Pasty do zębów

Meridol

Magy11
    11 lutego 2025 o 22:30
    Na stałe
    To najlepsze pasta do zębów jaką miałam. Mam problemy z zębami, mam sporą liczbę "plomb" przebarwień, nadwrażliwość dziąseł oraz ich ogólny stan jest dość słaby po leczeniu które przeszłam. To jedyna pasta która nie podrażnia, koi nadwrażliwości, krwawienia z dziąseł stały się wspomnieniem. To produkt który odkryłam sama ale polecała mi ją moja stomatolog. Stosowałam długo elmex i sensodyne, ale to zdecydowanie mój numer jeden. Jako że jestem wzrokowcem muszę dodać że ma piękny błękitny kolor.
  • 6 lutego 2025 o 20:34
    Kocham i uwielbiam
    Ta pasta jest naprawdę wyjątkowa. To według mnie profesjonalny produkt do mycia zębów i jamy ustnej. Przede wszystkim pasta ma super smak i doskonale oczyszcza moje zęby. Zęby są tak czyste,że aż śliskie po każdym umyciu. Pasta łagodzi oraz chroni dziąsła, co zaobserwowałam u siebie nie raz. Wszelkie problemy z jamą ustną, dzięki tej paście znikają. Dziąsła nie krwawią, zęby nie bolą jak również znika problem nadwrażliwości. Pastę poleciła niegdyś mojemu partnerowi dentystka i od tego czasu jest to również mój ulubiony produkt. Nie potrafię nawet zliczyć ilości zużytych opakowań tej pasty. Zapewniam,że ta pasta to produkt z wyższej półki, który leczy i chroni nasze zęby. Przekonałam się o tym nie raz.
    Zalety:
    • Smak
    • Konsystencja
    • Niebieski kolor
    • Oczyszczanie zębów
    • Uczucie śliskich i dobrze oczyszczonych zębów
    • Jakość
    jaskvx
    4 września 2024 o 21:21
    Pasta
    Używa od:próbka
    Otrzymałam próbkę pasty do zębów Meridol podczas wizyty u dentysty i postanowiłam ją przetestować. Czy spełniła moje oczekiwania? Niekoniecznie, ale zdaję sobie sprawę, że każdy ma inne preferencje. Jednym z głównych plusów tej pasty jest jej działanie antybakteryjne, co jest dla mnie istotnym atutem. Dodatkowo, pasta zapewnia uczucie świeżości, które utrzymuje się przez dłuższy czas. Jej smak również jest przyjemny, co sprawia, że codzienne mycie zębów staje się bardziej komfortowe. Podsumowując, Meridol ma kilka zalet, które mogą przekonać do niej wielu użytkowników, choć nie każdemu musi idealnie odpowiadać.
    Zalety:
    • Smak
    • Świeżość
    • Działanie antybakteryjne
  • 4 sierpnia 2024 o 8:09
    Super delikatna pasta
    Pasta do zębów charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem dzięki czemu nie podrażnia języka. Pasta jest delikatna dla dziąseł szczególnie przy wrażliwych bardzo polecam. Pasta dobrze myję i oczyszcza delikatnie odświeża oddech. Nie ściera szkliwo. Produkt wydajny.
  • 3 sierpnia 2024 o 12:01
    Bardzo lubię
    Pastę do zębów maridol używamy całą rodziną stale. Pasta ma bardzo świeży zapach i smak. Nie jest to ostra, drażniąca mięta. Pasta świetnie czyści, pieni się, a co ważne nie podrażnia.