Samoopalacze do twarzy

Soleo Professional Face Tan Krem do opalania twarzy, szyi i dekoltu

• 19 kwietnia 2024 o 15:42
    Dobry produkt
    Dobrze nawilża twarz podczas opalania w solarium. Skóra jest chroniona, ale jednocześnie opalana. Dobrze pachnie i nie zostawia smug, ani nie pozostawia plam. Kosmetyk godny polecenia
    domkep
    29 sierpnia 2020 o 8:14
    Dobry
    Krem kupiłam na początku roku do opalania w solarium, z uwagi na pandemię używałam go przy opalaniu na słońcu. Sprawdza się. Nawilża, myślę, że trochę chroni skórę, pomaga w opalaniu (również tym naturalnym). Nie odnotowałam efektów przeciwzmarszczkowych. Opakowanie choć małe, krem jest wydajny. Cena mogłaby być niższa.
    U konsultantki
  • 17 lipca 2019 o 19:37
    obowiązkowo do każdej sesji
    wszystkie wiemy ze w solarium nie powinnysmy opalac twarzy - ale ktora to robi?:) ja zawsze opalam twarz, ale tez zawsze uzywam kosmetyki do solarium szczeolnie do opalania twarzy - a ten sloczek kryje samo zloto:) ma mnostwo olejkowpielegnacyjnych antystarzeniowych - szczegolnie wazne podczas opalania - a do tego pachnie wybornie. Twarz mam równo opaloną, i zadbaną:) a ten niepozorny słoiczek starcza na długo:)
    Zalety:
    • skład
    • pielegnacyjne działanie
  • 8 lutego 2019 o 20:08
    ciekawy
    na początku zaznaczę, że jestem fanką opalenizny, niestety bardzo martwi mnie uszkadzanie skóry przez promieniowanie słoneczne:( czasami korzystam - szczególnie przed wakacjami - z solarium. Jako fanka wszelkich "mazideł" :) postanowiłam potestować kosmetyki do solarium - korzystałam z takich saszetek w moim solarium. Na twarz zazwyczaj stosowałam te same kosmetyki co na ciało, ale koleżanka namówiła mnie na te specjalistyczne. Przyznaję, że ten malutki niepozorny kremik mnie ujął - ma bardzo bogaty skład szczególnie antyaging, nawilżający. Ale mi jako blondynce z bardzo jasną ale wrażliwą cerą, zależało żeby uzyskać szybką opaleniznę, i nie czerwoną jak to mam w zwyczaju. I ten krem mi to ułatwił - faktycznie efektu "skwarki" na szczęście nie było;) ale po seansie 10 min turbo różnica była zauważalna. podsumowując - po teście, kupiłam mały słoiczek i to akurat porcja przed sezonem wakacyjnym:) polecam !
    Zalety:
    • skład
    • delikatny sposób działania
    Wady:
    • trochę drogi
  • 10 marca 2015 o 17:15
    Cudowny zapach
    Bardzo fajne opakowanie, sloiczek mozna zamknac i używać kremu kilkakrotnie. Niska cena, cudowny slodki zapach, konstystencja lekka, szybko sie wchlania. Szczerze moge polecic kosmetyki tej firmy! Używam tego produktu od: Dłużej niż kilka lat Ilość zużytych opakowań: 1