Samoopalacze do twarzy

Eau Thermale Avène Bardzo wysoka ochrona Fluid koloryzujący SPF 50+

notino.pl
Pierre Fabre AVENE Bardzo wysoka ochrona przeciwsłoneczna Fluid koloryzujący SPF50+, 50ml

• 5 sierpnia 2022 o 12:00
    Nie zadowolił mnie ten produkt
    Używa od:próbka
    Fluid nie zadowolił mnie za bardzo, wole użyć kremu i na niego podkład, nie kryje, i mam wrażenie ze pozostawia lepka warstwę na buzi. Moja buzia jest typem skóry mieszanej, brak niedoskonałości
  • 5 lipca 2022 o 10:09
    Sama nie wiem
    Lekki i prawie niewidoczny krem koloryzujący. Stapia się bez skóra po kilku minutach kolor wyrównany bardzo naturalnie. Prawie niewidoczny dla osób które mają zadbaną i zdrową skórę twarzy i dlatego świetnie sprawdził się u mojej córki bo moja cera już go nie polubiła. Jestem posiadaczką wrażliwej i dojrzałej cery i u mnie na twarzy źle wyglądał, bardzo się wyświecał. Jednak jak najbardziej dla młodej cery jest idealny.
  • 3 lipca 2022 o 11:58
    Wolę spf avene bez koloryzacji
    Fluid koloryzujący jest dla mnie ciut za jasny i lekko pomarańczowy. Jego konsystencja jest gorsza niż jego odpowiednika bez efektu koloryzacji. Nie wchłania się tak super i pozostawia film na skórze, od początku trochę błyszczący. Jednak czuć że mocno nawilża i nie podrażnia.
  • 2 lipca 2022 o 18:06
    Rewelacyjny Fluid
    Jest to rewelacyjny fluid, który z pewnością jest godny polecenia. Mam bardzo poważną chorobę skóry i nie mogę długo przebywać na słońcu ,poza tym moja skóra jest bardzo sucha i wrażliwa. Po wypróbowaniu tego fluidu mogę śmiało powiedzieć że spełnia swoje zadanie . Doskonale chroni skórę przed słońcem,idealnie nawilża i ma śliczny zapach.Nie powoduje podrażnień i ma delikatną konsystencję dzięki czemu idealnie się rozprowadza.Delikatnie wyrównuje kolor skóry, daje naturalny odcień opalenizny Na pewno kupię go kolejny raz.
  • 30 czerwca 2022 o 11:48
    Polubiliśmy się.
    Tinted Fluid SPF50 to drugi z testowanych przeze mnie filtrów marki Avene - i od razu mówię uczciwie, że on zdecydowanie bardziej przypadł mi do gustu - na tyle, że kupię kolejne opakowanie! ZALETY: + Wygodne, zgrabne i nieduże opakowanie - mała tubka zamykana na zatrzask. + Lekka formuła - odrobinę lżejsza, niż w kremie Invisible Finish. Rozprowadza się jak marzenie - bez smug, plam czy uczucia lepkości. + Ładny kolor - z początku miałam obawy, czy nie będzie dla mnie za jasny, ale na szczęście okazało się, że ten fluid idealnie stapia się z kolorem mojej cery. + Przyjemny zapach. + Fluid nie podrażnia ani moich wrażliwych oczu, ani skóry. + Nie zatyka porów. + Nie obciąża - jest niezwykle lekki i komfortowy w noszeniu. + Spełnia funkcję kremu z filtrem i podkładu - ujednolica koloryt skóry, delikatnie kryje, rozświetla (oczywiście optycznie, bo drobinek tutaj nie ma), a twarz po użyciu tego fluidu jest promienna i wygląda zdrowo. + Dobrze chroni - filtr jest stabilny i sprawdza się świetnie nawet przy dużej ekspozycji na słońce. + Nie spływa, nawet przy dużych upałach - a nie utrwalam go niczym! + Łatwy w reaplikacji - nie robi plam przy dokładaniu. + Dość wydajny - jak to filtr, wiadomo ;). + Niedrogi i łatwo dostępny. WADY: - Brak. Reasumując - Tinted Fluid okazał się być naprawdę świetny. Nietłusty, leciutki, do tego naprawdę dobrze chroni i upiększa skórę. Nie mam do niego absolutnie żadnych zastrzeżeń - teraz, w te upały, Tinted Fluid robi za cały mój makijaż :). Polecam, jest świetny! <3