Płyny do kąpieli

Apis Płyn do kąpieli i pod prysznic z minerałami z Morza Martwego

• 11 marca 2025 o 16:25
    Uniwersalny żel pod prysznic
    Żel ma morski zapach, przyjemny i uniwersalny. Nadaje się dla kobiet i dla mężczyzn jednocześnie. Ma intensywny niebieski kolor, ale niczego nie brudzi. Żel jest rzadki i czasami przelewa się przez palce. Na szczęście opakowanie z pompką pomaga w dozowaniu produktu. Troszkę słabo się pieni i przez to nie jest zbyt wydajny. Za to nie wysusza i nie podrażnia. Idealny dla całej rodziny. Polecam!
  • 29 listopada 2024 o 2:22
    Nie sprawdził mi się
    Bardzo lubię żele i płyny do kąpieli o morskim, świeżym zapachu. Żel od firmy Apis właśnie taki jest, a jego piękny zapach długo utrzymuje się na skórze i jak dla mnie to koniec plusów. Żel jest zbyt rzadki, słabo się pieni na skórze, a stosowany jako płyn do kąpieli tworzy niewielką ilość piany, która bardzo szybko znika. Nie zauważyłam również poprawy kondycji skóry, co prawda nie uczulił ani nie wysuszył, jednak żadnej spektakularnej zmiany nie zauważyłam.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Wygodna pompka
    Wady:
    • Słabo się pieni
    • Nie nadaje się jako płyn do kąpieli
    • Mało wydajny
    • Zbyt rzadki
    AnaSky
    2 listopada 2024 o 19:46
    Ogromne opakowanie żelu z pompką kupiłam w wersji 1 litrowej. Robiłam akurat zakupy w Bee, żel był w dobrej cenie, postanowiłam wypróbować. Mimo objętości mieści się na wannie i nie utrudnia użytkowania. Pompka działa sprawnie. Żel ma kolor kojąco morski, zapachem też może przywodzić wspomnienia wakacji nad morzem. Konsystencja jest pomiędzy rzadką a gęstą - czasem coś potrafi uciec z dłoni. Produkt jest wydajny (zapewne także ze względu na sposób dozowania). Przyjemnie odświeża i oczyszcza skórę bez wysuszania jej. Więcej - mogę sobie pozwolić na pominięcie wmasowanie balsamu - żel pozostawia przyjemnie miękka i nie wołającą o nawilżenie skórę. Pieni się dobrze. Zauważyłam, że lubi go używać również moja druga połówka. Produkt można stosować również jako płyn do kąpieli. Wydajny, ładnie pachnie, oczyszcza, odświeża i nie wysusza - warto po niego sięgnąć.
  • 2 grudnia 2021 o 13:40
    Pięknie pachnący
    Kupiłam ten produkt już w nowej odsłonie z pompką. Zdziwiłam się bardzo gdy zobaczyłam, że przyszedł ten produkt w litrowym opakowaniu, zamawiając byłam przekonana, że za tak niską cenę produktu będzie z 200ml. Zaskoczenie było tym bardziej miłe, gdy okazało się, że produkt ten pięknie pachnie. Kąpiel zdecydowanie jest wtedy przyjemnoscią. Produkt jest bardzo wydajny, pompka umożliwia nałozenie odpowiedniej ilości produktu ale również ułatwia jego dozowanie pod prysznicem w szczególnosci. Produkt polecam, warto go kupić dla całej rodziny :)
  • 20 lutego 2019 o 19:05
    Tak jak kąpiel działa relaksująco po ciężkim dniu........Tak Płyn z minerałami z Morza Martwego pomaga nam się delektować rozkoszami tej kąpieli.
    Płyn z minerałami z Morza Martwego działa relaksująco i odprężająco na ciało. Płyn zawiera wysoki poziom mikro i makroelementów: wapnia, magnezu, jodu, bromu, potasu i żelaza. Został on wzbogacony o algi morskie, aloes i lawendę, które w połączeniu z minerałami intensywne nawilżają, poprawiają mikrokrążenie, wygładzają, utrzymują równowagę hydro- lipidową naskórka. Pewno też dlatego każdy z domowników sięga po niego w pierwszej kolejności. Któregoś razu syn przyniósł i postawił w łazience ten płyn ,bo dostał go od kogoś w akademiku. Tak ja , jak i domownicy-płynu używamy codziennie do kąpieli lub pod prysznic. Przy systematycznym używaniu płynu skóra jest w ogólnie lepszej kondycji, przede wszystkim gładsza i jędrniejsza. Jest miła w dotyku ,ciało pachnie taką świeżością , jakby delikatnie lawendą. Skóra po kąpieli jest miękka i delikatna . Ciało jest nawilżone nie wysusza go i nie uczula .Płyn jest uniwersalny tak dla pań jak i panów. Opakowanie to przeźroczysta plastikowa butelka o pojemności 300ml. Butelka zakręcana srebrnym koreczkiem,w koreczku wmontowana jest pompka koloru białego.Łatwa i praktyczna w użyciu. Można dozować spokojnie a płyn jest w miarę wydajny. Konsystencja płynu jest lekko żelowa raczej płynna ,gęsta w kolorze morskim. Płyn daje możliwość delektować się w wyjątkowej kąpieli ,niczym Morzu Martwym w domowym zaciszu.Zachęcam do skorzystania i rozkoszy odprężenia i relaksu. Zalety: -lekko żelowa konsystencja -morki zapach ,wyczuwam lawendę -ładna butelka zaopatrzona w pompkę -dobrze nawilża ,nie wysusza i nie uczula -skóra miła w dotyku ,gładka -nie narusza równowagi płaszcza lipiodowego skóry