Samoopalacze do twarzy

LIRENE SUN BRONZE Krem samoopalający do twarzy i ciała 75ml

kaskaw8
    24 maja 2022 o 21:20
    Mieszane odczucia
    Interesujący produkt, ale jednak nie wrócę do niego. Nie zadowolił mnie na tyle, by być zaciekawioną i zachęconą do dalszego używania. Krem ma bardzo lekką konsystencję. Szybko się wchłania. Ma jednak specyficzny zapach, który długo się utrzymuje. Niestety. Krem ma lekko złoto-żółte zabarwienie, które sprawia, że widać, gdzie nakładałam produkt, a gdzie nie. Jednak po rozsmarowaniu znika i z jednej strony dobrze, bo nie mam plam, ale z drugiej — nie widzę, czy nie zrobiłam zacieków. Te widać po około godzinie, bo już wtedy zaczyna się pojawiać jakaś kolorystyka na ciele. Opalenizna wychodzi trochę za pomarańczowa. Z czasem niestety nie normuje się i nie wygląda to dobrze. W każdym razie: nie jest to zbyt naturalny efekt. Do minusów muszę zaliczyć też zapychanie skóry — pojawiały mi się krostki np. na szyi czy dekolcie po zastosowaniu i to wykluczyło dalsze używanie tego kremu. A szkoda, bo czegoś o działaniu samoopalającym szukałam głównie z myślą o twarzy, dekolcie itd.
    Zalety:
    • wydajny
    • szybkie wchłanianie
    • lekkie zabarwienie
    • powoduje niedoskonałości
    • nienaturalnie pomarańczowy efekt
    Eevee84
    31 maja 2021 o 8:24
    Używam od kliku lat
    Mam wrażliwą, różowa, piegowatą skórę. Ale ten samoopalacz ładnie ja brązowi,nie zapycha porów, pięknie pachnie. Nie ma znaczenia czy to zima czy to lato zawsze przyciemnia tylko o kilka tonów, przez co wygląda to bardzo naturalnie..
    Zalety:
    • db się wchłania
    • nie zapycha
    • ładnie brązowi
    • ładnie pachnie
    Wady:
    • dostępność w Holandii jest kiepska
  • 27 maja 2020 o 9:12
    Fajny
    Bardzo fajny, naturalny efekt i dobre nawilżenie skóry. Zapachu prawie w ogóle nie czuć, być może dlatego, że używam tylko na twarz. Jedyny minus, jaki dostrzegam, to to, że nie utrzymuje się aż tak długo na skórze. I dodam jeszcze, że lepiej bronzer nałożyć na noc i zmyć go rano, efekt jest delikatnie intensywniejszy.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Fajny efekt na buzi
    • Nawilżenie
    Wady:
    • Nie utrzymuje się 7 dni, jak obiecuje producent, ale Max 3.
  • 15 czerwca 2019 o 10:59
    Super
    Szukałam jakiegoś samoopalacza, aby troszkę zabarwić moje nogi. Wybór padł na ten właśnie samoopalacz. Jestem bardzo zadowolona z tego samoopalacza. Piękny zapach zaraz po nałożeniu, nie wyczuwa się tego specyficznego zapachu samoopalacza. Dodatkowo całkiem dobrze nawilża, nie pozostawia smug. Samoopalacz nie barwi na pomarańczowy kolor, można uzyskać naprawdę naturalny kolor.
    • Brak smug
    • Prosta aplikacja
    • Nawilżenie
    wiola 7
    19 czerwca 2018 o 11:23
    Super samoopalający krem do twarzy i ciała
    Efekt równomiernej opalenizny jest widoczny już po 2 godzinach od aplikacji. Produkt ma konsystencje lekkiego kremu, dzięki czemu bardzo szybko się wchłania, po 2 minutach można założyć ubranie i wyjść (nie pozostawia śladów nawet na białych ubraniach).Opalenizna jest złocista, bardzo naturalnie wyglądająca , jednak osoby które oczekują bardziej intensywnych rezultatów muszą kilkakrotnie użyć produktu.
    Zalety:
    • Produkt dostępny jest w praktycznej tubie.
    Wady:
    • Po godzinie mocno wyczuwalny zapach charakterystyczny dla samoopalacza.