Samoopalacze do twarzy

Ziaja Multimodeling, Balsam do ciała brązujący

Comfit
    27 maja 2020 o 16:18
    Hmmm
    Hmm mam mieszane uczucie względem tego produktu. Niestety przy regularnym stosowaniu nie zauważyłam ani efektów modelujących ani zbrązowienia skóry. NATOMIAST jeśli stosuję go po opalaniu to widzę, że znacząco podbija opaleniznę i sprawia, że utrzymuje się ona dłużej. Także przy takim zastosowaniu byłam bardzo zadowolona z efektów. Niestety nie do końca jest to zgodne z tym co zapewnia producent .
    Zalety:
    • Przedłużanie trwałości naturalnej opalenizny
    Wady:
    • Niezgodność działania z zapewnieniami producenta
  • 8 maja 2020 o 13:00
    Bardzo fajny balsam
    Balsam otrzymałam w prezencie przy zrobieniu większych zakupów w Ziaji, nigdy nie używałam brązujących kosmetyków, jednak postanowiłam spróbować, gdyż nie chciałam żeby produkt się zmarnował. Pozytywnie się zaskoczyłam, gdy już po 2 użyciu moja skóra była ciemniejsza, moim zdaniem balsam fajnie brązuje, dobry na wiosnę, zanim jeszcze załapiemy się na naturalną opaleniznę. Jest bardzo wydajny.
  • 1 maja 2020 o 10:00
    Super
    Dla mnie produkt idealny. Efekt opalania bardzo naturalny bez smóg. Do jasnej karnacji dobrze się sprawdza. Bardzo wydajny i łatwy w aplikacji. Troszkę zapach przeszkadza ale to cechą produktów brązujących.
  • 28 września 2019 o 19:07
    Co jest do wszystkiego, to jest do...
    W moim przypadku ten balsam miał być alternatywą dla balsamu Ziaja Sopot. Jak cwana baba z Radomia pomyślałam sobie, że jak już brązuje to niech też wymodeluje. A co!Będę i opalona i wysmuklona za jednym zamachem! I jak to czasami przy łapaniu dwóch pliszek za ogon bywa, ostałam się w zasadzie z niczym... Bo tak, w kwestii brązowienia kosmetyk okazał się bublem. W moim przypadku tego efektu po prostu nie było. A nakładałam go czasami dwukrotnie jednego dnia. W ramach eksperymentu i nadziei, że jednak... Owszem, po "użyciu" po jakimś czasie wybijały się znajome nuty samoopalacza, niemniej efekt na skórze był żaden. Co wyczuwał nos, oczy niestety nie dojrzały... Używało mi się go mało przyjemnie z tej racji, że jest dość gęsty i słabo się wchłania. W tegoroczne upały to była naprawdę udręka. Ale przynajmniej olśniło mnie o co chodzi z tym "multimodelingiem"! Zanim zaaplikowany kosmetyk w miarę się wchłonął, to się wymasowałam po wsze czasy. On po prostu konsystencją wymusza masaż. Ale żeby to jakoś wpłynęło wizualnie na moją sylwetkę to raczej nie, więc w sumie to taki plus i minus w jednym. Zapach początkowo przyjemny po jakimś czasie zmienia się w ten charakterystyczny dla samoopalczy.
    Zalety:
    • wydajny
    • wygładza skórę i lekko ją nawilża
    Wady:
    • nie jest tak wszechstronny jak go opisują
    • nie brązuje
    • trzeba go z cierpliwością wmasować
    • zapach (koniec końców) charakterystyczny dla samoopalaczy
  • 29 kwietnia 2019 o 20:17
    Dobry, ale nie idealny...
    Balsam przyjemnie pachnie i szybko się rozprowadza, wchłania. Mam bladą skórę, po 1-2 użyciach kolor był OK, ale po kolejnym już bardzo nienaturalny. Obecnie używam go raz, max 2 razy w tygodniu. Szybko daje efekt opalenizny. Nieźle nawilża.
    • bardzo szybka opalenizna
    Wady:
    • przy dłuższym stosowaniu dzień po dniu nienaturalny żółty kolor skóry