Wody perfumowane damskie

Viktor & Rolf Flowerbomb woda perfumowana 50ml
Viktor & Rolf Flowerbomb woda perfumowana 50ml
Viktor&Rolf Flowerbomb
Viktor & Rolf Flowerbomb Woda Perfumowana dla Kobiet 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 230 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 września 2024 o 14:20
    Bomba kwiatowa?
    Na pewno na początku... po pierwszym psiknieciu tak wąchałam i myślałam co mi ten zapach przypomina, bo już gdzieś coś podobnego mialam. I wymyśliłam! Rihanna nude, moim zdaniem w pierszym etapie pachnie podobnie. Jest ciepły, słodki, ale róży ja nie wyczuwam. Po jakiejś godzinie ta cudowna nuta sie ulatnia i zostaje opar który niewiele ma wspólnego z tym co wyczuwam na początku. Mianowicie pozostaje taki mydlany zapach, trochę nijaki który ma w sobie slodycz ale taką "tanią" . Wiec zapach ma dwa różne oblicza, gdyby pachniał tak jak na początku byłabym usatysfakcjonowana. Cena jest bardzo wysoka juz za 30ml buteleczkę.
    kasinaa
    11 grudnia 2023 o 10:04
    Super
    Tak bardzo lubię. Nie jest to jakiś wymyślny i niesamowicie oryginalny zapach ale jest bardzo przyjemny . Słodki tak owszem ale bez bólu głowy i przesady. Piękny trwały kwiatowy zapach
  • 19 września 2023 o 14:07
    Odkładam kase na duży flakon
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Ten zapach to coś niesamowitego! Czuję w nim aromatyzowaną herbate, pewnie przez bergamotke. Slodycz miesza się z rzeskimi nutami, które budzą mnie do życia. Mialam kilka próbek i odkladam na duzy flakon. Zapach niesamowicie trwały i w trakcie noszenia ewoluuje.
    Zalety:
    • Projekcja
    • Trwalosc
    Wady:
  • 7 sierpnia 2023 o 9:07
    Moje ukochane
    To są moje ulubione perfumy :) są ciężkie i słodkie, maja taką glebie w sobie, ta słodkość nie jest taka prosta i chamska tylko rozkłada się na kilka poziomów jakby. Ciężko opisać, po prostu są piękne i eleganckie. Sa naprawdę trwałe. Mówi się ze jest to zapach na wyjście, ale to dla osób które się trzymają wszystkich zasad i przejmują się tym co pomyśli o nich ktoś inny, ja mam to gdzies wiec skoro je ubóstwiam, to się psikam nimi kiedy tylko mam ochotę, nawet w upalny dzień na wyjście do sklepu po bułki!
  • 8 marca 2023 o 20:36
    Zapach o niczym.
    Buteleczkę 100ml mam od 2017roku. I została mi go jeszcze połowa. Nie jestem w stanie go skończyć. Ja wiem, że to kamień milowy w historii perfumiarstwa. Ja wiem, że ma rzesze wielbicielek. Ja nie czuję w tym zapachu nic, a staram się coś wyczuć od dobrych sześciu lat. Naprawdę ciężko mi wyodrębnić z nich jakieś opisywane nuty, dla mnie to chemiczny zlepek słodkości. No dobra, słodka herbata z bergamotą. Może wanilia, ale niezbyt apetyczna, bardziej przypomina mi syntetyczną wanilię. Nie mogę powiedzieć, że są złe, czy brzydkie. Tylko, że ciężko mi powiedzieć czym pachną. Wyczytałam w opiniach gdzieś, że pachną "jak każda perfumeria", albo "jak wyperfumowana pani". I to chyba najlepiej oddaje opis tych perfum. Trwałość średnia za tą cenę. Projekcja też średnia. Plus za to, że produkt nie psuje się. Po 6 latach zmienił nieco kolor, ale pachnie nadal tak samo (porównywałam ostatnio będąc w perfumerii).
    W strefie wolnocłowej

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie