Kremy do twarzy dla dzieci

Emotopic Preparat 3 w 1 intensywnie natłuszczający do ciała

Emotopic Med+
Pharmaceris E Emotopic Preparat 3 w 1 intensywnie natłuszczający 400 ml
e-ZikoApteka.pl
Pharmaceris Emotopic Preparat 3 w 1 Intensywnie natłuszczający do ciała, 500 ml

• 2 lutego 2024 o 9:52
    Pomocny przy AZS
    Stosowałam tylko w formie balsamu przy zaostrzonym AZS. Bardzo dobry produkt. Ładnie natłuszcza skórę, pozostawia na niej delikatny filtr przez co jest mniej sucha i łagodzi świąd. Gęsty ale dobrze się rozprowadza i wchłania. Wydajny. Cena dość wysoka ale niestety jak większość kosmetyków przy takich problemach skórnych.
    Zalety:
    • Dobrze natłuszcza
    • Łagodzi świąd
    • Wydajny
    Wady:
    • Dość wysoka cena
  • 19 lutego 2022 o 7:21
    Emotopic 3w1 preparat
    To już moje kolejne opakowanie. Używam na całe ciało zamiast balsamu. Odżywia i nawilża skórę, jest przyjemny, bezzapachowy, dobrze się wchłania. Od razu czuć ulgę, a mam bardzo suchą skórę. Sprawdza się również do stóp. Bardzo wydajny więc cena adekwatna do wydajności produktu.
    Zalety:
    • Wydajność, brak zapachu, szybko się wchłania, pozostawia skórę nawilżoną,
  • 6 czerwca 2020 o 11:02
    EmoTopic Preparat 3w1
    Nasza córeczka ma problemy skórne od jakiegoś czasu wyskakują jej na ciele drobne krostki albo odparzenia . Krem 3w1 genialnie daje sobie radę z tymi problemami dwa trzy dni smarowania i wszytko pięknie schodzi , skóra jest gładka i miła w dotyku . Można go stosować do kąpieli do natłuszczają całego ciała i i do mycia pod prysznic . Polecam jest bardzo wydajny pojemność duża 400ml+100ml cena tez ok 40/50 zł zależy w jakiej aptece się go kupi.
    Zalety:
    • Dobrze natłuszcza ciało . Jest bezzapachowy , wydajny . Polecany przez dermatologów czy pediatrów dla naszych maluszków .
    Wady:
    • Cena mogłaby być nieco niższa .
  • 24 marca 2020 o 9:22
    Polecam!
    Zdecydowanie najlepsze rozwiązanie dla rodziców dzieci ze skórą atopową. Preparatu mogę użyć w trakcie kąpieli, ale także posmarować nim swędzącą skórę dziecka. Dzięki temu wreszcie przestał się tak strasznie drapać. Szczególnie doceniam 3w1, gdy na wyjazd muszę zabrać tylko jeden kosmetyk, a skóra całej mojej rodziny jest nawilżona i natłuszczona. Jedyny minus to zapach, ale jest on typowy dla takich kosmetyków.
    Zalety:
    • efekt nawilżenia i natłuszczenia
    Drogeria Super-Pharm
  • 12 marca 2020 o 21:21
    Naprawdę świetnie natłuszcza
    Produkt 3w1, ale ja stosowałam tylko do natłuszczania ciała.Dlatego tylko tą formę aplikacji oceniam.Idealnie poradził sobie z suchymi kolanami,łokciami i kostkami u starszego syna,u młodszego idealny okazał się do smarowania ciemieniuchy.Ja smaruję nim zawsze wieczorem moje bardzo suche ręce.Bardzo dobrze natłuszcza,daje ukojenie i doskonale nawilża szczególnie te partie ciała,które tego wymagają.Naprawdę warto.
    Zalety:
    • duża pojemność
    • wygodna tuba
    • świetnie natłuszcza
    • idealny dla całej rodziny