Wody perfumowane damskie

Christian Dior Miss Dior Cherie 2011 EDP

Christian Dior Miss Dior Woda Perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 stycznia 2021 o 21:58
    Uwielbiam je
    Ciężko oceniać perfumy bo nie ma czegoś takiego jak ładne czy nieładne perfumy, każdy ma te swoje, które niekoniecznie zachwycą wszystkich. Dla mnie te perfumy Miss Dior Cherie są boskie, jednocześnie uwodzicielskie, seksowne jak i eleganckie, mnie ten zapach oszałamia. Bardziej dla dojrzałej kobiety niż nastolatki chyba. Piękny flakon z kokardą ale to każdy widzi. Bardzo ale to bardzo czuję się uzależniona od nich z tego co wiem to są ciężko dostępne już ew na jakiś serwisach aukcyjnych ale za każdą cene pewnie je i tak kupie.
  • 27 czerwca 2019 o 10:05
    Tak pachnie intrygująca kobieta!
    Niezwykły zapach! Ciężko go określić... Jest wibrujący i tak intrygujący, że ma się ochotę podążać za taką osobą! Zwraca uwagę otoczenia i wręcz uwodzi wszystkich wokół. To zdecydowanie mój hit! Jest bardzo wydajny i wyjątkowo trwały, utrzymuje się na ciele cały dzień. Polecam każdej świadomej kobiecie, która chciałaby nieco zaintrygowac otoczenie ;)
    Zalety:
    • Zniewalający zapach!
    Wady:
    W perfumerii
  • 22 lipca 2015 o 12:47
    Wiele hałasu o nic
    Nie jest tajemnicą, że dawna Miss Dior Cherie powalała na nogi, porywała tłumy i została w sercach wielu kobiet. I choćby nie wiem jak twórcy nowej Miss Dior się nie zarzekali, ten zapach nigdy nie będzie jak stara dobra Miss Dior Cherie. W tej EDP czuję kwiaty i w tle gdzieś truskawki, albo raczej aromat truskawkowy. Dominujące są tutaj róża i mandarynka, paczula dodaje temu zapachowi mocy. Trwałość- 4-5h. Gdybym nie wiedziała, że to Dior, nigdy nie zwróciłabym na ten zapach uwagi. Wykończyłam swoją 30ml flaszkę i więcej do niej nie wrócę. Używam tego produktu od: grudzień 20014 Ilość zużytych opakowań: 30 ml
  • 22 lutego 2015 o 14:28
    Gdzie dawna Miss Dior Cherie?
    Pierwszy raz miałam okazje powąchać ten zapach w grudniu 2011 podczas wizyty w Douglasie.Perfumy nazywały się wówczas MISS DIOR CHERIE. Wtedy wpadłam po uszy.Był to dla mnie najpiękniejszy zapach jaki miałam okazję poznać.Słodki,ale w nieoczywisty sposób,elegancki. Po wizycie w perfumerii jeszcze długo pachniał nimi mój sweter od którego nie mogłam oderwać nosa ;) Niestety,w tamtych czasach nie mogłam pozwolić sobie na to,by pachnieć ta cudowną wonią. Dopiero w 2013 roku ,los się do mnie uśmiechnął,mogłąm sobie pozwolić na to,by zakupić zgrabną 5otkę. Niestety, to już kompletnie inny zapach,niżten z 2011,w którym się zakochałam :( Niedobry Dior całkowicie zmienił zapach.Z tamtej słodyczy nie zostało nic.Choć nowy zapach też bardzo lubię.Jest kwintesencją elegancji,szyku.Kojarzy się z dziewczyną z klasą w małej czarnej lub białej koszuli. Na mnie średnio trwały,coś ok. 3 godzin. Używam tego produktu od: pażdziernik 2013 Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 50ml
  • 14 września 2014 o 19:28
    Moje KWC i mój zapach
    To jest dokładnie mój zapach, jak powąchałam ją w perfumerii od razu zawładnęła moim sercem. Nie kupiłam jej od razu bo jest droga (i to jej jedyny minus) 450zł w standardowej cenie i nigdy nie widziałam jej na promocji. Najpierw zamówiłam sobie próbki, poużywałam, przekonałam się że jest warta każdej złotówki. Ten zapach jest wart grzechu. Z jednej strony jest dziewczęcy, owocowo-kwiatowy, z drugiej seksowny i kobiecy. Nadaje się na każdą porę roku, na wieczór i na dzień. Utrzymuje się naprawdę długo, kiedy mi się skończyła pierwsza buteleczka i byłam przed kupnem nowej, wyciągnęła apaszkę z komody którego nie używałam przez całą wiosnę i lato a ona nadal pachniała :) Opakowanie również jest piękne, klasyczne, z uroczą kokardką a w niej bursztynowy płyn. Jak myśle o Miss Dior to pierwsze co mi się nasuwa na myśl to słowa wyrafinowany, kobiecy, seksowny, unikatowy..mój :) serdecznie polecam. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 - największe pojemności

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie