Samoopalacze do twarzy

Kolastyna Luxury Bronze, Samoopalacz w kremie do twarzy i ciała

Kolastyna Luxury Bronze Brązujący balsam Ciemna karnacja 200ml

• 9 sierpnia 2022 o 19:30
    Najlepszy jaki miałam okazję stosować
    Samoopalacz w kremie do twarzy i ciała Kolastyna do jasnej karnacji to jeden z najlepszych produktów jakie miałam okazję stosować. Samoopalacz w delikatny sposób nadaje skórze opaleniznę, która prezentuje się wyjątkowo naturalnie. Nie sprawia wrażenia sztucznej opalenizny. Produkt nie brudzi ubrań co jest dużym atutem tego samoopalacza. Konsystencja jest bardzo lekka, kremowa i wchłania się bardzo szybko. Największym atutem jest fakt, iż samoopalacz ma bardzo subtelny zapach, który nie kojarzy się z typowym dla samoopalaczy specyficznych zapachów. Opakowanie w formie tuby jest bardzo wygodne w aplikacji i można zużyć produkt do samego końca. Cena produktu jest przystępna.
    Zalety:
    • ładny naturalny kolor
    • szybko się wchłania
    • ładny zapach
    • wygodna aplikacja
    tareage
    4 grudnia 2021 o 10:14
    Delikatny samoopalacz
    Mam jasną karnacje i nigdy nie mogę opalić łydek, jednak dzieki temu samoopalaczowu w końcu moje nogi mają ten sam kolor co reszta ciała. Opalenizna wyglada na bardzo naturalną, praktycznie nie widać roznicy. Nie będzie to spektakularny efekt ale nie da się zrobić nim krzywdy, szczegolnie używając rekawicy :)
    Zalety:
    • cena, naturalność opalenizny
    kamoni7
    2 listopada 2020 o 19:59
    Brzydko pachnie
    Krem znajduje się w tubce o pojemności 75 ml. Według producenta produkt należy zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia. Tubka zamykana jest na zatrzask i może stać na zamknięciu. Kolorystyka opakowania jest w odcieniach brązu. Kolory sugerują, że mamy do czynienia z produktem samoopalającym. Krem ma mało przyjazny dla skóry skład. Na drugim miejscu posiada parafinę. A substancje istotne dla pielegnacji takie jak masło shea czy masło kakaowe są dopiero po zapachu (Parfum). Krem jest biały i lejący. Zapach ma dziwny. Coś pomiędzy sztuczną czakoladą, a chemicznym zapachem kakao. Zapach jest intensywny, niestety dość długo wyczuwalny na skórze i w zasadzie dla mnie mało przyjemny. Mam wersję do jasnej karnacji i muszę przyznać, że nie można nim sobie zrobić krzywdy. Wchłania się szybko i nie zostawia na skórze żadnej warstwy. Pierwsze efekty zauważyłam dopiero po trzech dniach stosowania. Krem rzeczywiści nie robi smug, ani plam. Ale skóra nie nabiera ładnego koloru. Niestety krem nie przypadł mi do gustu. Opalenizna jaką daje wydaje mi się za bardzo wpadająca w odcień pomarańczy. Zalety: +nie lepi się, +nie tłuści, +nie robi smug, +szybko się wchłania, +cena. Wady: -zbyt lejąca konsystencja, -brzydki zapach, -daje nieładny kolor, -skład.
  • 3 września 2020 o 10:31
    Całkiem przyjejmny
    Balsamu używa się całkiem przyjemnie. Nie działa on "drastycznie", przy codziennym stosowaniu skóra staje się coraz ciemniejsza. Takie działanie zapobiega tworzeniu się sztucznej pomarańczowej opalenizny, jak w przypadku niektórych samoopalaczy. Nie pozostawia dużych smug. Jest w przystępnej cenie, a skóra po nim jest przyjemnie nawilżona. Jedynym minusem jest dość specyficzny zapach.
    Zalety:
    • stopniowe nadawanie ciemniejszego zabarwienia
    • brak smug
    • efekt nawilżenia
    Wady:
  • 30 lipca 2020 o 10:20
    Dobry produkt
    To moja pierwsza przygoda z samoopalaczem, zazwyczaj preferowałam leżeniem plackiem na słońcu, ale w tym sezonie postanowiłam, że będzie inaczej. Wybrałam tą wersję do jasnej karnacji. Produkt stopniowo nadaje skórze delikatną opaleniznę. Mimo, że nie mam doświadczenia w aplikacji tego typu produktów obyło się bez smug. Produkt jest stosunkowo tani, aby uzyskać i podtrzymać efekt opalenizny należy stosować go codziennie. Samoopalacz o intensywnym zapachu.
    Zalety:
    • efekt delikatnej opalenizny,
    • łatwa aplikacja,
    • cena.
    Wady:
    • mocny zapach.