Pudry do twarzy

La Prairie Cellular Treatment Loose Powder Puder sypki

Nasi użytkownicy zostawili 107 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 stycznia 2024 o 7:18
    Średniak z ,,wysokiej półki''
    Był czas, kiedy próbowałam mnóstwo pudrów sypkich dostępnych w Douglasie, Sephorze, czego rezultatem jest pokaźna kolekcja w mojej szafce. La Prairie oczywiście zabraknąć nie mogło. Posiadam nr 1 i nr 2. Użyłam może kilka razy. Niestety nie odpowiada mi ani jeden ani drugi. Jedyne co na plus to potężny rozmiar 56g a do tego jeszcze format podróżny. Jednak stanowczo wolę 20g Chanel.
    Zalety:
    • Ogromna ilość produktu
    Wady:
    • Kolor
  • 25 września 2022 o 7:13
    Świetny
    Puder jest po prostu świetny i warty swojej wysokiej ceny. Ma piękne opakowanie, puder jest bardzo zmielony ja nakładam go na cała twarz zarówno na twarz jak i pod oczy sprawdza się moim zdaniem do obu tych obszarów bardzo dobrze. Puder jest dodatkowo wydajny bo nie trzeba używać jego dużej ilości. Jestem z niego bardzo zadowolona i będę go używała świetnie utrzymuje makijaż i pięknie wyglada na twarzy
    Zalety:
    • Działanie
    • Wygląd na skórze
  • 18 maja 2021 o 14:38
    DAJE RADĘ....
    La Prairie otrzymałam w prezencie od siostry, małe estetyczne i urocze opakowanie 10 gram, z mini puszkiem i lusterkiem w środku. Puder jest bardzo drobno zmielony, nie pyli się, jedwabisty, lekki a zarazem trwały. W składzie znajdziemy vit C i E które chronią nasza cere przed działaniem wolnych rodników. Samo wykonczenie jest wedlug mnie satynowo matowe, jedwabiste. Puder ładnie komponuje się z każdym podkładem, nie wchodzi w zmarszczki, jest bardzo wydajny. Opakowanie idealne na wyjazdy. Jedyne do czego mogę się przyczepić to kolor, niby transparentny a jednak trochę przyciemnia podklady.
    Wady:
    • przyciemnia podklady
  • 21 kwietnia 2020 o 8:15
    Najlepszy puder do cery suchej!
    Po wielu latach poszukiwań nareszcie znalazłam ideał do mojej suchej, dojrzałej cery 40+. Puder nie wysusza skóry, nie podkreśla suchych skórek, doskonale utrwala makijaż na cały dzień, dobrze łączy się z podkładami oraz kosmetykami kolorowymi. Używam go przez cały rok, sprawdza się latem i zimą. Jest bardzo wydajny, uzywam go pół roku i mam jeszcze połowę opakowania,przy codziennym stosowaniu. Polecam!!!
    Yaddo
    2 stycznia 2020 o 21:18
    Ilość pudru jest przerażająco niewiarygodna
    Po raz kolejny nie zawiodłam się na produktach tej marki. Byłam zaskoczona pojemnością tego pudru oraz tego jak pięknie był zapakowany . W pudełeczku nie zabrakło niczego zaczynajac od gąbeczki z kieszonka umożliwiająca wygodna aplikacje a kończąc na szpatułce przymocowanej do nakrętki pudru, po za tym produkt jest zabezpieczony przed rozsypaniem się. Puder pachnie pięknie - a zarazem delikatnie, nie czuć żadnej sztuczności , aplikacja pudru jest możliwa na dwa sposoby : aplikacja gąbeczką umożliwiająca „wydobycie” mniejsza ilość pudru lub aplikacja za pomocą szpatułki umożliwiająca „wydobycie” większej ilości pudru. Puder wręcz błyskawicznie przyczepia się do twarzy nie tworząc przy tym efekty maski, Puder nie wysusza skory, doskonale wtapia się w kolorystykę skory a aplikacja nie stwarza żadnych problemów mimo ze nie jestem fanka tego typu gąbeczek. Narazie zostanę przy tej formie aplikacji - jest wygodniejsza w wydobyciu pudru i jego aplikacji . Sądzę, ze produkt wystarczy mi na wiele wiele miesięcy