Płyny do kąpieli

Ziaja Ziajka, Magiczny płyn do kąpieli `Hokus pokus` (nowa wersja)

Apteka Polska APTE.PL
e-ZikoApteka.pl
ZIAJA Ziajka magiczny płyn do kąpieli dla dzieci kolorowa kąpiel, 400 ml
Bodyland.pl
bialastokrotka.pl

iwonab1
    30 stycznia 2025 o 18:09
    Delikatnie myje i pielęgnuje.
    Płyn do kąpieli dla Ziajka Hokus Pokus. Proste, przejrzyste opakowanie zamykane na klik zawiera 400 ml magicznego płynu. Płyn ma dość rzadką konsystencję o żółtym kolorze oraz ma ładny delikatny zapach. Jest bardzo wydajny, bo wystarczą 2-3 nakrętki do kąpieli, aby woda zamieniła się w ładny niebieski kolor i powstała fajna piana. Płyn jest łagodny dla skóry dziecka, nie podrażnia jej i delikatnie myje. Nie wysusza skóry oraz nie barwi- co się czasem zdarza podczas używania innych produktów. Kąpiel z tym płynem to wspaniała frajda dla dziecka. Po kąpieli, skóra jest nawilżona i gładka w dotyku. Super produkt za niską cenę. Polecam.
    Zalety:
    • Delikatnie myje
    • Zmienia kolor
    • Ładnie pachnie
    • Pielęgnuje
    • Umila kąpiel
  • 19 stycznia 2025 o 16:51
    Kąpiel i zabawa to fajna sprawa!
    Jak oznajmilam dzieciom,że płyn w ktorym się dzisiaj wykąpią jest magiczny- oszaleli ???? Nie mogli doczekać się wieczoru i ja w sumie też :) Więc kiedy przyszedł czas na wieczorną toaletę nastąpiła zabawa na całego! Woda zmieniła kolor,piana prawie chciała z wanny wyjść,a radosnym krzykom i uśmiechom końca nie było! Zdecydowanie płyn spełnił oczekiwania moich chłopaków :) Ziajka Magiczny Płyn do Kąpieli Hokus Pokus to produkt dla dzieci od 12. miesiąca życia, który po dodaniu do wody zmienia jej kolor, co sprawia radość podczas kąpieli. Zawiera łagodne składniki roślinne, wyciąg z bawełny i prowitaminę B5, delikatnie myjąc skórę bez podrażnień. Choć nie powoduje alergii, długotrwałe stosowanie może lekko przesuszać skórę, dlatego warto użyć balsamu po kąpieli. Co w naszym przypadku nastąpiło,ale jako że moje chlopaki maja tendencje do przesuszania skóry- zawsze smaruje ich balsamem. Uważam,że pielęgnacja dzieci powinna być zawsze na 100% Sam produkt jest wydajny, dostępny w 400 ml opakowaniu i ma atrakcyjną cenę. Raz na jakiś czas będziemy do niego wracać bo warto patrzeć na tą dziecięcą radość zanim chłopaki dorosną ;) P.S. sama świetnie się bawiłam, prawdziwe hokus-pokus ;)
    Zalety:
    • Mycie zamienia w dobrą zabawę
    • Ładny zapach
    • Dużo pianki
    • Sprawia,że woda zmienia kolor
    Wady:
    • Przy częstym stosowaniu wysusza skórę
  • 13 stycznia 2025 o 23:01
    Zacheca do kapieli
    Magiczny plyn do kapieli dla dzieci marki Ziaja otrzymałam do przetestowania w ramach Klubu Recenzentki Wizaż. Plyn przeznaczony jest dla dzieci juz po 12 miesiącu życia. U Nas testowal go dwulatek. Plyn zamknięty jest w charakterystycznej dla produktów marki Ziaja butelce o pojemności 400ml z zamknięciem na klik. Ta forma dozowania płynów najbardziej mi odpowiada, ponieważ mogę szybciej niż przy użycia pompki wlac odpowiednią ilość produktu do wanienki. Plyn ma bardzo przyjemny, delikatny zapach - ja wyczuwam zapach bananów ????, dosyc gesta jak na plyn konsystencje, oraz zolto-pomaranczowy kolor. Po dodaniu plynu do wody, woda zabarwia się na kolor zielono-niebieski, a dzieki zamieszaniu pojawia się całkiem spora ilość piany, co sprawia, że mój dwulatek nie chce wychodzić z wanny. Na plus zasluguje rowniez fakt, ze produkt jest dosyć wydajny, ma przystępna cene oraz zapach na skorze dziecka utrzymuje sie dosyc dlugo ???? Na poczatku obawialam się, że plyn moze podrazniac skorę lub piec w oczy, jednak nic takiego nie wystapilo. Dodam tylko, że pomimo zapewnień na opakowaniu o nawilzaniu i pielegnacji skory, w Naszym przypadku zawsze po kapieli była koniecznosc nalozenia balsamu, ale nie uważam to za duzy minus, bo rzadko jaki produkt do mycia jest w stanie zapewnić wystarczające nawilzenie. Myślę, że od czasu do czasu dla uśmiechu małego człowieka warto sięgnąć po ten plyn i sprawić mu trochę więcej frajdy niż przy standardowej kapieli :)
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 6 stycznia 2025 o 13:40
    Fajna kąpiel dla dziecka
    Kosmetyk testowałam wraz z moim 2-letnim synkiem. Syn nie ma alergii skórnej. Płyn otrzymałam w prezencie. Opakowanie 400 ml to butelka z otwarciem na klik. Opakowanie jest wygodne w użyciu, dzięki temu łatwo dozować produkt bezpośrednio do wanienki. Płyn ma konsystencję gęstego żelu o kolorze pomarańczowym, ładny przyjemny zapach. Wystarczy dodać niewielką ilość płynu do wody, aby zmieniła zabarwienie na niebieskie. Płyn jest wydajnym produktem i wystaczy na kilka użyć. Płyn dostępny jest w sprzedaży w atrakcyjnej cenie, adwekwatnej do skuteczności i wydajności produktu. Podczas kąpieli powstaje dużo piany, co sprawia, że dzieci mają dużo zabawy. Substancje aktywne to wyciąg z bawełny, prowitamina B5, łagodne składniki myjące pochodzenia roślinnego. Płyn to łagodny kosmetyk do mycia ciała dziecka. Jest delikatny, nie podrażnia i nie uczula. Nie wysusza skóry po kąpieli. Jest ona nawilżona oraz odpowiednio otulona. Mój syn kocha kąpiele, a dodatkowo kiedy powstaje dużo piany to ma naprawdę fajną zabawę.
    Zalety:
    • urozmaica kąpiel,
    • sprawia, że powstaje dużo piany,
    • łagodny dla skóry dziecka,
    • nawilża skórę,
    • pielęgnuje skórę,
    • nie uczula,
    • wydajne i wygodne opakowanie
  • 2 grudnia 2020 o 16:57
    Czary mary
    Płyn jest bardzo wydajny i starcza na długo. Fajna atrakcja dla dzieci podczas kąpieli. Woda zabarwia się na kolor niebieski. Łatwo wytworzyć dużą ilość piany. Nie uczula, nie podrażnia i nie szczypie w oczy. Produkt nie jest jakimś szałem ale spełnia swoje zadanie, no i dzieci zadowolone.