyciemnia, wygodnie się aplikuje oraz pozbawiony jest charakterystycznego dla samoopalaczy smrodku. Dzięki stopniowemu przyciemnieniu można kontrolować pojawianie się smug i niedociągnięć.
    Zalety:
    • wygodna aplikacja
    • stopniowy efekt
    • brak zapachu samoopalacza
    Wady:
    • ciut wysoka cena
  • 28 lutego 2018 o 12:03
    Najlepszy do twarzy i dekoltu
    Stosuje ten samoopalacz od jakis 2 lat i oczywiście testowałam inne, ale nie ma porównania. Ja najchetniej stosuje go w okresie jesien i zima, bo daje delikatne subtelne opalenie skóry, naturalne. Nie wygląda sztucznie, a skóra twarzy jest piękniejsza wyrównują sie zaczerwienienia, nie sa tak widoczne. Pewniej wychodzę spod prysznica i pokazuje sie mężowi, daje efekt psychicznego spokoju. Jest drogi ale wart jest swojej ceny chocby z powodu jego wydajnosci. W ciągu 2 lat zużyłam 1,5 opakowania. Proste nakładanie, po prostu wmasowuje jak krem pielegnacyjny i myje raczki. Stosuje 2-3 razy w tygodniu. Nie zapycha, nie śmierdzi, lekko sie rozprowadza i rownomiernie, nie robi smug czy plam. Opalenizna wytrzymuje kilka dni i zmywa sie rownomiernie.
    Zalety:
    • rowna opalenizna, kolor, nie robi smug czy plam, zmywa się równomiernie, zapach, konsystencja mleczka, wydajnosc, nie zapycha, nawilża,
    peszy
    31 października 2017 o 9:42
    idealny
    Od kilku lat staram się nie opalać twarzy, dlatego potrzebuje produktu samoopalającego aby wyrównać kolor. Ten produkt, mimo że z wyższej półki cenowej, wpasowuje się idealnie w moje potrzeby. Daje równomierną, opaleniznę o ładnym odcieniu, szybko się wchłania. Ogromny plus za zapach. Z reguły nakładam produkt wieczorem, i budząc się rano nie czuję w ogóle charakterystycznego zapachu dla produktów brązujących. Produkt jest bardzo ale to bardzo wydajny. Aplikacje powtarzam co 3 dzień, używam od 8 miesięcy i mam jeszcze połowę butelki. Fakt, że nakładam dużej ilości produktu i tylko na twarz, ale mimo wszystko to dobra wydajność. Jednorazowy zakup to dość duża kwota jak na samoopalacz, jednak jego wydajność jest wyjątkowo duża, więc nie uważam tego za wadę.
    Zalety:
    • równomierna opalenizna
    • ładny odcień
    • zapach po kilku godzinach jest bardzo przyjemny
    Wady:
    • nie widzę
    KasiaPJ
    17 lipca 2017 o 11:11
    Genialny
    Długo szukałam czegoś, co delikatnie zabrązowi moją twarz bez efektu solarium, pomarańczy czy smug. Większość samoopalaczy sprawiała, że ww się pojawiały, a dodatkowo ich zapach (typowy dla samoopalaczy) był dla mnie nie do zniesienia. Aż trafiłam na ten. Plusy: - rewelacyjne działanie- stopniowe opalanie skóry, bez żadnych zacieków, smug, zabarwień, przebarwień itp., - pielęgnacja twarzy - mleczko delikatnie otula cerę, dodatkowo ją nawilżając, ale nie zapycha ani nie tworzy tłustej warstwy, nie zauważyłam też, by ją jakkolwiek wysuszał, - pięknie pachnie - delikatnie, nie czuć smrodu samoopalacza Dodatkowo, wbrew pozorom, atutem produktu jest jego cena, bo przy takiej wydajności starcza on na bardzo długo. Wad nie zauważyłam.